Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דרלינג, אני נהג אוטובוס. תאמיני לי, אנחנו לא יורדים להסביר. בטח לא אחרי 12 שעות של נהיגה. ואם את לא מאמינה לי, תשאלי נהגי מוניות "חפרים". יחיאל צריך להודות למי שהוא רוצה שהיה שוטר "רגוע" באוטובוס.(אני קצת מגזים, אבל רק קצת)

יצא המרצע מן השק. מי כאן האלים באמת?

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דרלינג, אני נהג אוטובוס. תאמיני לי, אנחנו לא יורדים להסביר. בטח לא אחרי 12 שעות של נהיגה. ואם את לא מאמינה לי, תשאלי נהגי מוניות "חפרים". יחיאל צריך להודות למי שהוא רוצה שהיה שוטר "רגוע" באוטובוס.(אני קצת מגזים, אבל רק קצת)

גם בפורום אני צריך לשלוף את זיק הקטן מהמכנסיים בשביל שיתייחסו אלי בהתאם :roll:???

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
אתה יודע יש כזה דבר "הבנת הנשמע", את יחיאל פגשתי ביום שבת והייתה לנו שיחה מאוד ארוכה בנושא.

מכירה שוטרים, הייתי שם, ראיתי בעיניים שלי מה קורה, אין לך מושג מה קורה בכל סיור, ובכל דוח משטרתי שנכתב.

ל'

כתבת שהיית שנתיים במשטרה

בשבוע שעבר היתה כתבה על כך שקצינים בכירים במשטרה מתלוננים שבנות שח"מ לא מסייעות למשטרה , גורמות לפעמים לתקריות עם האזרח כתוצאה מאי מקצועיות ,שיקול דעת בוסר שמביא לתוקפנות וחוסר בגרות ומהוות לעיתים יותר נטל מעזרה. קראת ?

צה"ל סירב לבקשת המשטרה להפנות בנות ברמה יותר גבוהה.

את לא היית שח"מ במקרה ?

פורסם

לא .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1373855&postcount=38

ואני לא חושבת שהשרות הצבאי שלי קשור לנושא הזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סליחה על חשד חינם.

היה נראה לי מוזר שהתרשמת שיש שוטרים שמסוגלים לרדת מהמדרכה וללעוס מסטיק בו זמנית. אההה,- סליחה , לתאם עדויות שעומדות במבחן .

הבעיה היא שמעט אזרחים מביאים את זה למבחן משיקולי עלות וטרדה וכך נוצר המיתוס ששוטרים מתאמים עדויות שעוברות בהצלחה חקירת עו"ד בינוני מינוס. שווה להתנדב רק בשביל לדעת את האמת,- לא שאני חושב שלי אישית יהיה צורך בזה.-אם לא היה עד היום.

אין מה לפחד- הם לא מדעני גרעין. מצד שני - ככלל , אין רשעות לשמה ושחיתות נרחבת. רובם ככולם לא יתאמו עדות בשביל אף אחד,- גם אם מגיעה לו הגנה בהתקלות עם חלאה,וזה קורה כל יום. פשוט כי החברה של היום אגואיסטית וחסרת סולידריות לחבר,- גם במשטרה.למה להסתבך ?מפנים ראש הצידה.

פורסם

לארז , אני אומר לך משהו אחד , כשאני כועס אני אדם מאוד מפחיד , ותאמין לי הייתי באירופה והלכתי לקבוצות של גלוחי ראש לשאול היכן הרכבת שאני צריך וידעתי שהם מזהים את המבטא שלי , כך שעם כול הכבוד אם הייתי נזקק לאלימות פיסית , אין לי בעיה . עד היום אני לא זוכר מתי נזקקתי לזה ממש , כי חוץ מלגויים אלימים לכול השאר אני שותק . וכן אני נסעתי בכבישים , וראיתי בני ז**ת ,שכמעט מחצו אותי ,ועוד העיזו לקלל מבעד לחלון נהג , ולעשות תנועות מגונות, למה לא פיניתי את הנתיב שלי יותר מהר להוד מלכותו הערס ?!!! אז יכולתי כבר מספיק פעמים לצאת ובאמת לשבור להם ידיים (שלא ינהגו יותר) , אז מה ? זה פותר משהו ?

