Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממליץ לך לחפש בגוגל אחר המושג טיפטרוניק - אתה תופתע מה תגלה :lol:

גם אוטומט יכול להשאר על המנתק כמה שרק תחפוץ, כל מה שצריך זה לנעול את הידית למקום הנכון והרצוי, בקשר לתגובת דוושה, לא כלכך מסכים, בדריפט אתה לא עוזב את הגז אתה מפחית ומוסיף גז אבל לא עוזב לחלוטין באמצע הדריפט, מה שאומר שכל הזמן יש לחץ על הממיר מומנט, ככה שאין סיבה לתגובת דוושה לא טובה...

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

^

לא בדיוק..

לפעמים מגלים שנכנסתם לדריפט מהר מידי, גם אם תעזוב את הגז, הרכב ימשיך בדריפט.

במקרים כאלה מקובל ללחוץ ח-ז-ק (לא כי זה ח-י-ר-ו-ם, כי אם תעביר משקל לקדימה, הדריפט יופסק, או יתהפך לכיוון ההפוך [מסוכן] לא רלוונטי למי שיש ABS היסטרי יחסית)

על הבלמים וכך מאטים את הדריפט.

לעולם, מכונית דריפטינג מקצועית לא תהיה אוטומטית.

אביחי

פורסם

אז כמה דברים להבהיר

דבר ראשון - יש מכויות דריפט אוטומטיות בליגות דריפט מקצועיות :!:

רק לפני כמה זמן ראיתי בחור על טנדר (אל קמינו נראה לי) שהגיע קרוב מאוד לגמר - עם טנדר אוטומטי משופר ...

לא בעיה לנעול הילוכים ברכב אוטומטי, לכן זה לא העניין. יש מספר בעיות:

יש יותר בעייתיות לשלוט בהילוכים. ניתן אומנם לנעול הילוך אבל לא פשוט להוריד הילוך באמצע הדריפט

כניסת הילוך לא הכי חלקה בעולם - יכולה להפריע לשליטה בדריפט - בניגוד לידני שם אתה יכול לכוון, עם הקלאצ, אם ההילוך יכנס במכה ויעיף את הזנב או בעדינות לשמור על דריפט קיים .

לתיבות אוטומטיות קשה לפעמים להתמודד עם ההעברות האגרסיביות והכוח הרב שיש לרכבי דריפט מקצועיים.

והכי חשוב - אחד הכלים הטובים בדריפט זה זריקת הקלאצ. אני למשל לא משתמש בבלם היד בכלל :!: ברכבי אוטומטיות נמנע האופציה של ללחוץ ולעזוב קלאצ, להרים טורים וכו. וככה נמנעת מהם אחת מטכניקות הכניסה לדריפט הטובות ביותר...

פורסם

ואחרי זה הוא עוד מתלבט האם לשים קלאץ' מחוזק... :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני אוהב מאוד את טכניקת זריקת הקלאצ - כיוון שאתה כבר עם רגל אחת על הגז זה נותן לך אפשרות מצויינת להמשיך את הזריקה ולשלוט בא.

בניגוד למשיכת הנד ברייק שזורקת את הרכב - אבל משם ההמשך הוא לא ממש לינארי...

פורסם

דווקא קיום הקלאץ' נותן לך הרבה יותר שליטה על זמינות הכח והצורה שבה הוא מועבר. מצד שני, למישהו שלא טוב במיוחד בזה זה עוד משהו שהוא צריך לדאוג לו.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
אני ממליץ לך לחפש בגוגל אחר המושג טיפטרוניק - אתה תופתע מה תגלה :lol:

ציפיתי לתגובה כזאת, הבעיה שגם במצב טיפטרוניק חלק מהתיבות עדיין מעבירות הילוך בקו האדום.

למרות שמן הסתם קיימות תיבות שעדיין יתנו לך שליטה מלאה, כמו באקורד.

פורסם

אז עם קאווליר, שלפי מה שהבנתי יש לה יחסית הרבה מומנט, יהיה אפשרי לעשות כמה דריפטים נחמדים? (אוט') או שבגלל המשקל שלה זה יהיה קצת בעייתי?

דריפט עם אוטו' עדיף לעשות עם העברת הילוכים של התיבה? זאת אומרת 1 2 ולא על D?

נב: אני חדש פה, קורא פה באופן פאסימי בערך שבוע, אתמול נרשמתי לפורום...

חייב להגיד שיש פה אחלה רמה בפורום... גם האנשים עצמם, גם בידע ובעזרה שנותנים פה...

פורסם

עם קאווליר אתה לא עושה דריפטים, כי יש לה הנעה קדמית :roll:

אני חדש פה, קורא פה באופן פאסימי בערך שבוע

אל תהיה פאסימי, תהיה אופטימי ! :D

אני מניח שהתכוונת ל "פאסיבי".

ברוך הבא.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
עם קאווליר אתה לא עושה דריפטים, כי יש לה הנעה קדמית :roll:

כן..

אני לא מדבר על משהו רציני.. משהו בקטנה, אפשרי להביא אותה למצב כזה לא?

ובקאווליר 95 יש נעילת הילוכים?

פורסם
כן..

אני לא מדבר על משו רציני.. משו בקטנה, אפשרי להביא אותה למצב כזה לא?

ובנוגע לשאלה השנייה שלי?

דריפט עושים עם הנעה אחורית.

אין "בקטנה", אין "קטינה", ואין שום דבר.

לא עושים דריפט עם קוואליר.

ביטון, מוזר, זה לא בדיוק מה שאני כתבתי... אפילו לצטט כמו שצריך לא הולך לך :wink:

פורסם

לי יש רכב עם הרבה מומנט כ"ס ואוטומט

בגיר שלי גם הילוך ראשון מחזיק עד 80 קמ"ש וגם יש מספיק מומנט וכוח בתחלית הילוך שני.

ככה שמאד קל לצאת ולהחזיק דריפט .

לשמחתנו או צערנו רוב המגרשי החלקה פה לא מצריכים יותר מהילוך ראשון ככה שזה עובד יופי.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...