Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההודעה נערכה לתיקון שגיאות הכתיב הרבות. להבא - הודעה כזו תימחק מיידית.

הגעתי לחניה ליד ביתי, ורציתי לחזור ברוורס לחניה בצד ימין של הנסיעה. מאחור הגיע אוטובוס שנצמד אליי וחסם לי את נתיב הנסיעה, והתחיל לצפור לי.

סימנתי לו שיזוז לאחור, והוא ועוד נוסע סימנו לי תמשיך. אני סירבתי להמשיך והנוסע ירד מהרכב.

כשראיתי את הנוסע ניגש אליי כיביתי את המנוע ויצאתי מהרכב כאשר הדלת נשארה פתוחה. הבחור ניגש אליי דחף אותי לכיוון הרכב ואמר לי כנס ותזיז את הרכב עכשיו.

לאחר שסירבתי הכניס לי הבחור אגרוף בבית החזה, אני הפסקתי לנשום וירדתי על 4 {כל זה מתנהל כאשר ביתי בת ה-3 יושבת במושב האחורי של הרכב ומתחילה לצעוק ולבכות}

תוך כדי זה שאני על הריצפה, הבחור דורך לי על הרגליים, מציג בפניי תעודת שוטר ומנסה להוציא לי בכח את הארנק מהכיס האחורי,

ועוד דורש ממני להזדהות בפניו {בקיצור שיקגו מישטרה הבנדם חיי בסרט ] הדילמה הכי גדולה שלי מהיום הזה ששוטרים היו במקום היה עדים

אבל היה כיסוי תחת על ימין ועל שמאל. לאחר כ-20 דקות שאני שוכב בתוך ניידת האמבולנס לאחר שלא הסכמתי להתפנות לבי"ח.

ירדתי מהאמבולנס בחוץ חיכו לי שוטרים שדרשו ממני להיתלות איתם למישטרה, לא התנגדתי והיה בכוונתי להגיש תלונה על השוטר שתקף אותי.

הגענו למשטרה והשוטרים שהיו בזמן הארוע נכחו במקום וגם השוטר שתקף אותי.

שוטר אחד ניגש אליי ושאל אותי מה קרה. כשסיפרתי לו השוטר שתקף אותי נקרע מצחוק {כאילו תמות אני זה החוק ואני אעשה מה שבה לי ולא יעשו לי כלום} משום מה נראה לי שהוא צודק.

אותו שוטר ששאל אותי על המקרה לא רשם כלום. הוא אמר לי יש לך 2 אופציות - או שאתה מוותר על התלונה ואז גם לא יפתח נגדך תיק,

או שאתה מגיש תלונה והשוטר גם יגיש תלונה. נו באמת, אני צריך את כול זה על הראש שלי? אז הסכמתי. {אבל הסכמתי לא באה כל כך מהר.

לאחר כמה התייעציות שאמרו לי יכולים להפיל עלך תיק} {נו לך תיכנס עם הראש בקיר} נלקח הדו"ח שרשם השוטר ונקרע למול עיני ונלקחתי הביתה בניידת,

כאשר השוטר שנהג בה אמר לי טוב עשית שלא הגשת תלונה {מעניין למה הוא התכוון}

שאלות:

האם לפנות להתייעצות עם עו"ד?

האם בכל זאת לגשת למ"חש?

האם חוקי כל השלבים שנוהלו על ידי המשטרה?

אני עדיין מפחד שלא יתפרו לי תיק.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
  • תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל, זה שלא הזזת את האוטו לא היה דבר חכם בכלל. יש מספיק אנשים עם סכינים ואקדחים שרק מחפשים להיות גברים.

דבר שני, נתקלת במקרה לא נעים מצד השוטר, אל תוותר - בשביל זה יש מח"ש.

שוטר נתן לך אגרוף לחזה ורק אחרי זה הזדהה? אם זה כך, זה חמור מאוד מאוד.