ותתפלא אני מתעצבן גם , אבל למדתי שיש אנשים שפשוט לא כדאי לרדת לרמה שלהם , ואם אני מוצא שאדם מסויים ירד מתחת לרמה מסויימת , קבילה , אני פשוט מוחק אותו , ולא מעניין אותי מה הוא? ומיהו ?ומה הוא עושה ?

אבל אין שום סיבה בעולם ששוטר ירים ידיים על אזרח , שוטר אמור לאכוף את החוק והחוק קובע שאסור לאף אחד להשתמש באלימות פיסית , אז ממתי לשומר החוק מותר להפיר אותו ? אתה יודע היטב היכן (מי דיבר על מדינת משטרה ?).

אז אנני יודע מה בדיוק יחיאל עשה , אבל התנהגות השוטר הייתה לא קבילה לחלוטין , ולנסות להפנות את הבעיה ליחיאל זה פשוט לא בסדר.

בברכה יהודה

פורסם
לארז , אני אומר לך משהו אחד , כשאני כועס אני אדם מאוד מפחיד , ותאמין לי הייתי באירופה והלכתי לקבוצות של גלוחי ראש לשאול היכן הרכבת שאני צריך וידעתי שהם מזהים את המבטא שלי , כך שעם כול הכבוד אם הייתי נזקק לאלימות פיסית , אין לי בעיה . עד היום אני לא זוכר מתי נזקקתי לזה ממש , כי חוץ מלגויים אלימים לכול השאר אני שותק . וכן אני נסעתי בכבישים , וראיתי בני ז**ת ,שכמעט מחצו אותי ,ועוד העיזו לקלל מבעד לחלון נהג , ולעשות תנועות מגונות, למה לא פיניתי את הנתיב שלי יותר מהר להוד מלכותו הערס ?!!! אז יכולתי כבר מספיק פעמים לצאת ובאמת לשבור להם ידיים (שלא ינהגו יותר) , אז מה ? זה פותר משהו ?

ותתפלא אני מתעצבן גם , אבל למדתי שיש אנשים שפשוט לא כדאי לרדת לרמה שלהם , ואם אני מוצא שאדם מסויים ירד מתחת לרמה מסויימת , קבילה , אני פשוט מוחק אותו , ולא מעניין אותי מה הוא? ומיהו ?ומה הוא עושה ?

אבל אין שום סיבה בעולם ששוטר ירים ידיים על אזרח , שוטר אמור לאכוף את החוק והחוק קובע שאסור לאף אחד להשתמש באלימות פיסית , אז ממתי לשומר החוק מותר להפיר אותו ? אתה יודע היטב היכן (מי דיבר על מדינת משטרה ?).

אז אנני יודע מה בדיוק יחיאל עשה , אבל התנהגות השוטר הייתה לא קבילה לחלוטין , ולנסות להפנות את הבעיה ליחיאל זה פשוט לא בסדר.

מה שתגיד יהודה, מה שתגיד.

אם עד עכשיו לא הצלחת להבין שלא השוטר הוא הבעיה בכל הסיפור הזה כניראה נכשלתי בתפקידי.

ארז רונן

פורסם

אם עד עכשיו לא הצלחת להבין שלא השוטר הוא הבעיה בכל הסיפור הזה כניראה נכשלתי בתפקידי.

ובמילים יוטר ברורות בבקשה כי גם לי "האידיוט " שחסם את הדרך לאוטובוס למרות שאותתי ימינה ולמרות שהיתי ברוורס {למי שלא מבין נידלקת מנורה לבנה מאחורה}האוטובוס נצמד אליי כמו ברזל למגנט אז השוטר באמת היה צריך לרדת מהאוטובוס וללמד אותי בשפת האגרופים פו

{הכונה במדינת ישראל אנחנו נגיד לך מה לעשות}אני קובע ולא אתה מי צודק ומי לא .

