Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעה בלתי נסבלת - חניה על הכביש!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לשתף אותכם בתופעה מאוד מציקה שמתרחשת אצלי בשכונה, ובכלל בכל המושב.

כל כביש אצלנו נהיה דו סיטרי עקב החניה בצידי המדרכה, דבר שגורם לסכנה ממשית, כל שעה בערך אפשר לשמוע עצירות פתע של מכוניות שככל הנראה נסעו אחת מול השניה.

ולתושבים הנחמדים שיש חניה כמעט ובלתי אפשרי לצאת ממנה מבלי שמישהו ייצא החוצה ויתמרן את היציאה בביטחה.

כל העסק הזה מתחיל לעלות לי על העצבים כל פעם מחדש, הבעיה היא שבקושי מסתובבות אצלנו ניידות תנועה, האמת.. אפילו ניידת אחת לא ראיתי במשך כל החיים שלי שאני גר במושב.

מה לעזעזל אפשר לעשות..?! איך אפשר לטפל בבעיה הזאת, ולמי צריך לפנות?

תודה מראש.

פורסם

פנה לוועד או מועצת המושב ובקש את עזרתם.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

1. להתחיל ליסוע במהירויות נמוכות יותר(ושפויות), לא חייבים ליסוע תמיד 50 קמ"ש(כן, בטח. נוסעים שם הרבה יותר מהר...).

2. לתת זכות קדימה ולא לקחת(פשוט לכבד את הזולת).

3. לראות למרחק, לצפות את הבאות.

כללים אלו נכונים לכל דרך.

אבל... זו כבר שאלה של חינוך/תרבות :?

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

Dalkan - אפילו ראש המועצה חונה בצידי הכביש, כן.. עצוב :\

kompy - כל מה שכתבת נכון, אבל התכוונתי יותר לנוחות שבנסיעה, למה אני צריך לנסוע על 20 קמ"ש, או להאט (במקרים מסויימים לעצור) אחרי כל פינה או מפגש?

אי אפשר להתקשר למוקד מסויים, ופשוט להזמין משטרת תנועה..?! אני בטוח שהמדינה תעשה יים כסף מכל הפרזיטים שחונים אצלנו על הכביש!

פורסם

גם בירושלים יש סמטאות צרות שהן סו דו סיטרי, יש בקושי מספיק מקום למכונית אחת וגם חונים בצדדים. ולפעמים משייפים לך את האוטו(פאק איזה עקומים הנהגים האלה, לפחות תשאירו פרטים). בכלל הלכתי לי יום אחד וחשבתי לעצמי הכל מלא מכוניות, כל המדרכות מלאות במכוניות... זה לא אמור להיות ככה:idea:

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אגב חניה-סיפור מצחיק ששמעתי היום-מפיק ידוע רכש האמר רק מה שכח שהוא גר בת"א ויש לו בעיית חניה-מאוד קשה לתמרן את הכלי הזה ברחובות הצרים ויש נשמות טובות שחונים עם בליטה של הרכב בכביש עקב מצוקת חניה ונהג ההאמר נאלץ לא פעם לנסוע את כל הרחוב רוורס מאחר והרכב לא עובר שם.

פותח השרשור אתה צריך ללכת לדבר עם מש"ק התנועה באזורך שיגיע לעשות סדר.

אני באופן אישי נתקלתי בזלזול מטורף של נהגים שלשום בחסימת נתיב שלם מה עשיתי? צלצלתי 100 שלחו שוטרים וגררים והעיפו את המכוניות משם קיבינמאט-יש אנשים שאין להם בושה להעמיד את הרכב נגד כיוון הנסיעה בנתיב נסיעה פעיל ביותר לדומם את הרכב וללכת.:evil:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

האמת, לחסום האמר זו מטרה די ראויה, אלא שחוסמים גם אותי. כתב דורקי למעלה את הציטוט הנכון לימינו העגומים. הבעיה מחריפה בהרבה בערים, בהן נתיבי נסיעה ראשיים ועמוסים מלאים במכוניות החונות בחניה כפולה או על מדרכה, בד"כ ליד המקיאטו.

פורסם
האמת, לחסום האמר זו מטרה די ראויה, אלא שחוסמים גם אותי. כתב דורקי למעלה את הציטוט הנכון לימינו העגומים. הבעיה מחריפה בהרבה בערים, בהן נתיבי נסיעה ראשיים ועמוסים מלאים במכוניות החונות בחניה כפולה או על מדרכה, בד"כ ליד המקיאטו.

מטרה ראוייה?? תגיד מי אתה חושב שאתה? :evil: ראוי שיבוא האמר עם מגן חזירים גדול ייפרק לך את האוטו וימשיך במעלה הרחוב כרגיל.

ישראלי טיפוסי לא רוצה שיחסמו אותו אבל לחסום אחרים יודע יופי יופי.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

תתקשר לעירייה שיגררו כל רכב שחונה בכביש.אחרי ה-5 הראשונים התופעה תעלם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מטרה ראוייה?? תגיד מי אתה חושב שאתה? :evil: ראוי שיבוא האמר עם מגן חזירים גדול ייפרק לך את האוטו וימשיך במעלה הרחוב כרגיל.

ישראלי טיפוסי לא רוצה שיחסמו אותו אבל לחסום אחרים יודע יופי יופי.

למה להתעצבן איש חביב. ג'יפ כידוע הוא רכב פוזה, שאולי מביא תועלת פסיכולוגית מסוימת לבעליו, אבל נזק סביבתי ותעבורתי לכל השאר. והאמר הוא כידוע הג'יפ האולטימטיבי. העובדה שלך ולחברך המפיק, דיעה אחרת, היא כמובן מצערת.
פורסם

כן פוזה לא פוזה, מחר יקום מישהו ויגיד שבגלל איך שאתה נראה צריך לאסור עליך לצאת מהבית כי אתה מפחיד אנשים.

מעוניין?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

רק למקרים כאילו אני רוצה להביא איזה וואן GMC, ככה להיכנס ברכבים שלהם, ליישר אותם עם הכביש, שיילמדו לקח !

זה ממש מרתיח אותי, זה קורה גם אצלנו במושבה, אני עכשיו הולך לחפש אחת ביד 2.

תמיר

• תוכן חדש...