Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארז59 אולי צודק בדבריו בקשר לתוצאות אבל אין זה אומר שצריך להבליג על כך.

תבע את השוטר הבן ****, הגש תלונה במח"ש ולך לעיתון ולאינטרנט.

אין להם שום זכות להרים ידים על מי שמשלם להם משכורת.

בקשר לעלויות- תתפלאו אבל זה גם יכול לעלות סכום לא גבוה בכלל.

ולכל השאר (ולא משנות הנסיבות), איך אתם הייתם נוהגים לאחר שהיכה אותכם שוטר ללא אזהרה?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע לפי דעתי יש לך רק 3 דרכים לעשות בנידון:

1. לשבת בצד ולא לעשות כלום ואז יכול להיות שזה יקרה לך שוב ושזה יקרה לאנשים אחרים עד שלא יעצרו את אותו החזרזיר.

2. להגיש תלונה במח"ש או תלונה אזרחית כנגד השוטר.

3. אם התלונה לא מובילה לשום מקום ואתה מרגיש שאתה עומד להתפוצץ מכעס תברר עליו בתוכנה שנקראת חיפושון ותחכה לו מחוץ לבית עם חבר או 2 ומסכות סקי ואלות...

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם
ליטל, תצילי אותי מהשירשור הזה, די, לא יכול יותר.

תגיד לי, הכל בסדר? רגע אחרי שאתה מגיב ארוכות בשרשור אתה מתלונן? אף אחד לא מחייב אותך להגיב. נתת דעה שככל הנראה שונה מדעתם של רוב הגולשים ולכן מתקיפים אותך.

אתה לא מסוגל לעמוד בזה? כואב לך? קשה לך? פנה לנט"ל, או תפסיק לענות בשרשור. זה קצת דבילי להגיב ולהתלונן על זה שאתה מגיב.

פורסם
תגיד לי, הכל בסדר? רגע אחרי שאתה מגיב ארוכות בשרשור אתה מתלונן? אף אחד לא מחייב אותך להגיב. נתת דעה שככל הנראה שונה מדעתם של רוב הגולשים ולכן מתקיפים אותך.

אתה לא מסוגל לעמוד בזה? כואב לך? קשה לך? פנה לנט"ל, או תפסיק לענות בשרשור. זה קצת דבילי להגיב ולהתלונן על זה שאתה מגיב.

ליטל, לא ידעתי שהחלפת שת שמך לצביקי, ליטל זה דווקא שם מקסים וצביקי... נו טוב לא משנה.

נחזור לענין המרכזי, זה שדעתי שונה מדעתם של רוב הגולשים שהתבטאו בשרשור הזה לא בהכרח מוכיח שאני טועה, הרבה יותר קל להביעה דעה פופוליסטית שלא מושכת אש והעיקר להיות אחד מהחבר'ה.

מאחר וממוצא הגילאים בפורומים מהסוג הזה יחסית נמוך, אפשר למצוא דפוסי התנהגות שמאפינים את גילאי ה-20 שזה יותר משחקי כוח, השוואת גדלים ותפיסת המעמד בלהקה. (בדיוק כמו אצל בעלי החיים). אני קורא את תגובותיהם של "אחיך" בשרשור הזה שמציעים לנקוט באלימות קשה הכוללת שימוש באלות, רימונים וכיוצא בזה נגד אותו שוטר חסר מוח שסרח, או ממליצים לנקוט בצעדים משפטיים חובקי עולם ומפליגים בתיאורים בומבסטיים על חבריהם שכביכול נצחו את המערכת המושחתת, או שהופכים להיות פסיכולוגים בגרוש בסגנון של ורדה רזיאל ז'קונט, ואתה, כמו "אחיך", במקום להתיחס לגופו של עניין בצורה קרה ומחושבת מעדיף לחפש את הטפל ולא את העיקר. שים לב צביקי, פעמיים העברת ביקורת על מה שכתבתי לליטל ("יצא המרצע מהשק" ו"זה קצת דבילי להגיב ולהתלונן") ואפילו פעם אחת לא הגבת לעמדתי בנושא התנהלותו של יחיאל. בעצם אני חושב שלא הבעת את דעתך לשום כיוון אלא רק שחקת אותה ז'קונט. חיים משעממים יש לכם שם בבית שאן.