אז עכשוו ארז אם לא קשה לך תסביר לי יוטר ברור למה היתה כוונת המשורר?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

[quote=יחיאל;1384126]ובמילים יוטר ברורות בבקשה כי גם לי "האידיוט " שחסם את הדרך לאוטובוס למרות שאותתי ימינה ולמרות שהיתי ברוורס {למי שלא מבין נידלקת מנורה לבנה מאחורה}האוטובוס נצמד אליי כמו ברזל למגנט אז השוטר באמת היה צריך לרדת מהאוטובוס וללמד אותי בשפת האגרופים פו

אז עכשוו ארז אם לא קשה לך תסביר לי יוטר ברור למה היתה כוונת המשורר?[/quote]

סוך סוך מצאת לנכון להגיב על מה שאני כותב וזה כבר התקדמות.

בו נצא מנקודת הנחה שהסיבה שנהג האוטובוס נצמד אליך "כמו ברזל למגנט" זה בגלל שהוא אידיוט ונהג מחורבן ולא בגלל שהפעלת את האיתות באיחור.(הרי לא ידעת שיש לך חניה פנויה שמחכה רק לך. במיקרה הטוב, התחלת לאותת בשניה שראית את החניה) נחזור לזה שנהג האוטובוס אידיוט ונדבק אליך. מה עכשיו? הרי האוטובוס לא יסע אחורנית. אתה יכול לכעוס, לרגוז, לרתוח, להתפוצץ ושום דבר לא יעזור לך. יתהפך העולם והאוטובוס לא יסע אחורנית. מה אתה עושה, יורד מהרכב שלך ומה? תדחוף את האוטובוס אחורנית? תקלל את נהג האוטובוס? תשבור לו את העצמות? בשביל מה יצאת מהרכב שלך? הרי יש לך ילדה בת שלוש מאחורנית שאתה צריך להחזיר הביתה בשלום. זו המטרה היחידה שבשבילה נוצרת. לגדל את הילדים שלך בריאים ושלמים ומחונכים. אתה נכשלת. נתת לכעס לעלות לך לראש ופתחת רצף של ארועים שפגעו בך ובילדתך. אתה יצאת מהרכב לפני שידעת שיש באוטובוס שוטר אינפנטיל, אלים, שמחפש קורבן יחד עם חבריו הסוציומאטים.

הדרך היחידה בה היית צריך לנהוג זה לפלוט קללה מבין שינייך ולחפש חניה אחרת. מרגיז אבל זה מה יש.

לעולם לא תדע מי נמצא ברכב (במקרה הזה) שמאחוריך וכל זמן שאתה לא גנגסטר אלים שמצפצף על החוק ויכול להרביץ לכולם תתאפס על עצמך ותחזור לשפיות ותתנהג כמו בן אדם בוגר וחושב, תנשק את ילדתך ותחזיר אותה הביתה בריאה ושלמה.

שיהיו לך חיים יפים

ארז רונן

פורסם

מה אתה עושה, יורד מהרכב שלך ומה? תדחוף את האוטובוס אחורנית? תקלל את נהג האוטובוס? תשבור לו את העצמות? בשביל מה יצאת מהרכב שלך? כי שוטר בא אליו לאוטו ואמר לו להזיז והוא רצה לדבר איתו הרי יש לך ילדה בת שלוש מאחורנית שאתה צריך להחזיר הביתה בשלום. זו המטרה היחידה שבשבילה נוצרת. לגדל את הילדים שלך בריאים ושלמים ומחונכים. אתה נכשלת. נתת לכעס לעלות לך לראש ופתחת רצף של ארועים שפגעו בך ובילדתך. אתה יצאת מהרכב לפני שידעת שיש באוטובוס שוטר אינפנטיל, אלים, שמחפש קורבן יחד עם חבריו הסוציומאטים. הוא יצא אחרי

הדרך היחידה בה היית צריך לנהוג זה לפלוט קללה מבין שינייך ולחפש חניה אחרת. מרגיז אבל זה מה יש.דהיינו חטאו היחיד של יחיאל הוא טקטי בעיקרו ? לא כן ?

לעולם לא תדע מי נמצא ברכב (במקרה הזה) שמאחוריך וכל זמן שאתה לא גנגסטר אלים שמצפצף על החוק ויכול להרביץ לכולם תתאפס על עצמך ותחזור לשפיות ותתנהג כמו בן אדם בוגר וחושב, תנשק את ילדתך ותחזיר אותה הביתה בריאה ושלמה.

