Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבי איתך והאמת שכיף לך שאתה לא כמוני, כי כנראה שהייתי מתפתה להחזיר לו וכנראה גם שהוא היה יוצא בשן ועין מבחינה פיסית ואני גם הייתי מבלה קצת בתא המעצר.

אני מקווה שכן תחליט להילחם בזה ולפעול, ולא לתת לשוטר העלוב הזה לצאת בלי עונש.

בהצלחה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שאל שאלה , קיבל תשובה- לדעתי יש להילחם וזה מה שאני הייתי עושה במקומו. אם אתה הייתה מפנה את הלחי השניה זה עניינך.זה היה מאוד לא יפה לדעתי . קל מאוד להכנס לזה אבל קשה לצאת , וללכת באופן שיפוטי ולומר שמגישים את הלחי השניה זה לא יפה .

עידן

כול אחד בוחר את המלחמות שלו , ואת האסטרטגיה שלו , ועל איזו מלחמה הוא רוצה/מוכן לשלם ועל איזו לא , ולכן דורקי צדק במה שאמר

זה נכון אבל, הפורום לא ישלם במקום יחיאל את שכ"ט עו"ד אם יהיה כזה, הפורום - גם אם ירצה - לא יישא באחריות לתוצאות המאבק "שווה הכוחות" של יחיאל נגד משטרת ישראל.

האסוציאציה שזה מעלה לי היא כזו:

בעיצומה של אינתיפאדת הטירור, באו ראשי מדינות ערביות למובראק נשיא מצרים בדרישה שיפתח חזית שנייה נגד ישראל.

מובראק, מבלי להתבלבל ענה להם שלצרים יש גבול ארוך מאוד עם ישראל, כל מדינה ערבית שרוצה שמצרים תילחם בישראל (עד טיפת דמו של החייל המצרי האחרון...) מוזמנת לשלוח את צבאה לשטח מצרי שגובל עם ישראל ומשם היא יוכלולעשות את המלחמה עם ישראל. מצרים מוכנה להעמיד את כל השטח הדרוש לכל מדינה ערבית שמעוניינת בכך...

ולמי שלא הבין: תפסיקו כבר להילחם במשטרת ישראל דרך יחיאל.

צודק בהחלט . העניין הוא שזה חשוב מאוד להלחם בזה , אבל לא בטוח שליחיאל יש את היכולת/רצון ועוד יותר חשוב את הידיעה שהעד שלו לא יעשה במכנסיים כשיגיע הרגע הנכון . אבל עדיין גם הוצאת הקיטור הזו זה דבר חשוב , והוא לפחות יודע מה הן האפשרויות שלו , ואיך בדיוק לחיות עם ההחלטה שלו , ואז גם איך להעביר אותה לילדה (כשהוא ישלים הוא ידע)

לבי איתך והאמת שכיף לך שאתה לא כמוני, כי כנראה שהייתי מתפתה להחזיר לו וכנראה גם שהוא היה יוצא בשן ועין מבחינה פיסית ואני גם הייתי מבלה קצת בתא המעצר.

אני מקווה שכן תחליט להילחם בזה ולפעול, ולא לתת לשוטר העלוב הזה לצאת בלי עונש.

בהצלחה

בן

בן . אני מבטיח לך רק דבר אחד , אם השוטר היה יוצא בשן ועיין , אתה היית יוצא מתא המאסר על קביים במקרה הטוב ועל כסא במקרה הרע . אם הייתי מחליט להתנהג באלימות (ולא הייתי מחליט .כי פשוט אנני רוצה לרדת לרמה שלו ) , תאמין לי שיש מספיק דרכים שהוא ידע היטב מי עשה לו ולמה וששום דבר לא יקרה בתגובה . אבל בשביל זה אתה צריך ללמוד משפט אחד מהבידואים

" הנקמה הכי טעימה היא הקרה " . אף פעם לא עושים דברים מלהט כי אז עושים טעויות . וטעויות עולות כסף/מכות/עצבים/WTF .רק שתלמד

בברכה יהודה

פורסם

בן . אני מבטיח לך רק דבר אחד , אם השוטר היה יוצא בשן ועיין , אתה היית יוצא מתא המאסר על קביים במקרה הטוב ועל כסא במקרה הרע . אם הייתי מחליט להתנהג באלימות (ולא הייתי מחליט .כי פשוט אנני רוצה לרדת לרמה שלו ) , תאמין לי שיש מספיק דרכים שהוא ידע היטב מי עשה לו ולמה וששום דבר לא יקרה בתגובה . אבל בשביל זה אתה צריך ללמוד משפט אחד מהבידואים