בקיצור, המשטרה שלנו גועל נפש ולפחות תרוויח את הכבוד העצמי שלך בחזרה ותלך למח"ש.

אני די בטוח שהילדה שלך נכנסה לשוק לא קטן, אני, אישית, לא הייתי מוותר על זה.

פורסם

לדעתי הטעות היא שלא התנת עם האמבולנס

ככה היית גומר בבית חולים וזו עדות מספיק טובה לכך שקיבלת מכות מהשוטר

וגם ככה לא היית גומר בתחנת משטרה והדיוות אליהם היה מגיע מהבית חולים.

לא כל יום חוטפים מכות משוטר, אני הייתי עושה מזה ביג-דיל,

ממרר לשוטר הזה את החיים בתלונות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הייתי פונה מיד לעורך דין! הוא ישמח לקבל אותך!

ועוד דבר, אני יודע שזה יישמע מרגיז אבל: להבא- לא היה יותר פשוט לפנות את הדרך, ולחזור ברוורס לחניה לאחר ששאר כלי הרכב יעברו?

זה היה חוסך לך הרבה כאבים. גם בגוף וגם כאבי ראש מיותרים.

פורסם

ולא, הוא לא יכול בדיעבד לדפוק אותך.

ומח"ש זה לא משטרה, זה שייך לפרקליטות, כך שעד שהשוטר ידע שהוגשה נגדו תלונה זה כבר יהיה לא רלוונטי.

פורסם

למה לא להמשיך בנסיעה ולחזור לרחוב ולחניה אחרי דקה- שתיים?

אני הייתי מעורב בקטטה בגלל דבר כזה טיפשי בדיוק ולאחר שנשברה לי אצבע רק מהאגרופים שהכנסתי לבחור שבסופו של דבר הייתי צריך לפצות אותו על זה שהוא שבר את האף, הבנתי שהייתי צריך להמשיך בנסיעה מכוון שאני מפריע ל4 כלי רכב אחריי ואז אחרי שהכל בסדר ואני לא מפריע לאף אחד אני חוזר ברוורס/עושה סיבוב חזרה לרחוב עדיף על כל דבר אחר.

ואם כבר הלכת מכות, תתלונן ותוציא כסף על עורך דין ותתבע אישית את השוטר על פגיעה פיזית בך ונפשית של הילדה שלך, ללכת עד הסוף זה מה שאני אומר.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

וואי יחיאל!! אני מקווה שאתה והבת שלך בסדר!!

תשמע, קודם כל, חבל באמת שהתעסקת עם שטויות על הכביש (מה לעשות, באמת לא חסר בריונים על הכביש, גם אני נתקלתי פעם במישהו שהחליט לתקוף אותי עם האוטו ליסינג שלו ולהכנס בי.)

לגבי הפניה למשטרה - בכל מקרה הייתי ממליץ לך לא לעשות כלום לפני פניה לעורך דין שעוסק בסוג מקרים כזה (בתקווה שאין הרבה מקרים כאלה).

זה נורא כואב בלב ובעיקר כואב באגו אחרי שעושים לך דבר כזה. אבל אני חושב שבמדינה שבה הנשיא מואשם באונס, הרמט"כל במכירת מניות ועוד מיני מטעמים, תקיפה של שוטר עלולה ליפול עמוק בין הכסאות, ולך עלול להיגרם יותר נזק מתועלת.

אם לא פינו אותך לבית חולים, ואם אין לך מספרי טלפון של עדים מהאירוע, לא הייתי נכנס לסיפור של תלונה נגד תלונה של שוטר, בייחוד אם השוטרים האחרים בתחנה תמכו בשוטר ולא גינו אותו.

כמובן זו הדעה האישית שלי. אתה יכול מן הסתם גם להיכנס באמא'שלו עם תלונה מעו"ד וכל הבלאגן. אבל השאלה אם יש לך ראש לכל זה. אם כן - אני רק אתמוך בך!

