Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה אני מת לקנות גולף.....והלכנו למספר מכונאים שאבא שלי מכיר והם אמרו לא לגעת באוטו,הוא עם הרבה בעיות וכו'.

עכשיו חשבנו גם לכיוון היונדאי גטס,ורצות שמועות שהיא אכלנית דלק גדולה (מה שמתברר לא נכון לפי דעותכם)

אני לא יודע כבר למי להאמין, אם המכונאי יודע מה הוא אומר, כי הגולף הוא האוטו המועדף עליי בגלל שהוא חזק ויפה.

אם יש לכם עוד הצעות למכוניות חזקות טובות ויפול בטווח מחירים של עד 50K

ואם יש לכם פרטים באמת על המכניות של הגולף כדי להוכיח לאבאלה שמכונאי לא צודק....אני אשמח אם תעזרו לי להוכיח זאת (או שזה באמת נכון ואז אכלתי אותה :cry: )

*** עריכה: כתוב כותרת נורמלית בפעם הבאה, תודה ***

פורסם

גולף באיזה נפח מנוע? 1800?

לגבי הגטס,קיבלנו רכב חלופי גטס 2004 והיא זללה דלק ,לא נהגתי בה אבל אבי אמר שהיא עשתה לערך 8 לליטר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הגטס שתיינית דלק לא קטנה בגירסה האוטומטית, והיא גם לא כ"כ בטוחה

הגולף הוא רכב גרמני איכותי, אבל מתומחר גבוה, מיושן יחסית (מנוע בעיקר) למודל ולא מעט גולפים עברו אצל נהגים חדשים

אז צריך לבדוק היטב ממי קונים.

מה הדרישות שלך מהרכב - כמה דלתות, נפח מנוע, רכב 'פוזה' - ספורטיבי - או סתם רכב משפחתי??

תענה על זה ואפשר יהיה לקדם אותך הלאה..

פורסם

אני חושב שמנוע 1800-1600 כי ה2000 הוא חזק מדי לנהג צעיר כמוני.

והדרישות שלי מהרכב שהוא יהיה יפה (על גבול ה'פוזה') - 5 דלתות(עם יש הצעה אחרת ב4 דלתות)

אני לא הולך להשתגע איתו על הכביש, אני רוצה להנות מהרכב,ליסוע עם חברים בכיף , ועוד קריטריון שהוא הכי חשוב אצלי היא רמת הבטיחות ששמעתי שהגולף מצוינת בקרטריון הזה אודות למנוע הקורס שלה ,אודות ל4 כריות אויר והABS המצוין שיש בגולף (שדרך אגב הציל חיים של חבר קרוב שלי )

פורסם

היי, לגבי גטס:

מכמה היכרויות קרובות:

האוטו הזה מתפרק די מהר, לחבר יש אחת שנסעה כ70 אלף ק"מ, לאחרונה הוחלפה לו כל מערכת ההיגוי (מסרק תפוחים משולשים) וצנרת המים, בעלות של כ4000 ש"ח נדמה לי (לא בדיוק ידוע כי זה רכב של אמא שלו), האוטו לא עבר התעללויות או משהו, רק 4 תאונות ב3 שנים.

לחבר של אבא שלי גם יש גטס ואותו הסיפור לגבי הפרונט של הרכב, לא יודע מה עבר הרכב ההוא.

מעבר לזה: האוטו לא מגיב עם מזגן ברמה שהיא יותר גרועה מהברלינגו שלי, לא נוח בכלל ולא שומדבר שמצדיק קניה שלו, לדעתי הסוויפט 1300 של דודה שלי עדיפה כבר.

לגבי גולף מהכירויות שלי: לחבר טוב יש אחת מנוע 1800 שנת 94 אוטמט מונע בגז, היה אצלי לשישבת כי הוא לקח לי את הטנדר, מעבר לזה שכל הפרונט רקוב וצריך תושבות מנוע ו4 צמיגים (בלאי של רכב בן 15) ממש נהנתי לנסוע על הרכב, לא מורגש הק"מ המטורף שהוא עבר, והיה לשכן שלי גולף 1800 גיר רגיל שעברה מעל 400 האוטו היה כמו חדש (נהג יחיד מבוגר).

לגבי הגולפים היותר חדשות: יש פה מספיק אנשים בפורום שיגיבו, לגבי המנועים:

1600- 100 כ"ס אם אני זוכר נכון.

2000- אני לא זוכר כ"ס אני יודע שזה מנוע 8 שסתומים עצלן ומיושן

1800- מנוע 20 שסתומים חדיש עם 125 כ"ס, אני עצמי מחפש אחת כזו במודלים של 2000 בערך בגרסא מאובזרת, גם אם יש לו יותר תקלות מרכב יפני, יש לו נוחות אחרת לגמרי, תא נוסעים הרבה יותר שקט ממה שתקבל בלאנטיס, זה דברים שצריך לקחת בחשבון.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לגבי הגטס האוטומטית - נהגתי שבוע בכזאת (GLF מהשכרה - רכב חליפי), קצת בעיר והרבה מחוץ לעיר - עם מזגן. צריכת דלק ממוצעת 12 ק"מ לליטר, המנוע מרגיש חזק, הגיר זריז ומגיב מיידית לקיק-דאון וביטול overdrive באמת מבטל אותו והאוטו עלה יפה מאוד את העליות לירושליים.

הבעייה של איתו היא התנהגות כביש שלא משרה ביטחון ועיצוב פנים מזעזע.

לגבי עמידות - האוטו מהשכרה ונראה שדי התעללו בו אבל לא עשה רושם שהולך להתפרק...