" הנקמה הכי טעימה היא הקרה " . אף פעם לא עושים דברים מלהט כי אז עושים טעויות . וטעויות עולות כסף/מכות/עצבים/WTF .רק שתלמד

זה בדיוק מה שאמרתי ואתה צודק

אני רק אומר שאני פחות סבלני וכל עוד הוא לא הציג את עצמו כשוטר לפני שהרים עלי יד(לא שאם הוא הציג עצמו אז זה תקין) כנראה שהייתי מתייחס אליו כסתם בן אדם שמרים עליי יד והאמת שאני מודה אני פשוט לא אדם סבלני בטח לא כשאני רואה אגרוף מיתקדם אליי- כנראה שהייתי גומר אותו (ואני חס וחלילה לא ביריון פשוט יש לי בעיה עם ביריונים/שוטרים שכאלה/....)

בתכלס אתה צודק אלימות זה לא הדרך אבל לפני שהוא פגע בו מי שיש לו יכולות ואפשרות צריך להגן על עצמו.

אני מאמין בקרמה ומקווה שהשוטר הזבל הזה ייקבל בראש...

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בואו נירגע. כרגע עדיין לא צריך עורכי דין. בתור התחלה יש להגיש תלונה למח"ש. לגבי ההמשך, ככל הנראה מה שצריך לעשות זה לגבות עדות מהעד שלו (מח"ש עושים) ורק, אם וכאשר, מח"ש יעמידו אותו לדין משמעתי ניתן לתבוע פיצויים במשפט אזרחי - ואז אולי צריך עו"ד שייתכן ויעבוד על אחוזים.

פורסם
בואו נירגע. כרגע עדיין לא צריך עורכי דין. בתור התחלה יש להגיש תלונה למח"ש סליחה על השאלה , אבל אתה חי במדינת ישראל או בסרט ? אתה מאמין ללכת למח"ש על זה ללא גיבוי של עו"ד שיקח תצהיר מהעד לפני הפניה ?!!!!. לגבי ההמשך, ככל הנראה מה שצריך לעשות זה לגבות עדות מהעד שלו (מח"ש עושים) ורק, אם וכאשר, מח"ש יעמידו אותו לדין משמעתי ניתן לתבוע פיצויים במשפט אזרחי - ואז אולי צריך עו"ד שייתכן ויעבוד על אחוזים.

או שלא קראת את השירשור עד הסוף או שאתה חי בסרט . אם ללכת אז רק עם עו"ד , ולפני הליכה למח"ש . כול דבר אחר רק יכניס אותו לצרות צרורות .

מח"ש יודיעו לשוטר ויזמנו אותו ואת השוטרים , ויוציאו אותו בכלום והשוטר ילך וינסה לנקום ביחיאל .

הדרך היחידה שבה צריך ללכת זה עם עו"ד ואז מח"ש לא ינסו לטייח , ואז תהיה לשוטרים בעיה כי הם ידעו שאם ישקרו העו"ד יצלוב אותם בבית משפט, ואז השוטר יעמוד לבד . ואז אם ינסה להתנקם , כולם ידעו שזה מנסיון נקמה ולא יקרה ליחיאל כלום .

השאלה היחידה שיחיאל צריך להחליט עליה אם הוא מוכן להכנס למלחמה או לא . והוא היחיד שיודע כמה הוא יכול/מוכן להלחם .

ויחיאל עיצה שלי אליך , לפני שאתה מחליט , תדמיין את התוצאה הכי גרועה שיכולה להיות , וגם אם הסבירות שלה היא אחת למאה מיליארד ,ותחליט אם אתה מוכן לשלם . רק אז תלך על מלחמה , אחרת עדיף שתעזוב את זה.

אם אתה רוצה עצות נוספות אתה יכול לפנות אלי בה"פ

בברכה יהודה

פורסם

נראה לי שמיצינו לא?

אלא אם כן המנהלים יכניסו את זה דביק כשרשור "איך להתמודד עם תקיפת שוטר שלא טופלה/מטופלת"...:oops:

:wink:

פורסם
והשוטר ילך וינסה לנקום ביחיאל .