בברכה!

יונתן.

פורסם

לא רוצה להישמע מניאק, אבל היית צריך לעשות רוורס ולא לצאת גיבור מהאוטו.

אני מסתכל על הצד השני ומנסה להשמיט את העובדה שהוא שוטר, אני הייתי נוהג כמוהו אם היית יוצא מהרכב בצורה מאיימת (וסביר שזה מה שעשית).

אם אני טועה, ויצאת בצורה לא מתלהמת מהרכב - אני מתנצל.

תרגישו טוב.

אביחי

פורסם

תגידו לי אתם בסדר אנשים ?!!?!

אולי תעזבו את הבנאדם ותתמקדו במה שחשוב ?!!?

אז מה אם הוא עשה טעות ?! אז מה אם הוא עצר באמצע הכביש !?

שוטר היכה אותו ! ואחר-כך איים עליו שלא יגיש תלונה !!!!!!!

אתם בכלל מבינים כמה זה חמור ?!

יחיאל ידידי, גש לעורך-דיך כמה שיותר מהר, אני מבטיח לך שכמה ימי חופש שתיקח, יביאו לך סכום נכבד ביותר בבית המשפט, שיפצה אותך על כל הנזק שנגרם לך!

פורסם

זה לא חדש , תראה מה הולך במגרשי כדורגל , בד"כ זה נגמר בכך שאנשים שנפגעו (ואני מדבר פה מילדים ועד נשים ומבוגרים) מגישים תלונה למח"ש ושם זה נסגר מחוסר עניין לציבור.

כל איזה מתרומם שיש לו תעודת שוטר חושב שהוא הסגן של אלוהים ושמותר לו לעשות מה שהוא רוצה.

פורסם

מהנסיון המועט שיש לי, בעבר עצר אותי שוטר לטענתו על מהירות מופרזת, והתייחס אלי ואל חבר שישב אצלי ברכב בגסות ובאופן שנגדיר אותו "שלא מכבד את משטרת ישראל בשום צורה ואופן", התקשרנו למח"ש שם הסבירה לנו הגברת מהצד השני של הטלפון, משהו בכיון של "עדיף שתתלונן בטלפון ולא תשלח פקס ותחסוך לי להשליך את הנייר לפח".

פורסם

לא יודע מה המיקום של הארוע אבל בתל אביב אין דבר כזה לעשות סיבוב ולחזור לחניה, פיספסת - אבוד.

שאנשים מחפשים לפעמים חניה רבע שעה או חצי שעה - כל חניה זה עניין. כמובן שיש גם קוד התנהגות - לא צופרים לנהג שמצא חניה ואפילו עושים רוורס כדי לסייע לו בעניין.

מעבר לכך כמו שכתבו - הכל שאלה של איך יצאת - יציאה מאיימת אכן מזמינה צרות. אני פשוט הייתי נשאר ברכב בשלווה ... מקסימום הייתי נכנס לחניה לא חוקית קרובה (אם יש) וחוזר אחרי שהאוטובוס היה עובר...

פורסם

אם כבר ויתרת, ולא אושפזת, תהיה "חכם" ולא "צודק", במדינה כמו שלנו, השוטר יכול, לצערי הרב, למרר לך את החיים בחזרה, הרבה יותר מכפי שאתה יכול לשער לעצמך (מידע אישי של חבר קרוב שעבר דבר דומה), מהלך שכזה עלול לשנות לך את החיים.

כבר נגמר, סביר להניח שבתך לא תזכור זאת בעוד כמה חודשים, וגם אתה תראה זאת כנזכרון רחוק.

באותו רגע, היה אפשר שיהיה אחרת, אבל מה שעבר מת, וכמו שאמרו קודמי, במח"ש, ככל הנראה, לא יעזרו לך יותר מידי, בתי משפט ירוקנו לך את הבריאות ואת הכיס ואח"כ השוטר עוד ינסה לנקום שוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...