פורסם

יש כל כך הרבה אנשים שיש להם גולף , אז למה לא מגיבים פה מספיק על השאלות שלי

מהי הרמת בטיחות של הגולף , מהי צריכת הדלק, איך הוא מגיב על הכביש - (אני מדבר על גולף בין השנים 1999-2001)

ולפי מה שאתם אומרים על הגטס היא ירדה מהפרק.

פורסם

יש לא מעט שרשורים על גולף, כזו שאתה מחפש, בפורום הזה. אין ממש טעם ללעוס שוב דייסה שנלעסה כבר כמה וכמה פעמים. ערוך חיפוש. אם אח"כ יישארו לך שאלות, בכיף.

פורסם
יש כל כך הרבה אנשים שיש להם גולף , אז למה לא מגיבים פה מספיק על השאלות שלי

מהי הרמת בטיחות של הגולף , מהי צריכת הדלק, איך הוא מגיב על הכביש - (אני מדבר על גולף בין השנים 1999-2001)

ולפי מה שאתם אומרים על הגטס היא ירדה מהפרק.

אוקי רמת בטיחות רצית..

http://www.euroncap.com/tests/vw_golf_1998/46.aspx

קיבלת האוטו בטוח מאוד אומנם בשנתון חדש יותר הוא הרבה יותר בטוח אבל עדיין בשנתון הנל הוא אוטו בטוח.

אני לא יודע למה כולם אמרו לך לא לגעת באוטו הזה האוטו אומנם יקר לתחזוק.

לי יש גולף 2002 2 ליטר אוטמטית הדגם המפואר (גנריישן)

אני מרוצה מאוד מהאוטו הטיפול הגדול שלו היה כשהוא נרכש וזה היה תושבות מנוע בעיקר וכל הדברים שמקבלים בלאי ברכב

צריכת דלק היא משהו כמו 1-9.5 משולב שזה לא נורא וזו נסיעה לא הכי רגועה

האוטו אם המון פוזה לטעמי האישי נוח וכיפי לנסיעה מגיב יפה מאוד על הכביש.

שוב הרכב הוא לא רכב ספורט אם אתה מחפש משהו אם הרבה כח לך על הדגמים כמו ה GTI

אבל ממה שאני מבין זו לא הכוונה.

המנוע 1.8 כמו שאמרו כאן כבר הוא היותר חדיש

שיהיה בהצלחה אם יש עוד שאלות אל תחסוך בהם

פורסם
הגטס שתיינית דלק לא קטנה בגירסה האוטומטית, והיא גם לא כ"כ בטוחה

quote]

בסס את הממצא!

ידעתי שלא תוכל.... הרי כל יונדאי היא לא בטוחה.

פורסם

תודה לך .

עוד שאלה , תוך כמה זמן אמור ללכת גיר בגולף ואם הולך כמה עולה גיר חדש במוסך צ'מפיונס ?

בלינק שנתת לי יש מבחן ריסוק של גולף שנת 98 ומנוע 1400 האם יש הבדל משמעותי בין שנת 99-00 ומנוע 1800 לבין התוצאות המוצגות בלינק הנ"ל ?

פורסם
היי, לגבי גטס:

מכמה היכרויות קרובות:

האוטו הזה מתפרק די מהר, לחבר יש אחת שנסעה כ70 אלף ק"מ, לאחרונה הוחלפה לו כל מערכת ההיגוי (מסרק תפוחים משולשים) וצנרת המים, בעלות של כ4000 ש"ח נדמה לי (לא בדיוק ידוע כי זה רכב של אמא שלו), האוטו לא עבר התעללויות או משהו, רק 4 תאונות ב3 שנים.

בבקשה, תגיד שאתה ציני.

פורסם

אני ועוד חבר שלי מהצבא קנינו רכב לפני כשנה. התקציב של שנינו - היה כ50 אלף ש"ח.

אני קניתי גטס 2004 ידנית עם 40 אלף ק"מ עליה - עם עוד שנה אחריות (במעמד הקניה). הוא קנה גולף 2000 ידנית - ממוכר יקה זקן, ושעברה בדיקה במכון. בינתיים, אצלי היו אפס תקלות (חוץ מטיפולים), והוא נפל על החלפת גיר בערך ב8 אלף ש"ח.

אתה יכול לקבל גטס משנתון משמעותית יותר גבוה עבור אותו סכום, ושנתון = ק"מ = בלאי. קח לתשומת לבך.

דרך אגב - מבחינת תצרוכת דלק, הגטס הידנית עושה 1 ל12 בממוצע (של 20 אלף ק"מ שעשיתי עליה), ולפי מה שהוא אמר לי, הגולף שותה לו יותר (אוטו יותר כבד). מצד שני, הגולף מרגישה הרבה יותר 'אוטו' כבד ו'אמיתי'. מצד שלישי, זה רכב שהיה פי 2 זמן על הכביש - ורואים את זה.

שים לב - אני לא טוען שכל הגטסים לא יתקלקלו, ותמיד כשתקנה גולף יתקלקל הגיר. אני מספר מקרה, תסיק מה שאתה רוצה - רק הייתי מציע לך לבדוק כמה מהמגיבים כאן נהגו על גטס / גולף, או ניזונים משמועות.

פורסם

אין מה להשוות בין קוריאני לבין גרמני - בטח שלא במחירון.

באותו סכום של פולו אתה מסוגל לקנות גטס שנתיים שלוש מעל במצב מצויין.

הכל תלוי במה אתה מוכן להתפשר.

• תוכן חדש...