Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה איתך אני חושב שהיית צריך להחזיר לו ולא לתת לו להשפיל אותך למה מה קרה בגלל שהוא שוטר הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בזה שלא תחזיר לו, זה יתן לו לגיטימציה להמשיך להתעלל. שוטר כזה חייב להיות מורחק ממערכת האכיפה בארץ.

הייתי מכין תיק תביעה ורץ מיד לבית המשפט. הייתי גם טוען שבעקבות ההתלוננות אתה מפחד על ההשלכות שיקרו.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

חבר שלי חבר שלי הסתובב אליו , עוד לא הספיק להוציא מילה מהפה וחטף סטירה ,שאני וכל החברה שלנו פשוט היינו בהלם.... וכל זה כי עוד הייתי בצבא וסיפרתי את הסיפור לחבר צוות שלי שהציע לעשות זאת. ומסתבר שהוא לא כזה מיוחד והחלטנו לרדת מהעיניין כי באמת היתה אפשרות לחרבן לו את החיים ככה שהוא יתחנך יופי יופי(

מזל טוב כרמי,

במו ידיך ורחמיך על שוטר אלים הכשרת את הדרך למכות שחטף פותח השרשור.

לך תדע, אולי זה אפילו אותו שוטר ואתה יכלת לעצור אותו בעבר.

גם אם זה לא אותו אחד, אני מבטיח לך שאותו שוטר ממשיך להרביץ לאחרים בזכות היחס הסלחני שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתם יודעים מה ? משהו כאן מוזר לי

יש את אלו שממליצים על ענישה אלימה - ממש לא בטוח שיחיאל , ממה שקראתי הודעות שלו (עד כמה שזה מכשיר להבין ממש אותו ) ממש רוצה להכנס לקטע של אלימות נגדית . וגם אם כן , אז הטקטיקה שלכם היא כזו , שפשוט מזמינה צרות צרורות (מי דיבר על מאסר כשסוהרים יודעים למה ?)

יש את אלו שממליצים על משפט - גם אני הייתי הולך על זה , הבעיה היחידה היא שאם ללכת על משפט , זה להכנס אליו בידיעה שאו שאתה מוצא עו"ד שיקח את התיק בקבלנות וחלק משכרו יהיה הרייטינג של המשפט , או שזה הולך לעלות המון כסף . כי אחרת התיק יסגר ורק ינסו למצוא אותו אח"כ .(אם השוטר יענש הם אולי יפחדו ממחש , אבל אם התיק יסגר החברים שלו לא יפחדו ).

ויש את אלו שאומרים לשתוק - הבעייתיות עם שתיקה , שהיא נותנת אפשרות/לגיטימציה לשוטר להמשיך באלימות , ואח"כ אנו כולנו נקבל משטרה דיקטטורית ואלימה . ולא תאהבו את זה אבל כשמדובר על מגזר שנוא כמו החרדים אזי השוטרים מרשים לעצמם לנהוג באלימות קשה מאוד ועוד לומר את זה כפקודה . אז היום זה חרדים ומחר מי?

הבעיה השניה עם שתיקה , שמה נעשה ,יש לנו צורך פנימי לנקמה (בין אם זה יפה או לא אבל עדיין כולנו בני אדם ) ולצדק . אז יש מספיק דרכים להסיט את זה ולתעל את זה במקרה וזה צריך ו/או אתה לא רוצה להגרר לאלימות . אבל זה שתיעלת לא עזר למחוק את הבעיה . אז עדיין נשארת עם הבעיה .

מה שאני מנסה לומר , שאני חושב שיחיאל קיבל מספיק חומר למחשבה , וכרגע אני חושב שניתן לו להחליט מה טוב בשבילו . כי לכול אפשרות כאן יש השלכות , שלא כול אחד מוכן להן . והיחידי שצריך להחליט מה ההשלכות שהוא רוצה לסבול/לקחת סיכון עליהם , זה יחיאל בעצמו .

אז בואו ונאחל לו הצלחה בין אם זה משפט ובין אם זה דרכים אחרות

בברכה יהודה

פורסם

יופי יהודה, הצלחת להשחיל את האג'נדה שלך בעוד מקום לא קשור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
תתפלא מה אנשים היו עושים, תיאום גרסאות באופן מושלם כך שאף אחד לא יכל לשער שהם משקרים.

סיכוי אפסי ביותר, כך שאף שוטר לא חושש.

