Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם יש לך עדים או מסמכים שיכולים להעיד על עובדות המקרה כפי שאתה מתאר אותן, לך עם זה, כמובן לא לבד אלא בעזרת עו"ד. אם לא כך המצב, המשך בחייך איש צעיר ונסה לשכוח את המקרה.
ולי לא נותר אלא לצטט את עצמי. צא מזה, תחושת העלבון וההשפלה שבוערת בך היא מובנת, אלא שהסיכוי להצליח להשיב לאותו שוטר כגמולו, באין עדים, הוא פשוט אפסי.
  • תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א. גש לבי"ח.

ב. שייתנו לך אישור על כך שקרה לך משהו מהתקיפה, ואכן היית בבי"ח.

ג. קח גם את האישור ממד"א.

ד. קח לך לעו"ד מהסיוע המשפטי (רח' בן יהודה בירושלים).

ה. אם יש לך את הפרטים של השוטר, תכניס לו באבי אביו!

העו"דים של הסיוע המשפטי אלופים במתן זכות לך וחובה לנתבע.

שיהיה בהצלחה!

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

פורסם
ההודעה נערכה לתיקון שגיאות הכתיב הרבות. להבא - הודעה כזו תימחק מיידית.

הגעתי לחניה ליד ביתי, ורציתי לחזור ברוורס לחניה בצד ימין של הנסיעה. מאחור הגיע אוטובוס שנצמד אליי וחסם לי את נתיב הנסיעה, והתחיל לצפור לי.

סימנתי לו שיזוז לאחור, והוא ועוד נוסע סימנו לי תמשיך. אני סירבתי להמשיך והנוסע ירד מהרכב.

כשראיתי את הנוסע ניגש אליי כיביתי את המנוע ויצאתי מהרכב כאשר הדלת נשארה פתוחה. הבחור ניגש אליי דחף אותי לכיוון הרכב ואמר לי כנס ותזיז את הרכב עכשיו.

מאחר וזה פורום רכב ולא פורום יחסי משטרה/אזרח אני אתייחס רק למקרה שגרם להתדרדרות. רצית להכנס בנסיעה אחורנית לחנייה ליד ביתך. נהג אוטובוס שלא הבין את כוונתך נצמד אליך ולא נשאר מרחב תמרון עבורך כדי להכנס לחניה. לא נעים אבל אין הרבה מה לעשות. כנהג אוטובוס אומר לך שלנהג האוטובוס החלק האחורי של האוטובוס נחשב כשטח מת והחוק אוסר על אוטובוס לנוע אחורנית ללא סיבה מוצדקת וללא אדם שיכוון את נהג האוטובוס. רצונך להכנס ברוורס לחניה אינה סיבה מוצדקת לנסיעת אוטובוס ברוורס. נקודה. יציאתך מהרכב שלך וסרובך להמשיך קדימה זה מעשה בריונות שאלים לא פחות מהתנהגותו של השוטר.

בהתנהגותך גרמת נזק למספר רב של אנשים שישבו באוטובוס. אולי ישבו באוטובוס אמהות שאחרו להגיע בזמן להוציא את ילדיהם מהגן, אולי עכבת אמבולנס שמהר להגיע לחולה, גרמת נזק לביתך שראתה איך מכים את אביה ואני יכול להמשיך עד אין סוף או עד שתבין שהכביש הוא לא מקום להפגנת שרירים וכדי לחזור הביתה בשלום צריך לפעמים להתפשר.

כמעט וסיימתי ופתאום עלתה בראשי מחשבה, מה היה קורה אם באוטובוס לא היה שוטר אלים אלא רק נהג לפלף, האם אתה היית מכה אותו, או אולי ממשיך לחסום את דרכו עד לעצם הרגע הזה? תחזור לשפיות יחיאל, שתה מים קרים ושכח מכול מה שהיה.

מחר יפציע יום חדש, רגוע יותר. מבטיח.

