Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יחיאל ידידי.

מבחינת הילדה, הדבר הטוב ביותר שתוכל לעשות הוא לענות לה : "הוא שיחק עם אבא". לא שום דבר אחר! לא השוטר המניאק, ולא אבא המסכן. מבחינת הילדה, אתה אמור להיות האב הכל יכול, והשוטר הוא הדוד הטוב שניגשים אליו אם הולכים לאיבוד.

אני יודע שזה קשה, אבל למען הילדה תעשה את המאמץ הזה. ואל תדאג. גם אם היא שמעה קודם דברים אחרים, היא תאמץ בשמחה את הגירסה הזו, שתפתור לה את הקונפליקטים שהתעוררו בתוכה.

שוב, אם תרצה הכוונה לייעוץ יותר מקצועי באזור, פנה בה"פ.

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יחיאל ידידי.

מבחינת הילדה, הדבר הטוב ביותר שתוכל לעשות הוא לענות לה : "הוא שיחק עם אבא". לא שום דבר אחר! אתה לא חושב שזו בעיה ? ילדים יודעים מה האמת , ולא בטוח שזה ממש כדאי לא השוטר המניאק, ולא אבא המסכן. מבחינת הילדה, אתה אמור להיות האב הכל יכול, והשוטר הוא הדוד הטוב שניגשים אליו אם הולכים לאיבוד.

אני יודע שזה קשה, אבל למען הילדה תעשה את המאמץ הזה. ואל תדאג. גם אם היא שמעה קודם דברים אחרים, היא תאמץ בשמחה את הגירסה הזו, שתפתור לה את הקונפליקטים שהתעוררו בתוכה.

שוב, אם תרצה הכוונה לייעוץ יותר מקצועי באזור, פנה בה"פ.

אני לא הולך להכנס כאן לנושא , כי אני התעסקתי יותר בטיפול אלטרנטיבי מאשר בפסיכולוגיה , למרות שלמדתי ויש לי ידע , אני מניח שלך יש אולי יותר ולכן אני שואל אם לא כדאי אולי ללכת על קו אחר ?

הקו הוא שאבא הוא גיבור כי הוא לא אלים , והשוטרים הם בסדר אבל השוטר הזה היה מעוצבן ואיבד לרגע את צלילות דעתו ולכן הוא הרביץ וזה לא יקרה שוב ?

או שאולי כדאי ללכת על קו שמאחד את שני הקווים ? אני פשוט לא יודע ולא רוצה לקחת סיכון כאן ולכן אני מתייעץ איתך , ואולי באמת כדאי שילך למקצוען שייעץ לו .

יחיאל ,אם היית באזור הדרום ו/או היה לי הרשיון ,הייתי מנסה להגיע ולעזור אישית , אבל היות וזה כנראה לא הכי פרקטי כרגע , אולי תלך ותתיעץ עם מישהו.

בברכה יהודה

פורסם

צריך איש מקצוע שידבר עם הילדה לפחות שיחה-שתיים.עם כל הכבוד לאנשיי הפורום הנחמדים צריך מקצוען.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אפשר למות, פתאום כולם הפכו להיות פסיכיאטרים/פסיכולוגים/יועצים/עובדים סוציאלים. כולם דואגים מצד אחד לנפשה הרך של הילדה ומצד שני מציעים ללכת לכסח את השוטר עם אלת ביסבול/רימונים/בתי משפט/תליה בחוצות העיר. אולי גם לשוטר יש ילדים קטנים ואישה ופודל. כולם מרחמים על יחיאל וילדתו ומאמינים ללא ספקות לגירסתו למרות שאף אחד לא היה שם, אף אחד לא שמע את גירסת השוטר ומה עוד שיחיאל עצמו מעיד שהוא היה זה שנהג באלימות בחוסמו את האוטובוס והוא זה שלא חשב על נפשה הרגישה של ילדתו כשהתחיל את כל התקרית הזו. אני מציע לכל הנשמות הטובות שאין להם מושג קלוש על מה הם מדברים אלא רק רוצים להשמיע את דבריהם להתחיל לחשוב לפני שמשחררים שטויות ברשת. הביקורת שלי מופנת גם לאחראי הפורום שמאפשר אלימות מילולית כזו נגד אנשי החוק במקום להרגיע ולהכניס לפרופורציות.

ארז רונן

פורסם

ואללה ארז,

אתה צודק, איך לא חשבתי על זה לבד?

החוצפן חסם את הכביש במטרה לעשות רוורס ולהכנס לחניה, שיגיד תודה שרק קיבל אגרוף ולא שוגר למיון עם כל העצמות שבורות.

תודה על הבהרת העניינים עבורי:shock:

ואם יש לך ביקורת על אופי הניהול של הפורום, רק בה"פ!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ומה עוד שיחיאל עצמו מעיד שהוא היה זה שנהג באלימות בחוסמו את האוטובוס והוא זה שלא חשב על נפשה הרגישה של ילדתו כשהתחיל את כל התקרית הזו. .

כשלמדנו בבית הספר לשוטרים את תפקידו של השוטר, לא ציינו שחסימת כביש לצורך חניה היא דבר אלים המצריך לנקוט ולהפעיל כח סביר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כשלמדנו בבית הספר לשוטרים את תפקידו של השוטר, לא ציינו שחסימת כביש לצורך חניה היא דבר אלים המצריך לנקוט ולהפעיל כח סביר.

ל'

השוטר כנראה התבלבל בין הפעלת כוח סביר ל-Severe :roll:.

