Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למידבאס של הQ יש באס מהמם - אבל זאת הדיעה שלי

אני בתור בן אדם שממש לא סוגד לMBQ - אפילו רחוק מזה - הייתי בהלם כששמעתי את המערכת של זמיר(אל)

מידבאס יוצא מן הכלל ומיד נקי וברור וחזק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המיד-באס בסדרה Q ובמיוחד ב QSD שאותו יצא לי לשמוע הוא מידבאס טוב מאוד. בזמנו אפילו שקלתי לקנות אותו. משאר ההיבטים של הסט הזה הייתי מרוצה הרבה פחות.

בתקופה שיצא הסט הזה הוא היה טוב מאוד . מאז לא שמעתי סטים של MB , לא יודע מה הייתי אומר על זה היום .. (שמעתי את הסט הנ"ל לפני בערך שנתיים , אז הסטנדרטים שלי היו נמוכים יותר ופחות היו מוכרים לי מוצרים איכותיים).

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עשיתי השוואה אצלי ברכב שעוד הייתה לי מערכת

צד אחד פוקאל אוטופיה ומצד השני של הדלת MQ Q

ציפיתי מQ להישמע טוב אבל הופתעתי לגמרי שהמיד באס פשוט מדהים

אם מישהו חושב שמיד באס של אוטופיה הוא מעולה אז כדאי לו לשמוע את ה-Q

כי פשוט הוא לו בית ספר באס פשוט מדהים מפורט מרוכז פאנצ'י

ולגבי הטוויטר נשמע גם מעולה חד ולא כולם אוהבים את החדות הזאת

אבל מבחינת פרטים נותן המון פרטים