שיהיו לך חיים יפים

יחיאל לפי דבריך כאן היה בסדר , אולי היה עליו לא להכנס לעימות כשהילדה יושבת ברכב (שבזה אני נאלץ להסכים איתך ) , אבל :

איך בדיוק אתה מגיע ממה שאתה כתבת לתגובה שלך אלי שהשוטר הוא לא הבעיה כאן ? זה מה שאני לא קולט

אני לא מבין , מדינה שבה נרצחים ילדים כי באים חבורות עם סכינים , ושוטר מרשה לעצמו להתנהג באלימות גם כן ? מה זה משנה מה הטקטיקה/אסטרטגיה של יחיאל הייתה דפוקה ? מאימתי מותר לשוטר להרביץ מכות ?

אתה יודע מה , אני אשאל אותך כך : מה היה קורה אם אתה היית נהג האוטובוס , והשוטר היה אצלך , והוא היה בא אלי , ובמקרה באותו יום (תיאורטי לבד כי אני מוודא שזה לא יקרה לי , אבל לצורך השאלה ), הייתי מעוצבן פחד , והייתי שובר לו ידיים אם הוא היה מכה אותי ? מה אז היית אומר ? שאני זכאי ? שאני צריך לקבל פרס ? שאסור לעצור אותי ? למה כי אין שוטרים מושחתים שיטענו שאני בסדר ושהגנתי על עצמי ?

תשאל את עצמך את כול השאלות האלו , ואז תגיד לי שיחיאל לא בסדר

יחיאל לא היה צריך להכנס לסיפור כשיש ילדה ברכב , והיה עליו לוותר ,כי כולם יודעים שהמדינה הדפ**ה הזו אלימה מידי , אבל לא אמרתי את זה , כי אין שום טעם לעצבן מישהו שנפגע ע"י אמירה כזו , אבל מכאן ועד להאשים אותו בכול הסיפור , זה כבר מרחק רב מאוד . אז תעשה טובה ותחסוך לי

בברכה יהודה

פורסם
יחיאל לפי דבריך כאן היה בסדר , אולי היה עליו לא להכנס לעימות כשהילדה יושבת ברכב (שבזה אני נאלץ להסכים איתך ) , אבל :

איך בדיוק אתה מגיע ממה שאתה כתבת לתגובה שלך אלי שהשוטר הוא לא הבעיה כאן ? זה מה שאני לא קולט

אני לא מבין , מדינה שבה נרצחים ילדים כי באים חבורות עם סכינים , ושוטר מרשה לעצמו להתנהג באלימות גם כן ? מה זה משנה מה הטקטיקה/אסטרטגיה של יחיאל הייתה דפוקה ? מאימתי מותר לשוטר להרביץ מכות ?

אתה יודע מה , אני אשאל אותך כך : מה היה קורה אם אתה היית נהג האוטובוס , והשוטר היה אצלך , והוא היה בא אלי , ובמקרה באותו יום (תיאורטי לבד כי אני מוודא שזה לא יקרה לי , אבל לצורך השאלה ), הייתי מעוצבן פחד , והייתי שובר לו ידיים אם הוא היה מכה אותי ? מה אז היית אומר ? שאני זכאי ? שאני צריך לקבל פרס ? שאסור לעצור אותי ? למה כי אין שוטרים מושחתים שיטענו שאני בסדר ושהגנתי על עצמי ?

תשאל את עצמך את כול השאלות האלו , ואז תגיד לי שיחיאל לא בסדר

יחיאל לא היה צריך להכנס לסיפור כשיש ילדה ברכב , והיה עליו לוותר ,כי כולם יודעים שהמדינה הדפ**ה הזו אלימה מידי , אבל לא אמרתי את זה , כי אין שום טעם לעצבן מישהו שנפגע ע"י אמירה כזו , אבל מכאן ועד להאשים אותו בכול הסיפור , זה כבר מרחק רב מאוד . אז תעשה טובה ותחסוך לי

לא תמצא בשום מקום אפילו לא רמז שאני מצדיק את השוטר. אבל לא ........ נו טוב , עזוב, אתה מצליח להתיש אותי. אני מוצא את עצמי מנסה להסביר לך תפיסת עולם שאפילו ילד בגן היה כבר מבין, ולא מצליח. אני חייב ללכת לבדוק מה לא בסדר איתי.