ארז רונן

פורסם

לארז , אם אני מבין אותך נכון , אתה אמרת שמבחינה טקטית הוא היה צריך להתנהג אחרת , ובזה הצדקתי אותך . אבל אתה הוספת משהו , שאומר שעכשיו הוא צריך לשבת בשקט , ולהעביר את זה .

אז אולי זה נכון לגביו אישית (לא יודע מה מצבו אם הוא מוכן למלחמה וכול הדברים שציינת שאני חושב שאתה צודק בהם , כי לא נכנסים למלחמה שלא יודעים מראש שמוכנים גם להפסיד בה ) עד כאן אני מבין מקבל ולא רק זה אלא גם כתבתי את זה בתגובה שלי אליו (אולי לא בבוטות שלך , אבל אם תבדוק תמצא שכתבתי )

הבעיה מתחילה עם העובדה שאתה חושב שבאופן כללי לא צריך לעשות שום דבר וצריך לשתוק על זה .

אז לגבי זה , ראיתי עכשיו בYNET כתבה על ארבעה אימהות שמנסות לשנות את האלימות בין נערים , וכתבתי שם תגובה שמתאימה גם לכאן :

שברגע שהמשטרה אלימה (ראה תגובה קודמת בשירשור זה על מקרה ניסו שחם), והבג"ץ אינו מוצא בזה דופי מספיק כדי למנוע את קידומו , לסגן מרחב , המסר שהמשטרה/מח"ש/בג"ץ שולחים לציבור ולשוטרים שאלימות של שוטרים היא קבילה . אחרי זה לא פלא שהשוטר מתנהג כך . הבעיה עם זה שאם תראה היסטוריה של אומות אתה תראה שלפני דיקטטורה , התחיל מצבים כאלו . אז אנני טוען שבטוח שאנו נמצא בדיקטטורה ,אבל כמו שמישהו חכם אמר , אם לא תלמד מהיסטוריה אתה תהיה היסטוריה , ולכן צריך לעשות משהו בנדון , כדי לעצור את הסחף .

כשהמשטרה אלימה ו/או אינה נלחמת באלימות של שוטרים , איך בדיוק היא יכולה לפקח/למנוע אלימות של נערים ? ואיזה מודל חינוכי היא נותנת ?

אני כבר לא מדבר על כך שהמדינה הזו הפכה להיות יותר מסוכנת מהרלם של שנות ה90 בלילה , ושהחינוך הקלוקל של מערכת החינוך תורם לכך (וכולם יודעים מה קורה בבתי ספר שנחשבים לאליטיסיטיים ).

אז אולי הוא אינו מוכן/אינו יכול לשלם את המחיר, של מלחמה בזה . מכאן ועד להחליט בשבילו שיעזוב את זה הדרך ארוכה. הוא חייב להחליט לבד מה הוא מוכן לשלם , והאים הוא מוכן להכנס למלחמה או לא .

ודרך אגב אם המונח מלחמה נראה לך מצ'ואיסטי מידי אתה יכול להחליפו במושג של פוליטיקלי קורקט מחאה . למרות שלדעתי כול הנושא של פוליטקלי קורקט הוא צביעות ממדרגה ראשונה , כי אתה רוצה להראות יפה נפש אבל לא מסוגל , אז אתה קובע שנגיד את זה פוליטיקלי קורקט

בברכה יהודה

פורסם
לארז , אם אני מבין אותך נכון , אתה אמרת שמבחינה טקטית הוא היה צריך להתנהג אחרת , ובזה הצדקתי אותך . אבל אתה הוספת משהו , שאומר שעכשיו הוא צריך לשבת בשקט , ולהעביר את זה .

אז אולי זה נכון לגביו אישית (לא יודע מה מצבו אם הוא מוכן למלחמה וכול הדברים שציינת שאני חושב שאתה צודק בהם , כי לא נכנסים למלחמה שלא יודעים מראש שמוכנים גם להפסיד בה ) עד כאן אני מבין מקבל ולא רק זה אלא גם כתבתי את זה בתגובה שלי אליו (אולי לא בבוטות שלך , אבל אם תבדוק תמצא שכתבתי )

הבעיה מתחילה עם העובדה שאתה חושב שבאופן כללי לא צריך לעשות שום דבר וצריך לשתוק על זה .

