Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רוצה לראות דריפט עם ספארי 4.3 V6 200 כוחות סוס, הנעה אחורית,

זה יראה כמו גוש פח מחליק על הכביש.

תמיר

פורסם

אולי אני קשיש ולא מעודכן בז'רגון המודרני אבל על מה אתם מדברים בזריקת קלאצ ולמה לעשות את זה?

אני נוסע במנטה בהילוך ראשון בזחילה, שבירה של ההגה שמאלה תוך כדי לחיצה אגרסיבית על דושת התאוצה, הפיכה של ההגה ונעילת גלגלים ואני נוסע על הצד.

הכל בלי לגעת בקלאצ או בבלם היד :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

bagira, עם צמיגים חדשים (245 מאחור) ומשטחי אספלט מסויימים היה לי מאוד קשה להוציא את התחת של ה-S2000. לחיצה על הגז תוך כדי שבירת הגה הייתה אפשרית רק במהירויות "גבוהות" יחסית ותוך כדי העברת משקל מצד לצד ו\או מאחורה קדימה בעזרת בלימה. מנגד, בחמש קמ"ש, סיבוב קל של ההגה, קלאץ' עד הסוף, הקפצת סל"ד ל- 7K וזריקת קלאץ' היה מעיף את התחת קיבינימט ובדרך כלל גם הסתיים בספין מביך.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם
אולי אני קשיש ולא מעודכן בז'רגון המודרני אבל על מה אתם מדברים בזריקת קלאצ ולמה לעשות את זה?

אני נוסע במנטה בהילוך ראשון בזחילה, שבירה של ההגה שמאלה תוך כדי לחיצה אגרסיבית על דושת התאוצה, הפיכה של ההגה ונעילת גלגלים ואני נוסע על הצד.

הילוך ראשון תמיד חזק משאר ההילוכים.

מהילוך שלישי ומעלה, מעטות המכוניות שמכויילות בצורה סטנדרטית\דומה לסטנדרט שיש להן מספיק כוח לצאת להחלקת כוח ע"י חידוד הפניה ולחץ מוגבר על המצערת.

מקובל יותר להוריד הילוך במהירות ובברוטאליות ללא גז ביניים, הגלגלים האחורים "נעצרים" לחלקיק שניה שעם תזמון האפל, התחת יוצא.

אביחי

פורסם

bagira, עם צמיגים חדשים (245 מאחור) ומשטחי אספלט מסויימים היה לי מאוד קשה להוציא את התחת של ה-S2000. לחיצה על הגז תוך כדי שבירת הגה הייתה אפשרית רק במהירויות "גבוהות" יחסית ותוך כדי העברת משקל מצד לצד ו\או מאחורה קדימה בעזרת בלימה. מנגד, בחמש קמ"ש, סיבוב קל של ההגה, קלאץ' עד הסוף, הקפצת סל"ד ל- 7K וזריקת קלאץ' היה מעיף את התחת קיבינימט ובדרך כלל גם הסתיים בספין מביך.

נסה להעלות את הלחץ אויר בצמיגים.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

לאו דווקא קשור לקשיש. אבל בהחלט קשור מאוד לכלי הרכב שבו אתה נוהג ולמשטח שעליו אתה נוהג

על מיאטה אין אותם חוקים כמו S2000 ובטח שלא אותם חוקי כמו במנטה שלך. כנ"ל לגבי כל רכב אחר.

על S2000 עם 245 מאחור ו 215 מקדימה יש נטיה טבעית לתת היגוי, אלא אם נוהגים מאוד באגרסיביות. ואז מאוד מאוד קשה לשלוט בא.

במיאטה ניתן לצאת להיגוי ייתר רק עם גז בראשון, אבל בשני זה לא תמיד הולך במיוחד שהצמיגים טובים והמשטח אוחז.

יכול להיות מעניין לראות את המנטה שלך באימון דריפטים קרוב או בתחרות, מי יודע, אולי נגלה מכונית דריפט חדשה :-)

פורסם

אבל אני מדבר על דברים כאלו :

(כן זה בהרב הסעודית אבל עדין זה מדהים...)

סתם תהייה... חלק מהמכוניות בסרטון (ובסרטונים דומים מערב הסעודית) הן מכוניות הנעה קדמית אם אני לא טועה (יונדאי סונטה, טויוטה קאמרי)... כלומר בעצם זה לא ממש דריפט או החלקת כח, אלא פשוט החלקה של כל ארבעת הגלגלים, הלא כך?

• תוכן חדש...