נראה לי שאתה זה שחי בסרט. מה אנחנו, בשיקגו? ניו יורק? השוטר לא ילך להתנקם, אלא במקרה הטוב יבקש לבטל את התלונה.

קראתי את השרשור עד הסוף. לידיעתך, לא יהיה משפט כמו שאתה מכיר, אלא רק דמ"ש , שזה משהו שמזכיר משפט צבאי. גם זה רק במקרה ומח"ש יחליטו. את העו"ד הוא יצטרך במקרה ויחליט לתבוע אזרחית.

פורסם
נראה לי שאתה זה שחי בסרט. מה אנחנו, בשיקגו? ניו יורק? השוטר לא ילך להתנקם, אלא במקרה הטוב יבקש לבטל את התלונה.ומי שמדבר על לחיות בסרט !! להזכירך השוטר ירד והשתמש באלימות בפרהסיה , מה בדיוק יקרה אם יחיאל יתלונן ? השוטר ישתוק ?!!! ממש לא נראה לי . אדם שמשתמש באלימות כשהוא מתעצבן על חסימה בכביש , ישתמש ביותר כשמזיקים לו (לפי דעתו הלקויה) עוד יותר ומאימים עליו עם תלונה

קראתי את השרשור עד הסוף. לידיעתך, לא יהיה משפט כמו שאתה מכיר, אלא רק דמ"ש , שזה משהו שמזכיר משפט צבאי. גם זה רק במקרה ומח"ש יחליטו. את העו"ד הוא יצטרך במקרה ויחליט לתבוע אזרחית.

הדרך היחידה לטפל באנשים עם נטיות אלימות זה להשתמש באלמנט הפחד , כי אדם אלים הוא פחדן אדיר בתוכו . הוא מחפש את אלו שיוכל להיות אלים כלפיהם כדי להרים את חוסר בטחונו העצמי . והדרך היחידה לעצור אותם זה שהם יפחדו ממך . ובשביל זה צריך עו"ד . כי לעו"ד הוא לא יעז לעשות את זה.

ובנושא של שיקגו ניו יורק , אז אם אתה מדבר על שיקגו של אל קפון כשהשוטרים היו מושחתים , אזי אתה צודק אם אתה מדבר על ימינו , אז שם לא יצא לך שוטר במעמד פיקודי שיורה לפקודיו , לשבור עצמות בהפגנה , גם אם הוא חושש שהיא תהיה אלימה , ואם זה היה מתפרסם כול מחלקת המשטרה הייתה משלמת פיצויי ענק וכול הצמרת הייתה מפוטרת לאלתר . רק במדינה הזו , שאנני בטוח אם היא רפובליקת בננות שהולכת להיות דיקטטורה , או משהו גרוע יותר , יכול הבג"ץ לאשר לאחד כזה להתקדם כי הוא התנצל . אז תחסוך לי על שיקגו וניו יורק ששם המשטרה יודעת שהיא משרתת את הציבור ונשבעה להגן עליו, ולא להתעלל בו .

וכן אני יודע שיש שם המון התפלקויות אבל לא כאלו

בברכה יהודה

פורסם

רק שתדעו לכם, מניסיון של חברים שמבלים הרבה במגרשי הכדורגל, כל תלונה נגד שוטר במח"ש תזכה לתלונה נגדית מצד משטרת ישראל בעוון "תקיפת שוטר"-זהו הכסת"ח הקבוע של המשטרה.

אז כדאי לך לדעת שאם אתה מתכוון ללכת עד הסוף תצטרך להתמודד גם עם הכסת"ח של משטרת ישראל ולהוכיח שהשוטר הוא זה שהכה ראשון.

ואכן יש לך מה להפסיד במקרה של הפסד במשפט-אתה תורשע בתקיפת שוטר (בדרך כלל תיק במשטרה+20 שעות עבודות שירות).

לכן רצוי ללכת עם עורך דין.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

לפי דעתי במיוחד שהוא שוטר הוא לא צריך להתנהג ככה

וחבל שלא היה ברחוב איזה משהו שבאמת ראה את כל הסיפור ושהילדה הקטנה ברכב בוכה והיה בא שובר לו את כל הפנים

ואחרי זה הוא היה בוכה שהוא שוטר

ואחרי זה היו מתחילים לחפש אשמים

לפי מה שאני קורא ליחיאל נגרמה טראומה לכל החיים מה נסגר איתכם ? הבחור בטראומה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...