ל'

אז תחליטו , השוטרים הם ערימה של שקרנים , אידיוטים ומושחתים , או גאונים שעושים צחוק מהעורכי דין הכי יקרים ? אין תיאום עדויות של אנשים ברמה השכלית של שוטר כביש מצוי שלא ייתפס בשאלה השלישית של עו"ד. ומכיון שהיו תקדימים כאלה - השופטים ייתנו לעו"ד את כל החבל , כדי שלא ייחשדו בעצימת עין לכיסוי תחת משטרתי הדדי תוך התעללות באזרח . . אני אומר את זה כאחד שנוסע איתם בניידת כמתנדב משמרת בשבוע/שבועיים ושומע אותם מספיק. לא נתקלתי באחד שייהיה מסוגל לתאם עדויות בצורה מושלמת ויחשוב על כל המארבים האפשריים . אולי יש כאלה כמה ד"רבמעבדות מז"פ. קשה להאמין שאלה ייתנפלו על אזרח בכביש . בלי להכניס שוב את השאלה - בשביל מה/מי ?

וכאן שוב השאלה - מה גורם לכולם כאן לקדש את גירסת הנהג שרצה לנסוע אחורה ויצא מהרכב כשאוטובוס עם נוסעים לא יכל / לא רצה לעבור על החוק כדי לאפשר לו ?

פורסם

אני חוזר וקורא את התגובות בפורום ולא מאמין למראה עיני. רוב התגובות של הכותבים אלימות בצורה זו או אחרת. חלקן מציעות לנהוג אלימות נגד השוטר, חלקן אלימות מילולית, רוב העיצות הן עיצות אחיתופל שיותר מלעזור לפתור את הבעיה הן מזיקות.

בודדים הוכיחו את יחיאל על התנהגותו בפרשה. להזכירכם יחיאל הוא זה שגרם לכל הפרשה מלכתחילה. אני לא מצדיק את התנהגותו של השוטר לפחות אם אני מסתמך על גירסתו של יחיאל. אבל על פי עדותו של יחיאל הוא עצמו היה זה שהתנהג באלימות בילתי נסבלת שלפחות לי (אדם רגוע בדרך כלל) מעלה את הדם לראש. העיצות שרובכם מציעים ליחיאל לא יגרמו לו לחשוב שנית לפני שיחסום את הכביש בפעם הבאה אלא רק יגרמו לו להפעיל את הרשמקול או להשיג עדים זמינים. את התנהגותו של יחיאל צריך להוקיע בכל פורום אפשרי ואולי כך נעזור ליחיאל להבין איך לנהוג. (תרתי משמע)

ארז רונן

פורסם
יופי יהודה, הצלחת להשחיל את האג'נדה שלך בעוד מקום לא קשור.

ואתה הצלחת להוכיח שיש לך בעיה עם הדעות שלי, ולכן הצנזורה, כי כול מה שראית בתגובה שלי זה חרדים , ואתה יודע מה חבל באמת שהכנסתי את זה . ועכשיו אני אסביר למה זה משנה

אם תת ניצב ניסו שחם שהתבטא בתדריך שנתן ערב ההתנתקות לשוטרים שיעשו הכול באלימות והוא רוצה שיפוצצו עצמות , ועקב כך שכנראה זה הוקלט או משהו , מכול מקום זה יצא לאור , והוא נאלץ להתנצל

ובעתירה שהוגשה לבג"ץ נגד מינויו , הבגץ החליט "הוא כשל בלשונו וחטא בהתבטאות פוגעת ולא ראויה .הוא התנצל קבל עם ועידה מיד לאחר שמעד ונתן את הדין על מעידת לשונו בהליך משפטי(מחש וזכה לנזיפה חמורה ולקנס )והוא שב ומתוודה וסופק על חטא מעידתו מאז ועד עתה "

ובהמשך הבג"ץ "התבטאויותיו של שחם קשות וחמורות ככל שהן , אינן מבטאות דופי מוסרי מובנה ואינן משקפות אי הבנה בסיסית של ערכי היסוד עליהן בנויה דרך פעולתה של המשטרה "

אז אם מי שמורה לשוטרים תחת פיקודו לשבור עצמות , ומקבל נזיפה וקנס , ואח"כ מועלה לדרגת סגן מפקד מחוז , ובג"ץ קובע מה שקבע , אל תתפלא אם הנורמה הזו שמותרת אלימות כלפי אזרחים תחלחל במשטרה ויום אחד יוכה יחיאל או מישהו אחר .

אז אם אתה חושב שזו אג'נדה זה בסדר . אבל הנקודה היא שביום שמותר כלפי מישהו שאינו אהוב עליך מסיבה זו או אחרת , ואתה יכול להשתמש באלימות נגד מישהו שמתפקידך להגן עליו , והמערכת עוברת על כך בשקט , אזי ברגע שעוברים את קו פרשת המיים הזה . אין פלא שזה המצב . ואתה יודע מה , אני לא אתפלא כלל אם נשמע ונראה מקרים יותר גרועים מאלו בעתיד הנראה לעיין .

כי לפי ההסטוריה כשמגמה של אלימות וחוסר סובלנות מתחילה היא לא נעצרת במיעוט שכולם מוכנים לשנוא .