ארז רונן

פורסם
אני אומר לך "מה שהיה היה" תהיה חכם לפעם הבאה.

משהו שלמדתי מאבא שלי: כל פעם שאני הולך לקנות משהו יקר אני מקליט את השיחה עם המוכר, למען תביעה עתידית שיכולה לבוא.

כמו כן כשעצר אותי לא מזמן שוטר לבדיקת רשיונות, מיד שמתי יד על הפלאפון והקלטתי את השיחה(למרות שהשוטר היה נחמד ודיבר באדיבות).

אם אין בעיות אני מוחק את השיחה ובלי עין הרע עד כה לא היו בעיות ולא הייתי זקוק להקלטות.

wow

you are really really paranoid

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
wow

you are really really paranoid

הוא פרנואיד.. אבל בוא נגיד שאם הייתי פרנואיד כמוהו, היה לי היום הרבה יותר כסף. בוא נגיד שהיה לי לא פעם, שאם שיחה הייתה מוקלטת - הייתי טורח ללכת לבית משפט ולדרוש את המגיע לי. (לדוג' מעביד שבמעמד ההסכם אמר משכורת X ושילם Y )

פורסם

מקרה מצער מאוד.

אתה רק צריך לשמוח שמשום מה לא הגבת לו אחרי הבוקס ולפני הצגת תעודת השוטר.

אם זאת הילדה שעצרה אותך או משהו אחר, זה לא משנה, זה יכל להיגמר הרבה יותר גרוע אם היית מחזיר לו.

גועל נפש של מדינה צריך לצאת עם איזה אג'נדה לירידה המונית מהמדינה הזאת

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

לא אמורים לצאת מהרכב באמצע הכביש, אלא אם מחפשים בעיות.

לא זכור לי שמישהו יצא מהרכב שלו אליי בחביבות ורצה לנהל דו-שיח אינטלגנטי. וההפך.

הכביש זה לא גן ילדים, תישארו באוטו ואל תנסו להוכיח לעצמכם שאתם צודקים ומסוגלים לשלוט בתנועה שמסביב.

מה שאני אומר זה באופן כללי, יכול להיות שהוא לא נראה מאיים במיוחד ולשוטר היה סתם יום רע.

מה שיותר סביר שהוא יצא מרוגז מהרכב, וזה בהחלט יכול לאיים.

לא הייתי שם, ולא אשפוט.

אביחי

פורסם

יחיאל: בוא ואספר לך סיפור אמיתי שקרה לי, שמלמד משהו על יחסי אזרח - שוטר - מח"ש.

אני מתגורר בשכונה שקטה ונחשבת באזור ירושלים. לפני שש שנים בעיצומה של אינתיפאדת הטרור, שבתי לביתי (אז השכור), באותו הבית כלי הרכב חנו על הכביש בצמוד לבתים (קוטגים).

חניתי את רכבי ופתאום השכונה התמלאה בשוטרים שדרשו ממני (וגם מהאחרים) להיכנס מייד לבתים - נכנסתי מייד.

דרך החלון הבחנתי בשוטרים עם כלבים שסורקים חצר אחרי חצר. אחרי כשעה חלפה ה"כוננות" וניתן היה לצאת מהבית.

כשיצאנו אישתי הצביעה על הרכב שלה (אז פולקסווגן פולו) ואמרה לי "תראה איזה לשלשת של ציפורים יש לי על מיכסה המנוע". התקרבנו לרכב כדי לנקות אותו וראינו שלא מדובר בלשלשת אלא בחור שכמעט וחדר את מכסה המנוע (מלמעלה). עוד סריקה מהירה ומצאנו קליע של אקדח 9 מ"מ מונח בסמוך לגלגל הרכב.

אין לי ספק שמקור הקליע הוא שוטר שפלט כדור באוויר והקליע נחת על מיכסה המנוע של הרכב שלנו.