אז לגבי זה , ראיתי עכשיו בYNET כתבה על ארבעה אימהות שמנסות לשנות את האלימות בין נערים , וכתבתי שם תגובה שמתאימה גם לכאן :

שברגע שהמשטרה אלימה (ראה תגובה קודמת בשירשור זה על מקרה ניסו שחם), והבג"ץ אינו מוצא בזה דופי מספיק כדי למנוע את קידומו , לסגן מרחב , המסר שהמשטרה/מח"ש/בג"ץ שולחים לציבור ולשוטרים שאלימות של שוטרים היא קבילה . אחרי זה לא פלא שהשוטר מתנהג כך . הבעיה עם זה שאם תראה היסטוריה של אומות אתה תראה שלפני דיקטטורה , התחיל מצבים כאלו . אז אנני טוען שבטוח שאנו נמצא בדיקטטורה ,אבל כמו שמישהו חכם אמר , אם לא תלמד מהיסטוריה אתה תהיה היסטוריה , ולכן צריך לעשות משהו בנדון , כדי לעצור את הסחף .

כשהמשטרה אלימה ו/או אינה נלחמת באלימות של שוטרים , איך בדיוק היא יכולה לפקח/למנוע אלימות של נערים ? ואיזה מודל חינוכי היא נותנת ?

אני כבר לא מדבר על כך שהמדינה הזו הפכה להיות יותר מסוכנת מהרלם של שנות ה90 בלילה , ושהחינוך הקלוקל של מערכת החינוך תורם לכך (וכולם יודעים מה קורה בבתי ספר שנחשבים לאליטיסיטיים ).

אז אולי הוא אינו מוכן/אינו יכול לשלם את המחיר, של מלחמה בזה . מכאן ועד להחליט בשבילו שיעזוב את זה הדרך ארוכה. הוא חייב להחליט לבד מה הוא מוכן לשלם , והאים הוא מוכן להכנס למלחמה או לא .

ודרך אגב אם המונח מלחמה נראה לך מצ'ואיסטי מידי אתה יכול להחליפו במושג של פוליטיקלי קורקט מחאה . למרות שלדעתי כול הנושא של פוליטקלי קורקט הוא צביעות ממדרגה ראשונה , כי אתה רוצה להראות יפה נפש אבל לא מסוגל , אז אתה קובע שנגיד את זה פוליטיקלי קורקט

אולי תעזוב כבר את המשטרה. הבעיה של יחיאל זה לא המשטרה. הבעיה של יחיאל זה שהוא חסם את האוטובוס מכיוון שחשב שהאוטובוס חסם את דרכו לחניה המיוחלת. אם כאן, בנקודה הזאת היה יחיאל מוותר, הוא לא היה נתקל במשטרה. גם בסיפור עם האמהות, אם הילדים היו מוותרים אחד לשני ולא מתנהגים כגברברים מלאי הורמונים הם היו עכשיו בחיים. אלימות משטרתית היא לא הגורם המחנך את ילדינו, מה זה הקשקוש הזה. הילדים שלי בני 17-14, רואים טלוויזיה וחדשות והם לא אלימים. אנחנו מחנכים את הילדים ולא המשטרה. חייב ללכת, אמשיך אחר-כך עם עדיין אני לא מצליח להסביר את עצמי.

ארז רונן

פורסם

ליטל, לא ידעתי שהחלפת שת שמך לצביקי, ליטל זה דווקא שם מקסים וצביקי... נו טוב לא משנה.

נחזור לענין המרכזי, זה שדעתי שונה מדעתם של רוב הגולשים שהתבטאו בשרשור הזה לא בהכרח מוכיח שאני טועה, הרבה יותר קל להביעה דעה פופוליסטית שלא מושכת אש והעיקר להיות אחד מהחבר'ה.

