Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לצערי הרב זמן זהו משהו שאין לי

אז תוותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי שמתחמים היום בארץ בנושא שלך זה "לוצאטו את לוצאטו"

הם מפתחים,רושמים וכל הפרוצדורה.

http://www.luzzatto.com/hebsite/

בהצלחה

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם
לפני שאתה מוציא הרבה כסף במשרד עורך פטנטים ו/או משרד הנדסה לערוך את התיק שב קצת בחינם בספרית רשם הפטנטים בגבעת שאול. הספרנית והפנסיונרים שבאים להעביר את הזמן שוים את משקלם בזהב.אל תיעלב אם יצחקו עליך.ברוסית.

החבר'ה שם נחמדים בצורה יוצאת דופן, מניסיון!!

בנוסף, בכל יום יש 'תורן' ספרייה שזה מישהו שמתעסק עם חיפוש באופן יומיומי. כשאני הייתי נתקלתי ביחס אדיב מאין כמוהו - לא משהו שרואים במשרד ממשלתי.

ואגב, הם יושבים בתלפיות אם אני זוכר נכון.

פורסם

אישתי עבדה "קצת" בתחום - אם אין לך זמן וערימה גדולה של כסף - עזוב את ההתעסקות.

במיוחד אם היא בתחום המזון.

ומה שאתה מדבר עליו הוא הגשת PATENT PENDING שלא נותנת לך יותר מדי.

בקיצור - אמרו לך לאן לפנות ומשם לעורך דין שמתמחה בפטנטים (ושם כבר תכין ערימה גדולה של כסף - רמז - לא אלפים בודדים , גם לא בדולרים) ותמצא בעל מקצוע שיגדיר לך אותו ועורך מקצועי שיעזרו לך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

היי,

למען האמת כ"כ חבל לי אבל מצאתי בחיפוש הפטנטים, פטנט שדומה בעיקרון לרעיון שלי כך שלפי דעתי הוא לא יאושר בכל מקרה.

התחום הוא דווקא רכבים (בטיחות ברכבים),

ביום שלישי יש לי פגישה בלוצאטו & לוצאטו (פגישת יעוץ).

אני אביא לשם את הרעיון שלי ואת הפטנט שמצאתי שכבר קיים ונראה אם יש קייס בכלל.

העיקרון שאני עובד לפיו אומר שבמידה ואני ארשום Patent Pending אני אוכל לגייס חברות שישקיעו כסף בפטנט וכך אני אוכל לרשום אותו..

תודה בכל מקרה,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אני ביחד עם עוד חבר הגשנו שני בקשות פטנטים דרך משרד המשפטים (אתה מקבל הגנה על הבקשה לשנה,אחר כך יש אופצייה להארכה)

לגבי בדיקה וסריקת פטנטים (החבר עשה סריקה ובמקביל נתנו לעוד חברה לעשות סריקה)אתה יכול לפנות למשרד כזה שעושה סריקת פטנטים ואתה גם יכול לבצע לבד(הסריקה יכולה להתבצע אני ממליץ אירופה או ארה"ב או כל מקום בו תחליט לממש את הרעיון)

עריכת פטנט זה השלב שלאחר שראית שלא קיים מוצר כמו שלך או שהרעיון שלך עובד בצורה שונה ולא מתנגש במוצר קיים אז יש לך קייס לעשות עריכת פטנט ואז בעצם לרשום את כל הפרטים בשלבים מבוא למוצר וכו'(זה עולה מחיר לא קטן ואת זה כבר ביצענו לבד חסכנו המון שקלקלים:lol:)

אני יכול לומר שאם אין לך כסף להשקיע בפיתוח ומוצר לצערי קשה להצליח ולנסות למצוא כיום משקיעים שיאמינו במוצר(הלוואי שאני טועה לגביך)

ואני יכול לומר לך אחרי ניסיון שאם אתה לא עושה מוצר מוגמר קשה למכור את הרעיון.(לי היה רעיון שהצגתי אותו בסרטון תלת מימד)

קח בחשבון!!!

בהצלחה ונשמח להתעדכן.!

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

היי,

תודה על התמיכה,

המוצר הזה מאד פשוט (מהאלה שאתם חושבים לעצמכם: " איך לא חשבתי על זה קודם") ובסה"כ מנגנון חשמלי עם מעגל פתוח/סגור.

