Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מתניע את האוטו אחרי שלא נסעתי בו שעות ארוכות, אז הסל"ד מגיע לכמעט 2 בהילוך P, אני מוריד להילוך D והסל"ד יורד ל1.1 בערך.

כשאני מחזיר לP הסל"ד עוד פעפ קופץ ל2 בערך. רק אחרי שאני נוסע 2 דקות הסל"ד מתייצב לנורמה של 0.8/0.7 בהילוך D.

הסברים?!

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

מצוין ! נשמה, אם זה לא היה ככה אז הייתה לך סיבה לדאגה.

המחשב נותן לרכב להתחמם, מזרים תערובת עשירה לצילינדר...

אם תעמוד במקום מרגע ההתנעה ולא תיגע בבורר ההילוכים ובשום דבר אחר, אתה תראה איך לאט לאט

הסיבובים יורדים עד שהם מגיעים ל- 800-900 סיבובים לדקה (אחרי חמש דקות בערך).

למה צונחים הסיבובים כאשר אתה משלב הילוך ? - כי אתה משלב את תיבת ההילוכים עם המנוע.

וזאת התנגדות למנוע כי התנועה מועברת לתיבה ששם בפנים הכל מסתובב, ועכשיו למנוע קשה יותר לסובב

את כל העסק, והתנועה רוצה לעבור לגלגלים, לכן כשאתה עוזב את הברקס באוטומט האוטו מתחיל לנסוע.

אם תשים לב, כשתתחיל נסיעה אחרי פחות מ-5 דקות מרגע התנעת הרכב בבוקר תרגיש שהוא פורץ יותר קדימה כשאתה עוזב

את הברקס, כי המחשב מגביר את סיבובי המנוע על מנת לחמם את הרכב לטמפרטורת עבודה, מה שאני ממליץ

לכל אחד לעשות על מנת למנוע בלאי גבוה במנוע ובתיבת ההילוכים, שם הנוזל ההידראולי לא עובד כמו שצריך כשהוא קר.

אני מחמם את המאזדה שלי כ-5 דקות בבוקר ואז יוצא לנסיעה. ונהנה ממנה. וגם מהעובדה שאני שומר על הרכב.

גם הבוכנות מתרחבות מהחום ותופסות את מקומן, ואז יש לנו קומפרסיה=סחיבה יותר טובה, פחות מעבר גזים שרופים

מתא השריפה לחלל בית הארכובה ולשמן, שיוצא שחור כתוצאה מכך שהם עוברים, וגם ההילוכים עוברים חלק יותר.

:wink:

• תוכן חדש...