מאחר וממוצא הגילאים בפורומים מהסוג הזה יחסית נמוך, אפשר למצוא דפוסי התנהגות שמאפינים את גילאי ה-20 שזה יותר משחקי כוח, השוואת גדלים ותפיסת המעמד בלהקה. (בדיוק כמו אצל בעלי החיים). אני קורא את תגובותיהם של "אחיך" בשרשור הזה שמציעים לנקוט באלימות קשה הכוללת שימוש באלות, רימונים וכיוצא בזה נגד אותו שוטר חסר מוח שסרח, או ממליצים לנקוט בצעדים משפטיים חובקי עולם ומפליגים בתיאורים בומבסטיים על חבריהם שכביכול נצחו את המערכת המושחתת, או שהופכים להיות פסיכולוגים בגרוש בסגנון של ורדה רזיאל ז'קונט, ואתה, כמו "אחיך", במקום להתיחס לגופו של עניין בצורה קרה ומחושבת מעדיף לחפש את הטפל ולא את העיקר. שים לב צביקי, פעמיים העברת ביקורת על מה שכתבתי לליטל ("יצא המרצע מהשק" ו"זה קצת דבילי להגיב ולהתלונן") ואפילו פעם אחת לא הגבת לעמדתי בנושא התנהלותו של יחיאל. בעצם אני חושב שלא הבעת את דעתך לשום כיוון אלא רק שחקת אותה ז'קונט. חיים משעממים יש לכם שם בבית שאן.

א. לא , ככל הנראה היא לא החליפה את שמה לצביקי, אלא שאם היית רוצה לשלוח הודעה לעיניה בלבד היית עושה זאת בה"פ. בחרת לעשות זאת בפורום הפתוח - תתמודד. אגב אני מאוד אוהב את שמי. ושוב, עם בעיותיך התמודד עצמאית או פנה לייעוץ.

ב. אני לא כל כך מבין מדוע אתה בוחר שלא לענות בצורה עניינית (בית שאן, פסיכולוגיה בגרוש, ילדים צעירים וכו'.)

ג. מאחר ואני משתדל להגיב בצורה מחושבת אני מעדיף להגיב בנושא בו אני מתמצא ואותו למדתי שנים רבות ובו אני עובד (מה שכינית פסיכולוגיה בגרוש). התנהלותו של יחיאל מעניינת אותי פחות מאשר התגובה הנפשית של ילדתו. אם כבר מדברים על תגובות קרות ומחושבות, תגובות שלך כמו "אתה יחיאל, בטיפשותך, נפלת לתוך המלכודת שטמן לך." מראות לכל היותר על התנשאות, שמשרשור זה לא ברור מהו מקורה. הסיבה שהעברתי עליך ביקורת היא שאתה מגיע מהמקום הכי שיפוטי ומתנשא שיש מבלי לנסות לשים את עצמך בנעליו, רק כדי להראות שיש לך עמדה שונה מלכולם.

ה. אני מאחל לך ולכל בית ישראל חיים מלאים ומספקים כמו שיש בבית שאן.

ד. ולבסוף , אם אתה ממש סקרן, לאחר שפגשתי את יחיאל השבוע אני בהחלט סבור שהוא נהג בצורה סבירה ולא כך השוטר.

נ.ב. אתה מוזמן לעבור לפונט קריא יותר.

פורסם
אולי תעזוב כבר את המשטרה. הבעיה של יחיאל זה לא המשטרה. הבעיה של יחיאל זה שהוא חסם את האוטובוס מכיוון שחשב שהאוטובוס חסם את דרכו לחניה המיוחלת. אם כאן, בנקודה הזאת היה יחיאל מוותר, הוא לא היה נתקל במשטרה. גם בסיפור עם האמהות, אם הילדים היו מוותרים אחד לשני ולא מתנהגים כגברברים מלאי הורמונים הם היו עכשיו בחיים. אלימות משטרתית היא לא הגורם המחנך את ילדינו, מה זה הקשקוש הזה. הילדים שלי בני 17-14, רואים טלוויזיה וחדשות והם לא אלימים. אנחנו מחנכים את הילדים ולא המשטרה. חייב ללכת, אמשיך אחר-כך עם עדיין אני לא מצליח להסביר את עצמי.
אני לא יודע מה הסרט שלך ארז נראה לי שהחיים בכפר סבא מאוד משעממים במיוחד לך שאין לך מה לעשות וכול תגובה שלך אתה רושם שזו התגובה האחרונה שלך בנושא זה ועדיין ממשיך להגיב .

נראה לי שלך בכפר סבא יוטר משעמם מאשר החיים של צביקי בבית שאן.

ולמה לעזזל לעזוב את המשטרה שבמקרה באותו רגע לא היתה אפילו בתפקיד?

ולא ליחיאל אין בעיה לנהג האוטובוס שניצמד ליחיאל יש בעיה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם
א. לא , ככל הנראה היא לא החליפה את שמה לצביקי, אלא שאם היית רוצה לשלוח הודעה לעיניה בלבד היית עושה זאת בה"פ. בחרת לעשות זאת בפורום הפתוח - תתמודד. אגב אני מאוד אוהב את שמי. ושוב, עם בעיותיך התמודד עצמאית או פנה לייעוץ.

