Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירידת ערך של פוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אתם יכולים לאפיין את ירידת ערך של פוקוס 04' מול מתחרותיה(קורולה,מאזדה3,רנו)? אם אפשר גם דוגמאות,תודה

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

כוחות השוק בד"כ קובעים שיפניות יורדות פחות מכל המתחרות שלהן ואין כל כך מה לעשות.

פורד פוקוס- לא ראיתי הרבה פרטיות על הכביש ורובן באו מליסינג,ויש גם דגמים חדישים בעיקר ליסינג.

נכון שגם מאזדה 3 וקורולות חדשות יש הרבה מליסינג אבל יש יותר פרטיות בהשוואה לפוקוס.

סה"כ המאזדה והטויוטה ישמרו לאורך זמן יותר על ערכן מאשר פורד פוקוס.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

טוב,זה אומר שפוקוס פרטית תפסיד פחות מאחותה מליסינג?

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

אף אחד לא יכול להיות נביא אבל באופן כללי יפניות יורדות יחסית פחות בערכן מרכבים אחרים.

תקח לדוגמא מקרה שלא קשור:

דודה שלי קנתה 307 חדשה מהחברה בשנת 2002 ואז עלה לה הרכב כ- 115,000 כולל תוספות כמו אזעקה וכד' שאינן באות עם הרכב.

היום,הרכב הזה שווה לאחר כמעט 7 שנים על הכביש 68,000 בלבד וגם לא משיג מחירון.(צרפתייה,מה לעשות).

ושתבין הרכב נסע בערך 50,000 והוא במצב חדש לגמרי !!

פורסם

בארבעת החודשים האחרונים המחירון של הפוקוס לא זז.

כיום זה אחד הרכבים היציבים ביותר מבחינת מחירים, בדומה לקורולה.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

ירון !

נדבר בעוד שנה ונשווה את ירידת הערך אני חושב שמה שכתבתי לפותח השרשור ברור מאוד ואפשר לבדוק גם נתונים של שנה אחורה.

פורסם

אני בדקתי ירידת ערך של פוקוס 2003 גיאה מול RUNX קורולה 2003 , שעלו אותו דבר כחדשות, והפוקוס איבדה עד 2007 10 אלף יותר במחירון מול ה RUNX.

יש לציין שה RUNX נמכרה תוך יום במחירון. לא בטוח שהמצב דומה בפוקוס. מדובר בפוקוס הקודמת.

• תוכן חדש...