בברכה יהודה

פורסם
אז תחליטו , השוטרים הם ערימה של שקרנים , אידיוטים ומושחתים , או גאונים שעושים צחוק מהעורכי דין הכי יקרים ? אין תיאום עדויות של אנשים ברמה השכלית של שוטר כביש מצוי שלא ייתפס בשאלה השלישית של עו"ד. ומכיון שהיו תקדימים כאלה - השופטים ייתנו לעו"ד את כל החבל , כדי שלא ייחשדו בעצימת עין לכיסוי תחת משטרתי הדדי תוך התעללות באזרח . . אני אומר את זה כאחד שנוסע איתם בניידת כמתנדב משמרת בשבוע/שבועיים ושומע אותם מספיק. לא נתקלתי באחד שייהיה מסוגל לתאם עדויות בצורה מושלמת ויחשוב על כל המארבים האפשריים . אולי יש כאלה כמה ד"רבמעבדות מז"פ. קשה להאמין שאלה ייתנפלו על אזרח בכביש . בלי להכניס שוב את השאלה - בשביל מה/מי ?

וכאן שוב השאלה - מה גורם לכולם כאן לקדש את גירסת הנהג שרצה לנסוע אחורה ויצא מהרכב כשאוטובוס עם נוסעים לא יכל / לא רצה לעבור על החוק כדי לאפשר לו ?

מאידך אני הייתי במערכת הזו שנתיים, ראיתי תאום גירסאות מושלם עוד טרם הגיעו התלונות למח"ש, כך האשמים מגיעים לבית המשפט מוכנים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ולסיכום (מבחינתי),- מישהו מהילדים כאן צריך לבקר במדינה בה כששוטר עושה לאזרח סימן באצבע הקטנה להתקרב אליו רואים כתם רטוב מתפשט בקדמת מכנסיו כדי להבין מה זאת משטרה אלימה. האלימות אצלנו היא תוצאה של משטרה,תביעה ושפיטה רכים בצורה בלתי נסבלת לשומרי החוק.

פורסם

הדבר שהכי מפריע לי כאן שהילדה הקטנה ראתה את השוטר תוקף את אביה ופרצה בבכי ובצעקות.

צריך כאן פסיכולוג שידבר עם הילדה לראות אולי נגרם לה נזק נפשי.

שוטר מוג לב מכה איש ליד ילדתו הקטנה-לך עם זה עד הסוף!!! שלא תעיז לוותר לו!!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אתמול שוחחתי עם יחיאל על הנושא הזה במהלך מפגש אודיו.

שאלתי על הילדה,הילדה עד היום שואלת אותו כל בוקר "אבא למה הוא עשה לך את זה?" (ומראה לאבא שלה את התנועה של המרפק שאביה ספג).

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני יכול להגיד לך מה אני הייתי עושה , וזה לא בגדר המלצה .

כאשר השוטר היכה אותך מול הבת שלך הוא כנראה באמת חשב שהוא איזה סוג של גנגסטר , אני במקומך לוקח איזה אלת בייסבול נחמדה והולך לשחק עם השוטר , זה לא בצחוק וזה לא כדי לשחק אותה , זה מה אני הייתי עושה כי רק ככה מלמדים אנשים כאלו לקח , ועדיף להיות רעול פנים .

לפני שמגיבים לי , זו דעתי והיא לא תשתנה , שוטרים כאלו צריכים לשלם ברגליים שלהם .

פורסם

אמת ויציב ליטל גם היום בבוקר זה היה זה ממש מכניס אותי לסרט שאני לא יודע איך לצת מימנו בעיקר ביגלל הילדה

מיצד אחד אני אומר יש אלוהים בשמיים שישלם לו ץמיצד שני בה לי להכנס בו בכול המובנים .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם
אני יכול להגיד לך מה אני הייתי עושה , וזה לא בגדר המלצה .

כאשר השוטר היכה אותך מול הבת שלך הוא כנראה באמת חשב שהוא איזה סוג של גנגסטר , אני במקומך לוקח איזה אלת בייסבול נחמדה והולך לשחק עם השוטר , זה לא בצחוק וזה לא כדי לשחק אותה , זה מה אני הייתי עושה כי רק ככה מלמדים אנשים כאלו לקח , ועדיף להיות רעול פנים .

לפני שמגיבים לי , זו דעתי והיא לא תשתנה , שוטרים כאלו צריכים לשלם ברגליים שלהם .

חולקת על דעתך, לא חושבת שאלימות תפתור אלימות.

תראה מה קורה עכשיו עם הילדה, כאשר כל בוקר היא פונה אל אבא שלה ושואלת אותו מדוע הוא הכה אותו?

איך זה היה נראה אם יחיאל היה לוקח אלת בייסבול ותוקף את השוטר?

ואם השוטר היה שולף אקדח? אז היתה לנו חס וחלילה ילדה יתומה, רק כדי שהוא היה מוכיח שהוא חזק יותר?

ל'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...