ב. אני לא כל כך מבין מדוע אתה בוחר שלא לענות בצורה עניינית (בית שאן, פסיכולוגיה בגרוש, ילדים צעירים וכו'.)

ג. מאחר ואני משתדל להגיב בצורה מחושבת אני מעדיף להגיב בנושא בו אני מתמצא ואותו למדתי שנים רבות ובו אני עובד (מה שכינית פסיכולוגיה בגרוש). התנהלותו של יחיאל מעניינת אותי פחות מאשר התגובה הנפשית של ילדתו. אם כבר מדברים על תגובות קרות ומחושבות, תגובות שלך כמו "אתה יחיאל, בטיפשותך, נפלת לתוך המלכודת שטמן לך." מראות לכל היותר על התנשאות, שמשרשור זה לא ברור מהו מקורה. הסיבה שהעברתי עליך ביקורת היא שאתה מגיע מהמקום הכי שיפוטי ומתנשא שיש מבלי לנסות לשים את עצמך בנעליו, רק כדי להראות שיש לך עמדה שונה מלכולם.

ה. אני מאחל לך ולכל בית ישראל חיים מלאים ומספקים כמו שיש בבית שאן.

ד. ולבסוף , אם אתה ממש סקרן, לאחר שפגשתי את יחיאל השבוע אני בהחלט סבור שהוא נהג בצורה סבירה ולא כך השוטר.

נ.ב. אתה מוזמן לעבור לפונט קריא יותר.

לאחר שכתבתי תגובה ארוכה ומנומקת לחצתי בטעות על לחצן ה-NO NO והכל נעלם. בלת ברירה תאלץ להסתפק בתשובה מקוצרת המתיחסת עניינית לכל שורה שמספרת.

א. אין לי בעיה עם שימך, חשתי צורך להתחיל את תגובתי בעקיצה קלה וגבי השמות מאחר והפנתי את ההודעה לליטל למרות שכתבתי בכללי בכוונה כדי שתוכלו לראות את תסכולי מהתגובות. מין הראוי היה שתאפשר לליטל את התגובה הראשונה לפני שתתנפל עלי.

ב. מדוע אתה מתייחס לחצי השורה האחרונה בתגובתי כעיקר ההודעה?

ג. אין לי בעיה להביע דעה שונה מאחרים כל עוד אני מאמין בצידקתה. מדוע דווקא לך נראה שעמדה השונה מעמדתם של אחרים היא התנשאות? תזכור, רק דגים מתים נעים עם הזרם.

אין לי דבר וחצי דבר נגד השכלתך והעיסוק בו בחרת להתפרנס אבל להשתמש בידע שצברת במתן עיצות בפורומים זה כמו לעשות אובראול מנוע דרך האינטרנט. יותר מזיק מאשר מועיל.

עכשיו לגבי התנהלותו של יחיאל. כתבת ש"התנהלותו של יחיאל מעניינת אותך פחות מאשר התגובה הנפשית של ילדתו". להזכירך, אנחנו נמצאים בפורום "רכב" ולא בפורום "תגובות נפשיות של ילדים שאבותיהם נוהגים בטיפשות. (משחק מילים)".

ג' היה סעיף ארוך ולכן אמשיך, מדוע אתה חושב שלא הייתי בנעליו של יחיאל?, אני להזכירך גר בכפר סבא שבשרון, אחד האזורים העמוסים במדינה מבחינת התנועה ובנוסף להיותי נהג רכב פרטי שלעיתים חווה (הווה) את אותם בעיות שחווה (עבר) יחיאל, אני גם נהג מקצועי של אוטובוס ציבורי בחברת "אגד". כך שגם הייתי בנעליו של יחיאל וגם בנעליו של נהג האוטובוס ואני יכול להעיד שקורים מקרים שאני לא קורא נכון את כוונתו של הנהג שלפניי אבל מעולם זה לא התפתח לידי תיגרה מאחר ורוב הנהגים שלא הובנו כהלכה מוותרים וממשיכים הלאה. יחיאל בחר לא להמשיך ושילם על זה מחיר יקר. ואני לא מצדיק את השוטר. הוא נבל בן נבל. אבל הוא לא העניין בכל השירשור הזה הרי אם יחיאל היה יודע שבאוטובוס שאחריו יש שוטר אלים שיכה אותו על מעשיו ברור שהוא לא היה חוסם את הדרך. מאחר ויחיאל לא ידע על השוטר ונהג כפי שנהג הוא הוא האלים. מה לא ברור? איך אפשר להסביר את הנקודה יותר טוב מבלי להתחיל להתנשא ולהתרגז ולקלל. אתה הבנת את זה צביקי???????????