פורסם

ל'

את יודעת, קוראים לזה הבנת הניקרא. לו רק היית קוראת בריכוז את ההודעה הראשונה של יחיאל שהחלה את השירשור ההזוי הזה, היית מבחינה שיחיאל כתב בשורה השלישית ואני אצטט "אני סירבתי להמשיך והנוסע ירד מהרכב" אוסיף שזה קרה לאחר שיחיאל ביקש מנהג האוטובוס לחזור אחורנית כדי שיוכל להכנס לחניה, בקשה בילתי הגיונית, שבמידה ונהג האוטובוס היה מקיימה הוא היה בגדר עבריין תנועה.

אוסיף ואצטט לכבודך "כשראיתי את הנוסע ניגש אליי כיביתי את המנוע ויצאתי מהרכב כאשר הדלת נשארה פתוחה. הבחור ניגש אליי דחף אותי לכיוון הרכב ואמר לי כנס ותזיז את הרכב עכשיו.

לאחר שסירבתי..." לאחר כל זה אני חושב שגם את יכולה להסכים איתי שהשורה בה ציטטתי אותך, לא במקום.

אחזור ואציין, אין לי שום כוונה להגן על שוטריה האלימים של משטרת ישראל אבל גם לא על יחיאל, כועס ככל שיהיה, שלוקח את החוק בידיים ומחליט שנעשה לו עוול והוא מעניש אותי ואותך ואת בגירה ואת כל שאר הנהגים שנתקעו בפקק שיצר.

את יודעת, אני מטר תשעים ושלושה ס"מ, 125 ק"ג. אין הרבה אנשים שמוכנים לריב איתי, כמעט ברוב המקרים אני מוצא את עצמי מוותר לאחרים, לא מפחד אלא מהבנה שיכול להיות שלצד השני היה יום רע במיוחד אין סיבה לגרום לו למצוקה נוספת. אני מחייך ועובר הלאה ולא מרגיש את עצמי "פרייר". אולי אם יותר נהגים היו נוהגים כמוני, יחיאל היה כותב על חדוות גידול השושן הצחור ולא על מה שהוא כתב.

המשך יום טוב

ארז רונן

פורסם

אתה יודע יש כזה דבר "הבנת הנשמע", את יחיאל פגשתי ביום שבת והייתה לנו שיחה מאוד ארוכה בנושא.

מכירה שוטרים, הייתי שם, ראיתי בעיניים שלי מה קורה, אין לך מושג מה קורה בכל סיור, ובכל דוח משטרתי שנכתב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אתה יודע יש כזה דבר "הבנת הנשמע", את יחיאל פגשתי ביום שבת והייתה לנו שיחה מאוד ארוכה בנושא.

מכירה שוטרים, הייתי שם, ראיתי בעיניים שלי מה קורה, אין לך מושג מה קורה בכל סיור, ובכל דוח משטרתי שנכתב.

ל'

את כולך נשמה טובה, מלאה ברגשות ואני מעריך את זה. באמת. בלי ציניות. אבל......

אל תתני לרגשות שבך להאפיל (מהשורש א.פ.ל) על ההבנה, על הרציונל. אני מבין את הכעס של יחיאל על שחסמו אותו מלהיכנס לחניה שסוף סוף מצא. אבל ברגע שהחליט להמשיך ולחסום עם רכבו את הכביש התנהגותו פסולה ולא משנה עם באוטובוס היה שוטר אלים או לא. מה היה קורה אם לא היה יורד מהאוטובוס אף אחד, איך לדעתך הייתה נגמרת הפרשה? הרי האוטובוס לא היה נוסע אחורנית ויחיאל כבר נקט בצעד אלים בזה שחסם את הכביש. האם לדעתך כאשר היה רואה שאין תגובה נגדית מצד נהג האוטובוס האם היה יחיאל מגביר את האלימות מבחינתו? אולי חובט בשימשת האוטובוס, אולי מכופף לו את הווישרים, אולי משאיר את ריכבו חוסם את התנועה והולך לקנות פלאפל כדי להרגע? איך את היית נוהגת לו את היית נהגת האוטובוס ובן אדם כועס היה חוסם את דרכך רק בגלל שלא הבנת את כוונתו להחנות.

אולי בשיחה הבאה שלך עם יחיאל תוכלי להסביר לו את תפיסת העולם שלי מאחר והוא לא טרח להתיחס שאף תגובה מהתגובות שכתבתי למרות שייריתי בו לא מעט.

ותעשי לי טובה, לאט עם האופנוע. בבקשה.

ארז רונן

פורסם

ארז, הלכת עם הרציונל רחוק מדי.

נהג האוטובוס יורד, מסביר ליחיאל את המצב (גם אני לא ידעתי שאסור לאוטובוס לנסוע רוורס, מודה),

והעניין נפתר בשתי דקות של דיבורים. לא הרבה יותר רציונלי משבירת וישרים?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
ארז, הלכת עם הרציונל רחוק מדי.

נהג האוטובוס יורד, מסביר ליחיאל את המצב (גם אני לא ידעתי שאסור לאוטובוס לנסוע רוורס, מודה),

והעניין נפתר בשתי דקות של דיבורים. לא הרבה יותר רציונלי משבירת וישרים?

דרלינג, אני נהג אוטובוס. תאמיני לי, אנחנו לא יורדים להסביר. בטח לא אחרי 12 שעות של נהיגה. ואם את לא מאמינה לי, תשאלי נהגי מוניות "חפרים". יחיאל צריך להודות למי שהוא רוצה שהיה שוטר "רגוע" באוטובוס.(אני קצת מגזים, אבל רק קצת)

ארז רונן

פורסם

אז מה אתה מנסה להגיד?

אוקיי הבאדם טעה, לפרק אותו מכות?

מאחל לך שברגע שתיטעה לא תיפול על שוטר כזה, שיסביר לך את הטעות.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...