Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מסתכל על הצד השני ומנסה להשמיט את העובדה שהוא שוטר, אני הייתי נוהג כמוהו אם היית יוצא מהרכב בצורה מאיימת (וסביר שזה מה שעשית).

אז בעצם כל מי שלדעתך נראה מאיים, מגיע לו לקבל מכות ?

מי נותן לך את הזכות בכלל להרים יד מבלי שנשקפת לך סכנת חיים או מישהו הרים עליך יד ? למה הדרך לפיתרון מבחינתך היא באלימות ?

אישית, אף פעם אני לא אריב על חנייה כי לי החיים חשובים יותר ויש לי הרבה מה להפסיד. אבל שוטר שמרים יד בלי סיבה הגיונית (לפי הסיפור של הבחור אין שום הסבר שישכנע אותי שהגיע לו לקבל מכות) ועוד לפני ילד הוא פושע.

להגיד את האמת, לא ממש מפתיע אותי המקרה הנ"ל. מספיק להתסכל במהדורת החדשות היומית ולראות כמה פושעים מתחמקים מעונש עם עסקאות טיעון כאלו ואחרות. לצערי, יש לי הרגשה שזה רק הולך ונהיה יותר גרוע.

לפותח השרשור, אל תבליג.

תיכנס בהם:twisted:

Veni Vidi Vici

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי שורף על העניין כמה כסף שרק צריך,ובעברית יפה, הייתי שוחט את השוטר הזה בבית משפט.

זה שאתה לא היית צריך להיות קטנוני,והיית צריך להמשיך את נסיעתך (זה אתה שרצית "לנסוע נגד כיוון התנועה" לא האוטובוס) זה דבר אחד,זה ששוטר היכה אותך זה דבר אחר לגמרי.

אגב, האיום שניתן לך בתחנת משטרה "אם תתלונן נפתח לך תיק" אינו חוקי בעליל, לא ביצעת לכאורה שום עבירה פלילית שבגינה יכולים לפתוח לך תיק פלילי,וגם השוטר שאמר לך את האיום הזה צריך לתת את הדין,כי הוא בפירוש כיסת"ח את חבר שלו על הגב שלך (חבל שאכלת את זה).

בקיצור,לא מח"ש ולא נעליים (המערכת רקובה מבפנים,כולל מח"ש), עורך דין טוב וצא לדרך,ומאחל לך המון הצלחה !

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הבעיה היא לא עם העובדה שיחיאל צודק ומגיע לו צדק (כי בזה כולם מודים ), הבעיה היא איך ניתן לבצע את זה בלי שיבולע לו ?

מה שקרה כאן, שכול השוטרים לא פחדו לומר לו בפרצוף ,שהם יזייפו תלונה וישבעו לשקר בבית משפט , (וכולנו יודעים כמה צדיקים יש בסדום שלנו שלא יאמינו לשוטרים) . אז אם הם לא פוחדים לומר את זה בריש גלי , סימן שמח"ש לא "נושכת" ולא מפחידה אותם , ולכן ללכת לעו"ד עכשיו זה עלול להיות ברכה לבטלה . כי יהיו "עדים" שהוא לא היה בסדר , והם הקוזקים הנגזלים , היו כ"כ בסדר שהם "ריחמו" עליו וויתרו על התלונה .

מכול מקום , אני הייתי ממליץ לך ללכת לעו"ד טוב ומקושר (לא מכיר אבל אני בטוח שיהיו כאלו שייעצו לך )ולבדוק איתו מה כדאי לעשות . גם להרגשה הפנימית שלך שלפחות "ניסית" להשיב מלחמה . לדעתי זה שווה כול שקל

ושיהיה לך בהצלחה.

בברכה יהודה

פורסם

להגיש תלונה ומהר! אם היו באזור עדים שיכולים להעיד אז עוד יותר מעולה.

היית צריך ליפול אחרי המכה הראשונה שקיבלת ממנו ולא לזוז, אחרי שהיו מפנים אותך היית תובע אותו.

ממש ממש מרגיז אותי לשמוע על מקרה כזה. ממתי לשוטרים מותר להתנהג כך? אסור שדברים כאלה יעברו בשתיקה.