ד. אני, בשונה ממך חושב שיחיאל לא נהג בצורה סבירה כי אלימות מכל סוג שהוא לא יכולה להחשב צורה סבירה. ובטח ובטח שהשוטר לא התנהג סביר אבל עליו אני מעדיף לא לדבר כי אני לא אוהב לדבר על אפסים.

ה. אני לוקח את דברי חזרה ומאחל גם לך ולכל בית ישראל חיים מלאים ומספקים כמו שיש בבית שאן.

לגבי הפונט, הייתי מסביר גם את זה אבל אולי בפעם הבאה. לילה טוב צביקי, לילה טוב יחיאל וילדתו, לילה טוב ליטל, לילה טוב פורום.

ארז רונן

פורסם
לארז , בלי להכנס לשום וויכוח , כי אנני חושב שיש לנו , אנחנו פשוט באים ממקום שונה לאותה מסקנה , אבל רק שתראה מה שקורה (במקרה והחמצת) . ואולי כך תבין למה אני הצעתי מה שהצעתי , וכנראה למה אתה מציע מה שאתה מציע

או.קיי. יהודה, מאחר ואתה מבקש כל כך יפה, אתייחס להודעתך מספר 110 וגם להודעה הנוכחית אבל תאלץ להזדיין בסובלנות עד שאגיע לביתי שם אוכל לתת לך את כל תשומת הלב ולהגיב ברצינות הגדולה ביותר לה אתה ראוי. נשתמע.

ארז רונן

פורסם

יש לנו עורך דין בפורום, ולפי מה שנראה הוא טרם הגיב בשרשור הנ"ל.

יהיה מאוד מעניין לשמוע את דעתו בנושא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יחיאל אל תוותר רק בשביל הכבוד שלך ושל הבת שלך ת**** את הבן ***

כל הפורום איתך מחזיק לך אצבעות וכולם תומכים בך

זה שהיית צריך להמשיך לנסוע או לא זה לא משנה בכלל!!!

זה שני דברים שונים

הוא תקף אותך ומגיע לו להענש ! שיעיפו אותו מהמשטרה וישימו אותו בכלא ושם כבר יטפלו בו כמו שצריך

אם הוא גיבור שיהיה שם גיבור נראה אותו

פורסם
כל הפורום איתך מחזיק לך אצבעות וכולם תומכים בך

זה שהיית צריך להמשיך לנסוע או לא זה לא משנה בכלל!!!

זה נכון אבל, הפורום לא ישלם במקום יחיאל את שכ"ט עו"ד אם יהיה כזה, הפורום - גם אם ירצה - לא יישא באחריות לתוצאות המאבק "שווה הכוחות" של יחיאל נגד משטרת ישראל.

האסוציאציה שזה מעלה לי היא כזו:

בעיצומה של אינתיפאדת הטירור, באו ראשי מדינות ערביות למובראק נשיא מצרים בדרישה שיפתח חזית שנייה נגד ישראל.

מובראק, מבלי להתבלבל ענה להם שלצרים יש גבול ארוך מאוד עם ישראל, כל מדינה ערבית שרוצה שמצרים תילחם בישראל (עד טיפת דמו של החייל המצרי האחרון...) מוזמנת לשלוח את צבאה לשטח מצרי שגובל עם ישראל ומשם היא יוכלולעשות את המלחמה עם ישראל. מצרים מוכנה להעמיד את כל השטח הדרוש לכל מדינה ערבית שמעוניינת בכך...

ולמי שלא הבין: תפסיקו כבר להילחם במשטרת ישראל דרך יחיאל.

פורסם

שאל שאלה , קיבל תשובה- לדעתי יש להילחם וזה מה שאני הייתי עושה במקומו. אם אתה הייתה מפנה את הלחי השניה זה עניינך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...