Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. תתיעץ עם פסיכולוג, אתה עברת ארוע אלים ואתה לא יכול סתם להדחיק אותו כי הוא יצוץ מתי שהוא, איפה שהוא.

אתה חייב לסגור את העניין עם עצמך וזה יכול להיות אך ורק בתלונה (בדיוק כמו נפגעות אונס).

הגם שאני מסכים איתך לגבי המודעות שצריכה להיות לנזק הנפשי (באם נגרם כזה), זה ממש לא מדוייק שהדרך היחידה לעשות זאת היא ע"י תלונה. לא במקרה ספציפי זה ולא אצל נפגעות אונס. הכל תלוי במאפיינים האישיים של האדם.

אכן , דעה כגון זו רווחה בספרות המקצועית בשנים עברו, אך כיום, לאור מחקרים שהראו מקרים שבהם דווקא העלאת התוכן המודחק אל המודע היא זו שגרמה את הנזק המשמעותי לאדם שכבר חזר לתפקד בצורה נורמטיבית.

לכן, המלצתי לך , באם האירוע אכן היה עבורך טראומטי כפי שאתה מתאר אותו, לפנות לאיש טיפול (פסיכולוג \ עו"ס) , ישנן בכל הארץ מרכזים לבריאות הנפש, בהם ישנם אנשי מקצוע שישמחו לסייע.

מאחר ואנו מאזורים דומים, תוכל לפנות בה"פ אם תרצה המלצות ספציפיות.

בהצלחה, צביקי.

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קישקשתא,

תחילת ההודעה שלך וסופה נכתבו ע"י אותו בן אדם? :shock::shock::shock:

א. כן, היא נכתבה ע"י אותו אדם.

ב. מה שניסיתי להעביר לבחור זה שהסיכוי שיצא מזה משהו הוא נמוך מאוד, אבל בשביל עצמו, שיידע שעשה הכל כשדיווח

על העוול שנגרם לו. אם יצא מזה משהו- מה טוב, ואם לא- כמו שכתבתי, הוא עשה את המינימום והתלונן על זה.

פורסם

ואת זה אתה אומר על סמך מה?

ביצעת מחקר על כל תקיפות השוטרים שדווחו?

ראיינת את כל מי שהותקף והתלונן?

אתה מכיר באופן אישי מישהוא אחד שהתלונן? ואל תמציא עכשיו איזה חבר דמיוני שהותקף והתלונן.

או שאולי אתה אומר את זה על סמך איזה מערבון ספגטי שראית שהשריף שם עשה טרור ורק כשה A-TEAM הגיעו הם הושיעו את העיירה מהשריף המושחת?

סתם לייאש אנשים? באמת!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סיפור שממש כאב לי לקרוא.

התחיל לא טוב בגלל הרוורס (התנהגות אופיינית אצל חלקנו)

המשיך רע מאוד בגלל אלימות משטרתית (עוד מאפיין של מדינתנו)

כל כך הרבה אלימות בכל מקום, ממש לא בא לי להוליד ילדים פה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

המשטרה בארץ כבר מזמן מוגדרת כעבריינים בשירות החוק.

אני הייתי שוקל תביעה אזרחית כנגד השוטר.

הרבה יותר יעיל נגד שוטרים.

תאמין לי שאם הוא ימצא אשם הבלאגן שלו רק יתחיל.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

גם לי בצעירותי היה מקרה דומה:

בגיל 16 עבדתי בערבים במפעל נייר, הייתי מגיע לשם באופניים דרך הכביש הראשי של העיר בה גרתי דאז.

באותו יום יצאתי בשעה 22:00 לעבודה באופניים, לאחר כעשר דקות נעצרתי ע"י 2 שוטרים שהפילו אותי מהאופניים ודחפו אותי בכח לעבר הניידת. כששאלתי מה קרה, הם אמרו שאני ניסיתי לפרוץ לרכב פרטי ברחוב סמוך. הם לא עזבו אותי ובמשך חצי שעה ניסו לגרום לי להודות בכח בפריצה לרכב, כאשר האופניים שלי מוטלות על הכביש. למזלי הפלאפון שלי צלצל ואחד השוטרים חטף אותו וענה, אבא שלי דאג בגלל שלא הגעתי לעבודה והתקשר כדי לבדוק מה קרה. השוטר סיפר לו מה קרה ואבי הגיע תוך כמה דקות למקום. רק אז השוטרים הבינו שטעו והתכוונו לעזוב, אבי ביקש שם ודרגה (שידוע עפ"י חוק ששוטר חייב לומר), השוטרים הסתירו את התג שעל החולצה, איימו עלי שאני לא אגיע למשטרה וברחו מהמקום.