שיהיו לך חיים טובים ותעשה לי טובה, אל תטרח להשיב על הודעה זו.

ארז רונן

פורסם

[quote=יחיאל;1384126]ובמילים יוטר ברורות בבקשה כי גם לי "האידיוט " שחסם את הדרך לאוטובוס למרות שאותתי ימינה ולמרות שהיתי ברוורס {למי שלא מבין נידלקת מנורה לבנה מאחורה}האוטובוס נצמד אליי כמו ברזל למגנט אז השוטר באמת היה צריך לרדת מהאוטובוס וללמד אותי בשפת האגרופים פו

אז עכשוו ארז אם לא קשה לך תסביר לי יוטר ברור למה היתה כוונת המשורר?[/quote]

סוך סוך מצאת לנכון להגיב על מה שאני כותב וזה כבר התקדמות.

בו נצא מנקודת הנחה שהסיבה שנהג האוטובוס נצמד אליך "כמו ברזל למגנט" זה בגלל שהוא אידיוט ונהג מחורבן ולא בגלל שהפעלת את האיתות באיחורלא לא הפעלתי באיחור ואם אתה אהיתה נוחך במקום אז אהיתה מבין בידיוק שזה לא מקום עמוס ברכבים {מה לעשות נצרת עילית}.(הרי לא ידעת שיש לך חניה פנויה שמחכה רק לך. במיקרה הטוב, התחלת לאותת בשניה שראית את החניה) נחזור לזה שנהג האוטובוס אידיוט ונדבק אליך. מה עכשיו? הרי האוטובוס לא יסע אחורנית ותן לי סיבה שלא. אתה יכול לכעוס, לרגוז, לרתוח, להתפוצץ ושום דבר לא יעזור לך. יתהפך העולם והאוטובוס לא יסע אחורניתושוב פעם תן לי סיבה שלא. מה אתה עושה, יורד מהרכב שלך ומה? תדחוף את האוטובוס אחורנית?לא תקלל את נהג האוטובוס?לא תשבור לו את העצמות? לא בשביל מה יצאת מהרכב שלך? לאחר שראיתי את מר בחור שהתברר לבסוף שהוא שוטר יורד מהאוטובוס לכיוני אני לא מבין אותך רשמתי משהוא לא ברור?הרי יש לך ילדה בת שלוש מאחורנית שאתה צריך להחזיר הביתה בשלום. זו המטרה היחידה שבשבילה נוצרת. לגדל את הילדים שלך בריאים ושלמים ומחונכים. אתה נכשלת. נתת לכעס לעלות לך לראש ופתחת רצף של ארועים שפגעו בך ובילדתך. אתה יצאת מהרכב לפני שידעת אז זהוא שממש. לא או שיש לך קושי בקריאה או שאני ממש לא כותב ברור בכלל?שיש באוטובוס שוטר אינפנטיל, אלים, שמחפש קורבן יחד עם חבריו הסוציומאטים.

הדרך היחידה בה היית צריך לנהוג זה לפלוט קללה מבין שינייך ולחפש חניה אחרת. מרגיז אבל זה מה יש.

לעולם לא תדע מי נמצא ברכב (במקרה הזה) שמאחוריך וכל זמן שאתה לא גנגסטראז זהוא שאני ממש לא גנגסטר ולא אלים {אני לא אגיד על עצמי יפה נפש ועדין. אני לא עדין ומי שמכיר אותי יודע שאני גם לא בן אדם קטן } אלים לא שמצפצף על החוק ויכול להרביץ לכולם תתאפס על עצמך ותחזור לשפיות ותתנהג כמו בן אדם בוגר וחושב, תנשק את ילדתך ותחזיר אותה הביתה בריאה ושלמה.

שיהיו לך חיים יפים

החיים שלי היו יפים ליפני המקרא המצער הזה{ומי ששואל למה מצער כי כך כול המדינה שלנו נראת}והחיים שלי יהיו יפים יותר גם אחרי המקרא הזה החיים חיבים להמשך.

נ"ב

תשובות באדום ולמי שלא מביין שישעל שוב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם
החיים שלי היו יפים ליפני המקרא המצער הזה{ומי ששואל למה מצער כי כך כול המדינה שלנו נראת}והחיים שלי יהיו יפים יותר גם אחרי המקרא הזה החיים חיבים להמשך.