אני אומר כנס בהם עד הסוף והכי חשוב, תעדכן במה שקורה.

בהצלחה!

פורסם

אם יש לך עדים או מסמכים שיכולים להעיד על עובדות המקרה כפי שאתה מתאר אותן, לך עם זה, כמובן לא לבד אלא בעזרת עו"ד. אם לא כך המצב, המשך בחייך איש צעיר ונסה לשכוח את המקרה.

פורסם

חלקכם מצחיקים אותי. או שאתם ממש נאיבים או שאתם ממש לא יודעים מה קורה מסביב. אתם יודעים כמה פעמים שוטרים הרביצו לאנשים שאני מכיר ללא שום סיבה? לפחות עשרות מקרים. אני לא יתפלא אם כבר שוטרים הרגו אזרחים והיה כתוב בעיתון "אזרח התאבד" \ "נפטר אזרח עקב תאונה".

ובקשר לפנייה של מח"ש, משהו אמר "ומח"ש זה לא משטרה, זה שייך לפרקליטות", אז טעות. אולי זה שייך לפרקליטות או לכל מי שזה לא יהיה, בסופו של דבר: כולם חברים של כולם. אם אתה תפנה למח"ש, אני יכול להבטיח לך שהשוטר הזה ימרר לך את החיים עד שתרצה להתאבד. הוא יתעלל בך ואתה לא תידע מאיפה זה בא לך. זה שהוא בא והביא לך את המכה ללא שום סיבה, כבר אומר משהו; זה לא הפעם הראשונה שהוא עושה את זה. אם הוא בא בכזה ביטחון ולאחר מכן מראה את התעודה שלו, זה מראה על הבנאדם.

אני מאחל לך בריאות,

וממליץ לך לשכוח את המקרה.

"הבעיה עם העולם היא שהמטומטמים הם בעלי ביטחון עצמי מופרז והחכמים מלאי ספק." (ברטרנד ראסל)

פורסם
חלקכם מצחיקים אותי. או שאתם ממש נאיבים או שאתם ממש לא יודעים מה קורה מסביב. אתם יודעים כמה פעמים שוטרים הרביצו לאנשים שאני מכיר ללא שום סיבה? לפחות עשרות מקרים..

אז אני אומר לך שבלי שום קשר למקרה,או שאתה נאיבי,או שכדאי שתחליף חברים,מהר...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יחיאל מתוך הכרות מועטה עם המשטרה ועם מח"ש, הסיכויים שתצליח בתיק היא קלושה ביותר, אלא אם כן יש לך מספר עדים אשר נחכו במקום ויהיו מוכנים להעיד על שהתרחש.

במידה ולא, לא הייתי ממליצה לך להגיש תלונה, ולא מחשש לתגובתו של השוטר, רק מתוך בזבוז הזמן היקר שלך, ועל תיק שיסגר בסופו של דבר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יחיאל ידידי,מהסיפור בע"פ והקצר היום בצהריים הבנתי ומההודעות פה עוד יותר

שלדעתי כדי שתפעל ובסדר הבא :

-עו"ד

-עיתונות

-מח"ש (כמובן להתחשב בעצה של העו"ד)

ובהצלחה כמובן

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם
לא רוצה להישמע מניאק, אבל היית צריך לעשות רוורס ולא לצאת גיבור מהאוטו.

אביחי

אביחי, הבנאדם יצא מהאוטו - אז מה? אסור לו? אין פה שום קשר לגיבור.

עם כל הכבוד לשוטר (ואין כבוד - כי אין יותר שוטרים זה דרעק), הוא יכול לפתור את העניין בצורה אחרת (תרבותית יותר. אה, סליחה - שוטרים לא מכירים את המילה הזאת! היא מחוץ ללקסיקון שלהם) מבלי להשתמש באלימות!

בגלל שהוא שוטר מותר לו להרביץ לאנשים - להנאתו?!

גועל נפש - כל המדינה שלנו נראית ככה! אלימות הפכה לפתרון ראשי לכל בעיה - בכל מקום, וחבל - כי ככה לא נגיע לשום מקום.

יחיאל, מקווה שאתה בסדר!

