Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לך מושג, מה הקשר בינו לבין מה שרשמת? איפה התרגיל בדיוק? אנשים משנים את מחיר הדלק בצרפת ואיטליה בשביל לעשות תרגיל לעם ישראל?

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איך ניתן לדעת מה המחיר הממוצע של ליטר סולר?

פעם אחרונה שתידלקתי (אתמול) זה היה ב 5.75 ואני זוכר שלפני כמה חודשים תדלקתי ב 4.70 משהו כזה.

אז, שוב מה המחיר הממוצע לצרכן (לאחר ההנחה)?

בכל חברת דלק המחיר משתנה, המחיר בתחנה שלנו הוא 5.50 ש"ח.(פז)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז תפתחו פורום ל-"פרופסורים" של עולם הרכב, שרק אדם עם פרופסורה בתחום יוכל לרשום שם

וככה אף אחד לא יעצבן אף אחד! :mm_nah:

הזוי ביותר :roll:

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

בהתחלה זה היה אקטואלי לפתוח שרשור מעין זה בכל כמה שבועות אבל זה כבר איבד לטעמי את ההצדקה / נהיה כבר נדוש, הרי ידוע לכולנו שהמגמה היא שמחירי הנפט רק יעלו ואני לא מכיר אף אדם שיזיז את ישבנו לתחנת הדלק במיוחד כדי לחסוך כמה שקלים (רק הזמן לנסוע לתחנת הדלק שווה למרביתנו יותר ממחיר החיסכון...וכמובן שבהרבה תחומים מודעים ובונים על זה ולכן כל פעם מעלים במעט את המחירים).

פורסם
אז תפתחו פורום ל-"פרופסורים" של עולם הרכב, שרק אדם עם פרופסורה בתחום יוכל לרשום שם

וככה אף אחד לא יעצבן אף אחד! :mm_nah:

הזוי ביותר :roll:

לא לא,

אתה לא מבין.

כל חודש בדיוק נפתח אותו שרשור עם אותן הודעות בדיוק.

הבעיה הכי גדולה היא, שאין קשר אם המחיר עלה או ירד, ההודעות הן אותן הודעות בכי שנובעות מחוסר הבנה מוחלט של המערכת.

אין קשר לפרופסורה. אבל לא צריך לכתוב שטויות כמו "הכל תרגיל" אם אין לך באמת מושג איך זה מתנהל.

יש מבינה?

פורסם

הדולר עולה, היורו עולה, מחיר חבית נפט עולה - והבנזין המזוקק יורד. גן עדן ? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
בהתחלה זה היה אקטואלי לפתוח שרשור מעין זה בכל כמה שבועות אבל זה כבר איבד לטעמי את ההצדקה / נהיה כבר נדוש, הרי ידוע לכולנו שהמגמה היא שמחירי הנפט רק יעלו ואני לא מכיר אף אדם שיזיז את ישבנו לתחנת הדלק במיוחד כדי לחסוך כמה שקלים (רק הזמן לנסוע לתחנת הדלק שווה למרביתנו יותר ממחיר החיסכון...וכמובן שבהרבה תחומים מודעים ובונים על זה ולכן כל פעם מעלים במעט את המחירים).

צודק במאה אחוז , אותי רק מעניין מה יקרה כשמחיר הדלק יגיע ל100 דולר לחבית (היום הוא 76 ) , ומחיר המזון יעלה כפול , מה אז תעשו ? תמשיכו לקטר כול הזמן ? כול חודש נראה את הקיטורים האלו ?

אני רק לא מבין ,למה מישהו לא עלה על הרעיון לקחת את הקיטור הזה שיוצא מהפורום ולנצל אותו כאנרגיה להנעת המכונית ? אני חושב שזה אחלה סטארטאפ

בברכה יהודה

פורסם
לא לא,

אתה לא מבין.

כל חודש בדיוק נפתח אותו שרשור עם אותן הודעות בדיוק.

הבעיה הכי גדולה היא, שאין קשר אם המחיר עלה או ירד, ההודעות הן אותן הודעות בכי שנובעות מחוסר הבנה מוחלט של המערכת.

אין קשר לפרופסורה. אבל לא צריך לכתוב שטויות כמו "הכל תרגיל" אם אין לך באמת מושג איך זה מתנהל.

יש מבינה?

טוב אין לי כח להכנס לריבים מיותרים סתם , על כל מילה נותנים פה אזהרה , בכל מקרה לא ידעתי שיש לך תחנת דלק פרטית ושאתה רמה אחת מעל כולם . כנראה שאתה לא יודע מה הולך במדינה הזאתי כיום . בכל מקרה..

• תוכן חדש...