Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלם לכולם , התחדשתי השבוע בפיג'ו 206 שנת 2002 עם מנוע 1.6 גיר אוטומטי

ועכשיו לשאלתי , כאשר אני נוסע עם האוטו אני לא מצליח לבצע קיק דאון (דוושה עד הסוף וכלום , אין הורדת הילוכים),

לא במישור ולא בעליה.

בעליה הבעיה מאוד קריטית , האוטו פשוט לא סוחב עקב היותו בהילוך לא מתאים.

התכופפתי מתחת לדוושות וחפשתי את כפתור הקיק דאון , לא מצאתי אותו , הוא פשוט לא קיים.

משהו יכול להסביר לי מה הבעיה , משהו שיש לו נסיון עם האוטו הנ"ל.

תודה רבה , עמית.

1.6 206

פורסם

אם יש לך בעיית סחיבה בעליה, אתה לא צריך קיק דאון, לא בשביל זה הוא נוצר.

תוריד הילוך בגיר מ4 ל3 במידת הצורך יש לך גם 2 ו-1.

בהצלחה!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

הקיקדאון בגיר הזה לא מתבצע על ידי כפתור אלא כפונקציה של מהירות הדריכה על הדוושה.

אם תגביר אט-אט את הלחיצה, אתה עלול להגיע לסוף מהלכה מבלי שהגיר יוריד הילוך.

במקרה כזה אתה יכול לעזוב את דוושת התאוצה ומיד "להדביקה" שוב לרצפה, והגיר יוריד הילוך.

אפשרות שניה היא ללחוץ על כפתור Sport. זה, בצירוף דוושת התאוצה שלחוצה עד סוף מהלכה יגרום גם כן לאותה תגובה.

האפשרות שלישית שכבר הוצעה לך היא להשתמש במוט ההילוכים במצב ידני על מנת לכפות על התיבה הורדת הילוך.

פורסם

תודה רבה על התגובות.

קצת מפליא אותי שבתיבה הזאת (עם כל בעיות הלמידה שלה) אין אפשרות לבצע קיק בדאון בצורה המסורתית של כפתור בסוף הגז.

אני רוצה להוסיף עוד שאלה : כאשר הגיר מעלה הילוכים , ההעברות חלקות , אבל בעת הורדת הילוך או שנים לפני עצירה או סתם בנסיעה של קו ישר (ללא עומס על המנוע) ההעברות מאוד חובטות ואגרסביות , ככה הן התיבות דור אחרון של פיגו' או שהגיר מתחיל לשבוק חיים?

1.6 206

פורסם

אמור שלום ל AL4, תיבת ההילוכים האוטמטית של פז'ו. רוב הסיכויים שהגיר שלך תקין וכך מתנהגת התיבה. אתה אולי יכול לנסות אבחון במוסך ולנסות שידרוג תוכנה / בדיקה של השסתומים בגיר.

פורסם

קראתי רבות על התיבה הזאת , שמעתי על ההתנהגות המוזרה שלה ,

אבל לא יצא לי להתנסות בא. עד עכשיו :-)

בכול מקרה שבת שלום ותודה , עמית.

1.6 206

• תוכן חדש...