הגשתי תלונה במשטרה ומסרתי להם את הקליע. הם לא מצאו כלום ולא איתרו את הכלי ממנו הכדור נורה למרות שסלילי הקנה של הקליע היו במצב מושלם :evil:.

שלחתי מכתב למפקד מחוז י-ם דאז מיקי לוי. שאלתי אותו כיצד יתכן שהרכב נורה בידי אלמוני בדיוק בשעה שהשכונה כולה מוצפת בשוטרים, הבהרתי לו שאין לי ספק שמקור הקליע בשוטר.

קיבלתי תשובה שהוא מוחה על הטון הסקרקסטי שעולה מדברי, אבל הוא ממליץ לי לפנות למס רכוש כדי שהם יפצו אותי "לפנים משורת הדין".

פניתי למס רכוש עם התשובה שלו ואכן פוציתי.

פניתי גם למח"ש שאותם כל הסיפור ממש לא עניין.

מה המסקנות שלי מהעניין:

- אף שוטר לא יסייע בידך להוכיח עניין שיכול לפגוע בחבר שלו. ממש לא משנה אם אתה צודק או לא.

- לעיתים כדאי להיות חכם ולוותר.

מה המסקנות שלי מהסיפור שלך:

- לא הייתי שם אז אינני יודע מה בדיוק קרה, כל שידוע לי זו זווית הראייה שלך.

- בכל מיקרה, אם יעשה בירור אז הכף תנטה בפרוש לרעתך. די ברור לי מה "ראו" שאר העדים (השוטרים).

- עו"ד לא עובד בחינם. אחרי שהוא ילחם מלחמת חרמה בעבורך (ולא ישיג דבר) הוא ידרוש את שכרו ואז תגלה שמבחינת האירוע נטו, נשארת באותו המקום אבל חשבון הבנק שלך ספג מכה חזקה.

- עדיין לא דיברתי על הסכנה של להסתכסך עם השוטרים (אני סתם חננה שפוחד מאוד מהמשטרה...).

לכן, קח את הכסף שתיכננת להשקיע בעו"ד, תזמין חופש לך ולבני משפחתך ותשתדל לשכוח מהעניין.

אני בטוח שהאגו שלך פגוע אבל זה יעבור.

פורסם

יחיאל, כמה הערות ברשותך:

1. תתיעץ עם פסיכולוג, אתה עברת ארוע אלים ואתה לא יכול סתם להדחיק אותו כי הוא יצוץ מתי שהוא, איפה שהוא.

אתה חייב לסגור את העניין עם עצמך וזה יכול להיות אך ורק בתלונה (בדיוק כמו נפגעות אונס).

2.באופן אישי ומנסיון, אני ממליץ על טיפול תומך ומלווה של בעל מקצוע.

3. כאשר, להבדיל אלף אלפי הבדלות, מישהיא נאנסת ולא מוכנה להתלונן, החברה רואה אותה כאחראית ישירה לאונס הבא של אותו אנס (ברור שלא משפטית אלא יותר מצפונית). הידיעה הזאת היא גם זאת אשר בד"כ, מביאה אותן להתלונן. אם אתה לא תתלונן, מחר אותו שוטר יכה את אבא שלך! או את אמא שלי! או את אישתך! חייבים לעצור אותו וזה רק בידיים שלך!

4. איזה מסר בדיוק אתה מעביר לילדה שלך, הרביצו לאבא וזה בסדר גמור? שב איתה, תדבר איתה, תסביר לה שזה היה איש רע וכו' וכו'. לא הייתי שולל על הסף לקחת גם אותה לטיפול תומך(יש מטפלים שמתמחים בילדים), זה לא ממש קל לילד לראות את אבא שלו חוטף מכות :|. לילדים יש חוש צדק מאוד מפותח, חשוב שהיא תדע שאבא לא מחליק את הארוע ושהאיש הרע יענש!

סיימתי עם יעוץ שלא קשור בכלום לרכב אבל זה נושא מאוד חשוב וכדאי שתיקח אותו לתשומת לבך בצורה הרצינית ביותר!

