Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פילטר?השריקה [רעש היניקה]של הפילטר הפתוח לא מספיקה לחווית האגו?

לא ממליץ על המשרוקיות,חבר שם כזו בבראבה וזה נישמע מגוכח.

או שיש לך טורבו או שאין,לא רואה טעם לראות רכב עם מדמה רעש טורבו כאשר אין טורבו ,פאטתי!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
השאלה המתבקשת וההגיונית למה בדיוק לעשות דבר כזה? :shock:

יש פתרונות כאלה כגון משרוקית באגזוז שעושה רעש, אבל תחשוב לרגע אם זה מה שאתה רוצה ברכב?

מז"א "למה לעשות דבר כזה"? זה כמו שתשאל "למה לשים אגזוז לחץ"? ומשרוקית באגזוז זה מעפן.

הרכב שלי מייצר 130 כ"ס התקנתי פילטר פתוח רק בשביל הרעש וההיתי רוצה רעש של טורבו תשאל למה? תשובה סתם בשביל הרעש...

פורסם
זה כמו שתשאל "למה לשים אגזוז לחץ"?

באמת למה?

כי זה לא ממש אפשרי לעשייה ברכב ,ברכב הדוד ניקרא "זרימה חופשית" ולא כמו שכל מושפעי הטייפ ערס מכנים"אגזוז לחץ".

לגביי שאלתך:כבר יצא לי לראות מדמה פורק לחץ העובד על רמקול ודווקא עושה עבודה חמודה,מאמין שגם יש מדמה טורבו בסיגנון,חפש באיביי אם אתה ממש חפץ בזה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

1. זה לא אותו דבר, פילטר פתוח/ דוד זרימה חופשית בכל זאת משפיע באיזה שהיא צורה על הביצועים, רעש של טורבו , לא!

2. כמה שהשאלה שלך נשמעת הזויה ולא תאמן, כנראה שיש עוד כמה מאיפה שבאת כי אתה יכול לקנות דיסק עם רעשים של מנוע F1, מכונית ראלי, פריקות של פורקים, רק תבקש. בצע חיפוש ברשת.

3. מאחר והדיסק לא משפר הספק או אחיזה, אני בוחר להתקין בשרשור דיסק של רעשי מפתחות ומנעולים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...