רק כמה חודשים מאוחר יותר זיהיתי את השוטר ודיווחתי על המקרה בתחנה תוך כדי מסירת שמו לחוקרים, לצערי לא קיבלתי עדכון עד היום וכנראה גם לא אקבל.

בושה וחרפה שכך מתנהלת משטרת ישראל, לא פלא שהציבור לא מאמין בה.

פורסם
וכפי שרשמת ללא בושה בסיפור שלך: "סירבתי", ת'אמת גם אני הייתי מכניס לך אגרוף אחרי החוצפה הזאת, ואני בטוח שכל נוסעי האוטובוס שראו את המקרה הצדיקו את השוטר כי פשוט להם לא היה אומץ לצאת ולתת לאנשים אגרופים.

מיותר לציין שהשקפת העולם שאתה מציג פה היא פסולה לא?

עובדה מעניינת על מי שאוהב לחלק "אגרופים": הם לא אוהבים לקבל אותם חזרה... מעניין למה?:|

הסיבה היחידה שהשוטר הזה הרגיש כל כך חופשי להניף את אגרופיו (וזה נכון לגבי הרבה אנשים אלימים אם לא לגבי כולם) היא שאף פעם לא עשו לו על זה כלום.

זה ממש מוזר לי שיש אנשים שמבינים ללבו של בן אדם שמכה מישהו סתם כך, כי הוא עיצבן אותו, היה חוצפן או יצא "בצורה מאיימת מהאוטו"!

נכון, מבחינת סדר התנועה הוא הפריע וחסם את הרחוב, אבל כל מה שקרה אחר כך זה חמור ואיו לי מילים לתאר עד כמה!

חסם את התנועה?! לא סיבה להכות אותו!

יצא מהרכב? שימו לב: עדיין לא סיבה להכות אותו!

סירב להזיז את הרכב? נחשו מה? עדיין לא סיבה מספיק טובה להכות אותו!

אפשר להבין בן אדם שלא יתלונן במקרה כזה. באמת סיפור שלא ידוע איך הוא יגמר. אבל להגיד שאולי השוטר צדק וכו' זה כבר מסביר לנו למה מקרים כאלה קורים אצלינו בכלל.

סובארו DL. הכי מכוער, הכי אמין 8)

פורסם

שלום רב

הבנתי את כל התהליך סיפור מחורבן. צ ד ק - דבר שלמיטב ידיעתי אינו קיים במערכת שבה אני חיים. אם אתם מחפשים צדק בין השורות אז באמת שחבל על המאמץ במקרה זה ובמיוחד כאשר השוטר יודע איפה אתה מתגורר- והוא בקלות יכול לחרבן לך את החיים (מנסיון). למח"ש לוקח הרבה הרבה זמן לזוז אם בכלל.

האגו יפצה על כך( לא משנה כמה אתה כועס- אם תצליח להבין הרווחתה- בעוד שנה אפילו לא תזכור את זה- מהסיבה הפשוטה שאין מה לעשות( ברור שיש) וגם אם תעשה זה לא שווה את הזמן שלך ומה שעשיתה היה נכון.

פשוט תמשיך להיתנהל ואל תתן לזה לשקוע (אל תעשה מזה עיניין) ואל תחשוב בכלל על לא לעשות מזה עיניין - פשוט שכח.

הניסיון שלי הוא כזה - בחג היין בראשל"צ לפני שנתיים( עוד הייתי חייל) כבר לקראת הסוף שבאו שוטרים לפנות את הרחוב הראשי ,אני וחבריי התחלנו ללכת כאשר ראינו את השוטרים שמסמנים לנו לפנות את הרחוב. בקיצור נוצר מצב שאנחנו דחוקים ושוטרים מישרים קו והולכים מאחורינו. בקיצור היה שוטר אחד "בריא" שהלך בדיוק מאחורי חבר שלי, כל פעם הוא נותן לו דחיפה קלה על הגב ובעצם מזרז אותנו- בתכלס כבר אין לאן ללכת כי אנחנו הולכים בחמולה עם עוד מלא אנשים והשוטר דוחף ודוחף..." זוזו"... "להמשיך ללכת"...אני אישית הסתובבתי ושלחתי לו מבט - "חלס אתה יודע שאין איפה ללכת"