כך שפיתוח המוצר יעלה לי 50 שקל אצל חשמלטור, העניין היחיד הוא רישום הפטנט.

אני אעדכן בהמשך בכל מקרה,

תודה רבה!

נאור.

פורסם

שלום,

בזמנו הייתה תוכנית בטלוויזיה בנושא פטנטים ואני יכול לומר לך בביטחון מופרז שרוב הפטנטים בתחום המכניקה/רובוטיקה/אלקטרוניקה שהוצגו בתוכנית חלקם קראתי עליהם או אפילו בניתי מעגלים דומים לפני 30 שנה ויותר. לצערי רוב האנשים לא פותחים ספרים וחושבים שבאינטרנט יש הכול...

לדוגמא, כמעט כול המעגלים בתחום האלקטרוניקה שנמצאים ברחבי האינטרנט הם העתק או רעיון שנלקחו מחוברות אלקטרוניקה מלפני 20 שנים ויותר עם שיפוץ קל.

איזה כייף לי :)

פורסם
ומה שאתה מדבר עליו הוא הגשת PATENT PENDING שלא נותנת לך יותר מדי.

אתה מתכוון ל- provisional patent. בקשה שעולה כמה מאות דולרים ומגנה למעשה מגורם אחר לבצע רישום של פטנט באותו הנדון. תקף לשנה (למרות שניתן לקבל הארכה לשנתיים, כמדומני). נועד כדי לצעוק "זה הרעיון שלי" - הבקשה לא עוברת בכלל בדיקה ולא ניתן לתבוע גורמים שמשתמשים ברעיון. זאת ניתן לעשות רק אם מגישים בקשה לפטנט מלא והוא מאושר (עניין של שנים). Patent pending זו התקופה בין הגשת הבקשה לפטנט מלא ועד אישורו.

בכל מקרה, פטנטים זה דבר מאוד לא זול. גם אם הולכים על פרוביז'יונל, המלל צריך להיות מדויק מספיק כדי שלא יוכלו לעקוף אותו ע"י שינויים קלים. זה בד"כ רק עורך פטנטים יכול לעשות. תענוג שעולה כ- 4000$ (לפרוביז'יונל - זה שלא נותן שום הגנה). רישום פטנט מלא בעזרת עורך פטנטים זה עניין של כמה עשרות אלפי דולרים.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם
שלום,

בזמנו הייתה תוכנית בטלוויזיה בנושא פטנטים ואני יכול לומר לך בביטחון מופרז שרוב הפטנטים בתחום המכניקה/רובוטיקה/אלקטרוניקה שהוצגו בתוכנית חלקם קראתי עליהם או אפילו בניתי מעגלים דומים לפני 30 שנה ויותר. לצערי רוב האנשים לא פותחים ספרים וחושבים שבאינטרנט יש הכול...

לדוגמא, כמעט כול המעגלים בתחום האלקטרוניקה שנמצאים ברחבי האינטרנט הם העתק או רעיון שנלקחו מחוברות אלקטרוניקה מלפני 20 שנים ויותר עם שיפוץ קל.

הפטנט הוא לא המנגנון החשמלי, אלא השימוש בו ועיקרון הפעולה שלו.

אמרתי שלא יעלה לי הרבה לבנות מנגנון כזה (גם עם מהנדס, לא ייקח יותר משעה).

במידה ולא הסברתי, המנגנון בסך הכל פותח וסוגר מעגל, והוא לא ה"וואו" של הפטנט.

לאחר שאני אבדוק את הנושא ביום שלישי (כשיהיה לי את הפגישה עם היועץ) אני אספר/לא אספר מהו הפטנט (בהתאם למה שיוחלט עם היועץ).

לגבי סכום כסף לתשלום,

אני מתכוון לבינתיים לצעוק "יש לי פטנט" ולהגן עליו, ובמידה ואני אראה היענות של פלח השוק אליו הפטנט מיועד אני ארשום אותו באופן סופי (כל זה בהנחה ויש בכלל "קייס" לפטנט).

לילה טוב,

נאור

פורסם

פותח השרשור, לתשומת ליבך, כבר יש את הפטנט שחשבת עליו

wife-remote-15714.jpg

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...