אני הייתי פונה לבית משפט ונכנס באבי-אביו של השוטר!

ב-ה-צ-ל-ח-ה! :evil:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יחיאל אתה בטח מאותם אנשים שנוסעים מהירות סבירה ברחוב צפוף, וללא הודעה מוקדמת עוצר בפתאומיות רק אחרי זה מפעיל איתות ורוורס, ואוטובוס ו-5 מכוניות שעומדות עצרו בפתאומיות אחריך ונצמדו אחד לשני, ולא מתכוונים בשבילך לעשות רכבת של רוורס, אז האוטובוס צפר ואתה נופפת לו משהו עם היד, והנהג בחזרה מנפנף עם היד מסמל שאין לו לאן לעשות רוורס, ואתה כמו עקשן עמדת ורצית לתפוס את המקום חניה כי עם תנסע לא תמצא עוד חניה, והשטור(אזרח) יצא אליך מהאוטובוס ואמר לך תנסע!!! אתה חוסם את כל התנועה, וכפי שרשמת ללא בושה בסיפור שלך: "סירבתי", ת'אמת גם אני הייתי מכניס לך אגרוף אחרי החוצפה הזאת, ואני בטוח שכל נוסעי האוטובוס שראו את המקרה הצדיקו את השוטר כי פשוט להם לא היה אומץ לצאת ולתת לאנשים אגרופים.

ואתה אשם שעיקבת אותם בגלל החוסר מחשבה שלך להמנע ומזה, ולהתחשב באחרים שעומדים במאחוריך בפקק ולתת לתנועה לזרום ולאנשים להגיע לנקודת יעד שלהם.

ברגע שראית אזרח יורד אלייך מהרכב או אוטובוס סע משם! והימנע מזה, אתה הרי יודע מה יהיה ההמשך!

אני רוצה שתשימו לב שבכל ההודעה שלי התכוונתי לאזרח ולא השוטר, אני לא מצדיק את השוטר בסיפור, אני רוצה שתראו את זה מנקודת הנחה אחרת

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ואת כל מה שאמרת כרגע תזכור כששוטר יסמן לך לעצור בגלל שנסעת בכביש 6 על 130 ואז יגרור אותך לשיחים וירביץ לך

בדיוק בדרך הזאת זה הולך

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

האמת - סיפור מאוד מרגיז. על פניו אין ספק שיש לך קייס ואין שום הצדקה בתקיפה פיזית כלפיך. אבל ..

להיכנס לתביעה מול שוטר שבגדול יטען ששמר על הסדר הציבורי זה בעיה לא פשוטה בכלל. למרות שהצדק עמך.

אני חייב להגיד , לי לא מזמן היה סיפור שמזכיר בצורה כזו או אחרת את המקרה.

בתקופת השביתה האחרונה של הסטודנטים יצאתי מהרצאה במקרה לתוך איזור שבו הייתה הפגנה. לא כל כך ידעתי מה הלך שם ולא הייתי מעורב לכן כמו כל ישראלי טוב שרואה התקהלות התקדמתי לעברה.. בשלב הזה קפץ עלי מאחורה משהו , היות ואני "קצת" מתורגל באומנויות לחימה האיסטינקט שלי היה לנער אותו והוא נפל לרצפה- פה אני ידגיש חד משמעית - לא הייתי מעורב בהפגנות , הגעתי באותו הרגע לאיזור , הבחור הגיע אליי בהפתעה , תפס אותי מאחורה , הפעולה שעשיתי הייתה אך ורק לנער אותו בלי לפגוע בו בשום צורה. כמובן ששניה אחר כך הבנתי שהוא אחד מהיסמניקים שבאו לפזר את ההפגנה ושתי שניות אחרי זה קיבלתי מכות הגונות מעשרה כאלו. באותו שלב בחרתי לא להגיב וחיכיתי שהם ירגעו.

מדובר במקרה שונה , למה אני מספר את זה ?