נ"ב

תשובות באדום ולמי שלא מביין שישעל שוב.

טוב יחיאל אענה לך בפעם האחרונה ואנסה לפשט את תשובותי ככל הניתן ובבקשה תנסה להבין.

אתה טוען שנצרת עלית לא מקום עמוס ברכבים ולמרות זאת נלחמת על חנייה אומללה אחת כאילו זו החנייה היחידה בעיר.

אתה טוען שהפעלת את האיתות בזמן. בסדר, גם בתשובתי הקודמת העלתי את האפשרות הזו ומאחר ולקחתי בחשבון שתכחיש המשכתי הלאה וטענתי שאוטובוס לא יסע אחורנית לעולם שלא לצורך. יחיאל לצערי רצונך להכנס לחניה לא מוגדר כצורך המחייב אוטובוס לנסוע אחורנית. במידה והרכב שלך היה תקוע ללא אפשרות דחיפה, רק אז יכול נהג האוטובוס להוריד "מכוון" שיכוונו בנסיעתו אחורנית. אבל כאמור זה לא היה במקרה שלך.

נמשיך, ראית בחור יורד מהאוטובוס לאחר שנופפתם ידיים אחד לשני וזה בטוח לא היו נפנופי שלום. מדוע זה לא הדליק לך נורת אזהרה שהעסק כאן הולך ומסתבך, הרי, ואני שוב חוטא בדמיוני הפרוע, הבחור שכעס עליך מאוד לא ירד מהאוטובוס בצעדי ריקוד.

הוא היה עצבני, חדור רוח קרב, הוא ידע מראש שאם תגובתך לא תהיה הזזת הרכב במהירות האור הוא פשוט יכנס בך כשאת מוחו הקטן מנפחת העובדה שבכיסו הוא מחזיק את האישור להתנהג כמו מלך העולם, את תעודת השוטר הישראלי הכל יכול. ואתה יחיאל, בטיפשותך, נפלת לתוך המלכודת שטמן לך.

אז כמו שהגששים אמרו "מה היה לנו כאן, פינטו, תעשה חשבון" בוא נסכם: חניה - אין, גוף - כואב, נפש יחיאל - מושפלת, נפש ילדה - מבוכה הסטרית, שוטר - מסופק, אוטובוס - ממשיך כרגיל.

אני חושב שבסיכומו של חשבון הפסדת בגדול ועצתי לך - מזער את הנזקים ותלמד מהנסיון. לפעמים אנחנו בצד הזוכה לפעמים בצד המפסיד. 90 אחוז מהעיצות שקבלת בפורום אולי גורמות לך להרגיש שאתה יכול להכנס בשוטר ובמשטרה ובאוטובוסים ובעיריה ולצאת מנצח ללא פגע. אבל שמע בקולי כדי לנצח לא מספיק פורום אוהד, צריך גב חזק, חוסן כלכלי, יכולת לעמוד במצבי לחץ והכי חשוב, יכולת לשלם את המחיר במידה ויוחלט שלך יש חלק לא מבוטל של אשמה בכל הפרשה.

אומר לך דבר נוסף, אם תחליט לתבוע את השוטר בבית משפט תאלץ להשתמש בשרותי משפטן ועלויות המשפט יצמחו פלאים ולא בהכרח שתנצח (הרי אפילו אותי לא הצלחת לשכנע). אם תחליט על תביעות קטנות תאלץ לכתוב את כתב התביעה בעצמך וליצג את עצמך מול השופט והרי לא סוד הדבר שכתיבתך עילגת וכושר הביטוי שלך לוקה בחסר והרושם שתשאיר על השופט יהיה לך לרועץ.

ראה במקרה הזה שיעור באזרחות. לא הכל ורוד אבל גם לא הכל שחור. אין צדק מוחלט ואסיים בדברי המשורר: "השמש זורחת,השיטה פורחת והשוחט שחט. עולם כמנהגו נוהג". תנהג לדרכך יחיאל, אל תעצור להתעכב על זוטות. תעצור רק כדי להריח פרח. זה שווה הכל.

ארז רונן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...