Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן וסהלן (אהלן ביקום:lol:)

אני יודע שאני לא נמצא פה לרוב עקב עומס בלימודים עבודה וכדומה, בכל אופן רציתי לבקש לעצתכם חברי הפורום היקרים.

יש לי כמה אפשרויות בחירה שעלולים אולי בהמשך גם לקבוע לי לחיים:

למרות גילי הצעיר [ 18] המקצוע העיקרי שלי ב4 שנים האחרונות הוא צילום, הפקה ועריכה (בכל ההיבטים, פוטושופ פריהד 3די מקס ועוד) בעבר עבדתי כצלם אירועים במסגרת של חברת הפקות מסויימת שהתפרקה ואז עברתי לעבוד כפרטי העסקים הצליחו והרווחתי יפה מאוד.

עכשיו, בימים אלו אני מחוסר עבודה עקב שזה העונה שאין בה הרבה אירועים מישום שכרגע בן המצרים וגם שזו לא תקופת החתונות המרובות, עד ספטמבר פחות או יותר אין עבודות.

אני עושה "חלטורות" פה ושם אבל עדיין עם כל ההוצאות שיש לי (2 פלאפונים, רכב, אוכל, עזרה להורים בהוצאות הבית ויש עוד הרבה עדיף שלא אפרט) זה לא מספיק אני אוכל מהחסכונות שלי כרגע וכאן יש את הבעיה.

*חבר שלי הציע לי לרדת איתו לאילת ולגור איתו, הוא ואחיו עובדים שם בצוות בידור באיזה מלון וזה לתקופה די ארוכה הוא אמר לי לרדת איתו ולעבוד כצלם מועדונים או במלון עצמו, עכשיו המצב סבבה וגם נשמע סבבה אבל משהו אומר לי שזה לא כיוון נכון,לא לראות את המשפחה וההורים המון זמן ועוד שזה זמן קריטי לפני צבא (שדרך אגב מקווה שלא להתגייס - ובואו לא נכנס לזה כרגע).

*חנות צילום הציעו לי לעבוד כשליח + עורך מתלמד במחיר ממש שלא מגיע למעמד שלי אבל זה הכי קרוב לבית ככה שזה דווקא נחמד.

*אחיה של האקסית שלי הוא מנהל מאפיה במערב ראשון (אני גר במזרח) והציע לי לעבוד כשליח עם משכורת נאה ותנאם טובים, טובים מאוד אפילו, למרת שמדובר על שליח עם אופנוע אבל מכיוון שהעבודה המדוברת היא מאפיה כך שאין הרבה עבודה ורוב הזמן יושבים על התחת וקרואים עיתון עם קפה עד שמקפיצים אותך לשעה שעתיים ובנתיים השעון מתקתק והכסף זורם.

אלה האפשרויות שיש לי אני יותר נוטה לכיוון העבודה הראשונה עם חבר שלי באילת, כי זה גם פחות או יותר במקצוע שלי, אפשר ללמוד קצת יותר בגרות ואחריות בלי לגור עם ההורים אבל שוב אינסטינקט שאומר לי לא כדאי.

כרגע אני גם ככה לומד על אופנוע וכנראה מוכר את הרכב עקב המצב שאנילא רוצה יותר מדי לאכול את חסכונות ז ככה שזה לא בעיה להיות שליח במאפיה שזה כסף מצויין לטעמי בשעות טובות.

מה אתם חושבים? מה הכי כדאי לדעתכם?

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

אני הייתי עובר לאילת בלי לחשוב פעמיים.

תראה את ההורים פעם פעמיים בחודש, ותעשה חיים מטורפים בשאר הזמן.

STI 2004

פורסם

לפי דעתי השליח במאפיה הכי כדאי, השלב של אילת יבוא אחרי הצבא או יותר מאוחר (מקווה בשבילך שלא תתגייס).

אורן.

Jealousy is misery, suffering is grief

• תוכן חדש...