כי אחרי הסיפור כמובן שהייתי בקריזה עצומה ורציתי לעשות משהו בעניין. אחר כך קצת גיששתי ודיברתי עם חברה טובה שלי שהיא חוקרת במשטרת ישראל היקרה. ואז התחלתי להבין כמה פרטים עגומים בנוגע לעימות בין אזרח לבין שוטר. החוק מגן על השוטר הרבה יותר מאשר על האזרח. מערכת המשפט רחוקה מלהאמין לאזרח הפשוט . מספיק שהוא יטען שהוא אמר לך שהוא שוטר לפני שתקף אותך , מספיק שהוא רק יגיד שהדרך שבא יצאת מהאוטו הייתה מאיימת ופה הסיפור נגמר. הסיכוי שלך להוכיח את ההפך הוא אפסי .

לי הוסבר על ידי שוטרים! שעצם העובדה שהייתי באיזור התקהלות לא חוקית (כולו הפגנה של סטודנטים חננות) היא הפרעה לסדר הציבורי והיות שהסטודנטים לא פיזרו את ההפגנה לאחר שנתבקש מהם השוטרים נאלצו בחוסר ברירה לפזר את ההפגנה בכח. במצב כזה לשוטרים יש סמכות לתקוף כל אדם שנמצא באיזור ללא תשאול בדיקה וכו. ועצם העובדה שהראיתי התנגדות כלשהיא היא סיבה קבילה למכות שספגתי אחר כך מכמה מהם. הם פשוט טוענים שהפריעו להם לפזר הפגנה ולכן מותר השימוש בכח. בקיצור ללכת עם הראש בקיר.

בקיצור עושה רושם שיש לך קייס , וכמובן אני ממליץ גם להתייעץ עם עורך דין , אבל השאלה היא האם יש לך את הזמן והאנרגיות להתעסק עם עניין כזה. כי להתעמת איתם , ובמיוחד לאור העובדה שאתה אומר ששאר השוטרים "שיתפו פעולה" זה באמת נראה כמו ללכת עם הראש בקיר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

טוב כך אד לכול המקרה יש לי .

שכן שירד בידיוק באותו הרגע לזרוק זבל וראה את הכול וזה אומר כול הסיפור בפירטים והיה מוכן ללכת להעיד בישבילי .

אלה שאותו שוטר אמר לו עדיף לך שתעלה הביתה אז מה זה אומר?

זה שלמישטרה יש יותר כך מימני את זה כבר הבנתי אתמול .

{ואני לא מיתכוון לפיזית }מישום מה ואני לא יודע את הסיבה אני קפתי באותו רגע כנראה בגלל הילדה שלי לא יחלתי להגיב פיזית

ועכשו גם סגרו לי אתה הפה מדינה מז***ת מדינת מישטרה אני יושב ואוכל את עצמי מיבפנים .

יחיאל אתה בטח מאותם אנשים שנוסעים מהירות סבירה ברחוב צפוף, וללא הודעה מוקדמת עוצר בפתאומיות רק אחרי זה מפעיל איתות ורוורס, ואוטובוס ו-5 מכוניות שעומדות עצרו בפתאומיות אחריך ונצמדו אחד לשני, ולא מתכוונים בשבילך לעשות רכבת של רוורס, אז האוטובוס צפר ואתה נופפת לו משהו עם היד, והנהג בחזרה מנפנף עם היד מסמל שאין לו לאן לעשות רוורס, ואתה כמו עקשן עמדת ורצית לתפוס

אז זהוא שאני לא מאותם אנשים מה לעשות לא כולם כאלה.

ובפעם הבאה שמישהוא באמת יגיב לשוטר הנ"ל אז ככול הנראה הוא פשוט יוצי אקדח ופשוט ירה בו ואז מה הוא יגיד?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

אני אומר לך "מה שהיה היה" תהיה חכם לפעם הבאה.

משהו שלמדתי מאבא שלי: כל פעם שאני הולך לקנות משהו יקר אני מקליט את השיחה עם המוכר, למען תביעה עתידית שיכולה לבוא.

כמו כן כשעצר אותי לא מזמן שוטר לבדיקת רשיונות, מיד שמתי יד על הפלאפון והקלטתי את השיחה(למרות שהשוטר היה נחמד ודיבר באדיבות).

אם אין בעיות אני מוחק את השיחה ובלי עין הרע עד כה לא היו בעיות ולא הייתי זקוק להקלטות.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...