,בקיצור לאחר מספר תפיחות על הגב של חבר שלי חבר שלי הסתובב אליו , עוד לא הספיק להוציא מילה מהפה וחטף סטירה ,שאני וכל החברה שלנו פשוט היינו בהלם, פשוט כך וחבר שלי פשוט נפל הצידה, מעד על הרצפה לאיזה שניה. חבר שלי הוא לא צוציק בכלל והוא אחד עם אגו גדול מאוד. לקח לנו זמן עד שעבר העיניין הזה והיום אנחנו צוחקים על זה לפעמים. -בתכלס השוטר היה שוטר מג"ב,לאחר בירורים אני אישית לקחתי את העיניין בכובד ראש וביררתי הכל על הבן אדם , מי הוא, מה הוא, מה הוא עושה, בן כמה,איפה הוא גר, הכל כולל הכול ויש לי את הפרטים שלו עדיין. וכל זה כי עוד הייתי בצבא וסיפרתי את הסיפור לחבר צוות שלי שהציע לעשות זאת. ומסתבר שהוא לא כזה מיוחד והחלטנו לרדת מהעיניין כי באמת היתה אפשרות לחרבן לו את החיים ככה שהוא יתחנך יופי יופי( אבל אז זה עושה אותנו לדפוקים-וזה באמת שלא שווה את הזמן), כמו כולנו - לדעתי: שוטרים אלימים עושים זאת כי הם פשוט דפוקים מהמסגרת שבהם הם נמצאים - להיות שוטר זה כבר לא איזה שליחות או משהוא. כמו שאומרים המקצוע בוחר אותך. זה שאצלנו הם לא ממושמעים ולא ניצמדים לספר הקודקס וזה כבר עיניין אחר.

שיהיה סופש רגוע ( אוי כתבתי הרבה...)

פורסם

מעניין שאיש מהמגיבים לא הוסיף מילה שאולי היה רצוי לשמוע עוד צד/עד לפני שמתלהמים על השוטר הפושע מהמשטרה המ....ת במדינה ה.......ת שמרשה לזה לקרות.. מזל ששופטים עדיין כן רוצים לשמוע את כל התמונה . עדכן אותנו אחרי המשפט.

פורסם
מעניין שאיש מהמגיבים לא הוסיף מילה שאולי היה רצוי לשמוע עוד צד/עד לפני שמתלהמים על השוטר הפושע מהמשטרה המ....ת במדינה ה.......ת שמרשה לזה לקרות.. מזל ששופטים עדיין כן רוצים לשמוע את כל התמונה . עדכן אותנו אחרי המשפט.

מתי לאחרונה שמעת ששוטר הורשע בתקיפה?

קשה להזכר נכון? אתה יודע מדוע? כי רוב התיקים נסגרים, הכל מטוייח יפה ובצורה מסודרת כך שלאזרח אין כמעט סיכוי להתלונן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שופטים ועורכי דין לא מתעלמים מהאפשרות שהשוטרים מתאמים עדויות - מול עדות האזרח הבודד ועושים להם חיים קשים על הדוכן.

אם את שוטרת היית מסתכנת בהזעה מול עו"ד מנוסה שבסופה תיזרקי מהעבודה בלי פיצויים וייפתח לך תיק ?

אני לא - גם בשביל החבר הכי טוב. הייתי רוצה לחזיר הבייתה בשלום בידיעה שהמשכורת ממשיכה.

פורסם

תתפלא מה אנשים היו עושים, תיאום גרסאות באופן מושלם כך שאף אחד לא יכל לשער שהם משקרים.

סיכוי אפסי ביותר, כך שאף שוטר לא חושש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מחזק.

הפעמים היחידות שאכשהו תאומי הגרסאות נחשפו היו בפרשת קו 300, כנופיית מע"ץ ואולי עוד כמה מקרים שאינני זוכר אותם כרגע.

רוב רובם של המקרים שבהם מתאמים עדויות - עוברים "חלק" מבחינת המתאמים.

פורסם

עצוב ומרגיז ביותר :evil:

מפליא? לצערי התשובה היא "לא".

התלבטות בין לווטר ולשכוח לבין להילחם בכל המערכת ולחפש צדק ולמנוע את המקרה הבא היא לא פשוטה כלל וכלל.

הסיכוים לצדק הם IMHO לא גדולים.

הסיכון למירור החיים הוא ממשי.

לחיות כל החיים עם הרגשה חרא זה גם לא טוב.

בהצלחה בכל דרך שלא תבחר.

אופציה נוספת - לשלם לו בדרך שרק אותה הוא מבין (פסקה אחרונה של carmi מתארת די טוב את הרעיון).

אחר כך מתפלאים למה רכב של סגן ניצב מתפוצץ ונשרף ולמה יורים בשופט.........

ואם כבר אני מדבר על אופציות מקוריות - אפשר גם לעזוב למדינה קצת יותר מתוקנת.

בקיצור - יש במה להתלבט.

ואולי הדבר הכי טוב זה לשכוח ולהשאיר את הפרק הזה מאחוריכם.

ד"א - חלק גדול של עובדי מח"ש הם היו שוטרים בעבר ואולי הם אפילו חוזרים לשורות המשטרה בתום רוטאציה.

זה כנראה אחד ההסברים לתוצאות העגומות שלהם.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...