אתה וביתך עברתם ארוע שאם לא תדע איך לתקן אותו, ישנה את חיי שניכם לעולם!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה חייב לסגור את העניין עם עצמך וזה יכול להיות אך ורק בתלונה (בדיוק כמו נפגעות אונס).

בגירה - אתה מתעלם מהבדל קטן שעושה שינוי ענק:

כשנפגעת אונס מתלוננת, המשטרה מסייעת לה ונמצאת בצד שלה.

אם יחיאל יתלונן - הוא ילך נגד המשטרה. מהלך כזה ראוי לשקול אותו בכובד ראש, שכן אתה יודע איך הוא מתחיל ולעולם אינך יודע איך הוא יסתיים.

פורסם
בגירה - אתה מתעלם מהבדל קטן שעושה שינוי ענק:

כשנפגעת אונס מתלוננת, המשטרה מסייעת לה ונמצאת בצד שלה.

אם יחיאל יתלונן - הוא ילך נגד המשטרה. מהלך כזה ראוי לשקול אותו בכובד ראש, שכן אתה יודע איך הוא מתחיל ולעולם אינך יודע איך הוא יסתיים.

אתה צודק בהחלט , אבל לדעתי בגירה צדק מאוד בדבריו . יחיאל צריך לבדוק את הנושא עם עצמו , ולקחת בחשבון שאולי הכסף שישלם לעו"ד לא יעזור, ואולי הוא ירגיש אז יותר גרוע . אנו צריכים לתת לו נקודות למחשבה , והוא צריך לשבת עם עצמו ולהחליט, מה בדיוק מתאים לאישיות שלו , כי אנחנו לא יכולים לדעת ממה בדיוק הוא קרוץ . רק הוא יודע .

יחיאל . תחשוב היטב על העיצות שבגירה נתן לך , אני חושב שהוא צודק , אבל לפני שתלך לעו"ד ותפתח מלחמה , תוודא שהסכום שזה יעלה לך , לא יהיה כזה שיגרום לך עוד "מכה,/"שבירה" (לא יודע איך בדיוק לבטא את זה ,אני מקווה שאתה מבין).

ומה שלא תחליט , תכניס לך לראש ותסביר לילדה שלך , ש"אלימות היא מפלטם של חסרי היכולת" , ולעיתים מאוד קרובות , למרות הרצון/הרגשות/WTF , אני לא "מחזירים בחזרה" כי זה יוריד אותנו למדרגה של המכה , וזה מקום שאנו לא רוצים להיות בו .

ושיהיה בהצלחה ואני מאחל לך שתצא מזה בלי בעיות , גם אתה וגם הבת שלך

בברכה יהודה

פורסם

חיליקון- קודם כל אני מקווה שאת מחלים מהפצעים, גם הפיזים וגם הנפשיים.

תראה, לגבי להתלונן על השוטר, קח בחשבון שאף אחד לא ירוץ להעיד נגד השוטרים (או להעיד בכלל), ויש סיכוי מאוד גדול

שאותם שוטרים יבואו יטענו שאתה בכלל זה שתקף אותם והם השתמשו בכח סביר להגן על עצמם.

מבין? זה מצב מאוד בעייתי, שיבואו כמה שוטרים ויעידו נגדך, למרות שאתה יודע את האמת וגם הם.

מה שכן- הייתי ממליץ לך לפנות לכל מני אמצעי תקשורת ובמקביל לפנות למח"ש, תספר על זה שהילדה שלך נאלצה לראות את זה,

ואת עצם התקיפה בכלל. מח"ש כן מטפלים באלימות שוטרים (מדובר במשפטנים ולא בשוטרים), אז אם יש לך את פרטי השוטר (שם+ משפחה+ מ.א) אין סיבה שלא תתלונן.

פורסם

קישקשתא,

תחילת ההודעה שלך וסופה נכתבו ע"י אותו בן אדם? :shock::shock::shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...