Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון - הייתי בפגישה אצל עורך פטנטים בלוצאטו היום,

לאחר שיחה קצרה, יש לי "קייס" לפטנט. עכשיו צריך להתקדם.

אצלהם סקירה לחיפוש פטנטים במאגרים בעולם עולה 1200$, מחיר יקר למדי.

עכשיו אני מחפש חברה שעושה את זה במחיר יותר נמוך.

אם מישהו מכיר אשמח לשמוע.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חפש את שושנה קסל. לא עבדתי איתה, אבל היא הומלצה לי ע"י גורמים שאני סומך עליהם.

שים לב, החיפוש הראשוני הוא בדיוק זה, חיפוש ראשוני. להמשך התהליך תצטרך להוציא יותר כסף (גם לרישום וגם לייעוץ).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

עו"ד אייל פלום בת"א. התרשמתי לטובה ממקצועיותו ובקיאותו בשוק. קח בחשבון שגם פגישה ראשונה תעלה כסף. מובן היות והרבה יזמים נלהבים מבינים את המורכבות ולא חוזרים יותר. שים לב שעו"ד שמתמחה בפטנטים הוא לא (לפחות לא בהכרח) עורך פטנטים.

פורסם
מחפש עורך דין תותח המתמחה בפטנטים. מכירים מישהו?

תותח?!

לך על הכי יקר שתמצא... (וזה יקר).

אני מכיר כמה, אבל אין לי שום מושג מי מהם יותר טוב מהאחר.

פורסם

זה מאוד תלוי תחום ומה אתה מחפש להשיג.

אני לא שמעתי על הבן-אדם שהומלץ פה, ואני כבר 14 שנים מייצג סטרט-אפים ויזמים.

בד"כ אני עובד עם ריינהולד כהן, הגדולים ביותר בארץ.

אבל שוב - תלוי מה אתה צריך. לרשום פטנט? לבדוק הפרתו? לבדוק freedom to operate?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני מעוניין לבדוק אפשרות לרשום פטנט (האמת, על דבר דבילי לגמריי אבל כנראה עובד..).

ובפשטות - איך עושים זאת? האם יש חובה להשתמש בעורך פטנטים?

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

איך האנגלית שלך? אם היא טובה מספיק, כדאי לך להתחיל לקרוא על חיפוש פטנטים קודמים שכן זה השלב הראשון בכל תהליך כזה.

http://www.ipwatchdog.com/2015/07/11/patent-searching-101-a-patent-search-tutorial-2/id=59308/

http://www.ipwatchdog.com/2010/08/21/patent-searching-102-using-public-pair/id=12142/

זה תהליך שלוקח זמן אבל יקנה לך קצת הבנה על מה זה פטנט, איך הוא נראה ומה קיים בתחום שלך.

שים לב שלהגיע לפטנט יעלה לך הרבה כסף (עשרות אלפי שקלים), ופטנט לא שווה דבר אם אתה לא מסוגל להגן עליו (הרבה יותר מעשרות אלפי שקלים). אם אין לך כוונה למסחר, תחשוב על זה שוב, ואם יש לך כוונה למסחר, יש אפשרות לספק הגנה זמנית זולה (provisional) למשך שנה עד שתוכל להביא הון בשביל פטנט ממשי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ברור לי שרעיון טוב בלי פטנט רשום לא ישרוד הרבה זמן תחת ההגדרה "שלי".

השאלה כרגע היא בעיקר השגת משאבים לעניין הזה.

וסתם שאלה קטנונית - מי מבטיח לי שאותו אחד (איש מקצוע) שנחשף לרעיון לא ייקח/יסחור/ימכור אותו?

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

גם פטנט לא מבטיח לך כלום, אם אין לך משאבים לתבוע את מי שמפר אותו.

לגבי "האם ניתן לסמוך על עורך הדין", בסופו של דבר על מישהו צריך לסמוך...

פורסם

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

ככל שהפטנט מוצלח יותר כך תצטרך להגן עליו יותר, והמשאבים הנדרשים עלולים להתחיל במיליוני דולרים

ויש מדינה אחת קטנה שאצלה הפרה של פטנט היא הנורמה, סין קוראים לה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כמי שהגיש כבר מספר פטנטים ונמצא בהליכים של אישורי פטנטים אני יכול להגיד כך:

עבדתי עם לוצאטו והייתה נפילה אדירה . הבעיה במשרדים הגדולים האלו שאתה בתחושה שאתה עובד עם הכי טובים אבל בעצם מי שמטפל בך זה איזה עורך זוטר .

כרגע אני עובד מול עורך פטנטים בשם יהודה בינדר . האיש הפך לפני חודשים לעורך פטנטים אמריקאי . הוא בעצמו בעל מעל 130 פטנטים כך שיש לו ניסיון גם כלקוח וגם כעורך.

על מנת שתוכל להרגיש בנוח עם גילוי פרטים על הפטנט והתייעצות תעשה PROVISIONAL זה ייתן לך לפחות הגנה משפטית סבירה למשך שנה. אתה יכול לעשות את זה לבד והעלות היא כמדומני כ 65$

בזמן הזה תוכל לבדוק אם לא קיים כבר פטנט כזה ולהתארגן .

בנוסף יש אופציה שנקרא PCT זה עולה כמו הגשת פטנט ומבצע את זה עורך פטנטים היתרון בזה שלאחר הבדיקה ובמידה ויש התכנות לפטנט יש לך בגדול 30 חודשים להגיש כמעט בכל מדינה בעולם. זה כמובן עולה כסף.

בקיצור אל תנסה להגיש פטנט בלי עורך פטנטים כי הסיכוי שאתה תעשה את זה נכון זה כמו טלפון מאריאלה.

אם תרצה ללמוד קצת על הנושא תכנס ליוטיוב תחפש את יהודה בינדר ותקבל הרצאות שלו על נושא הפטנטים באוניברסיטה הפתוחה.

בהצלחה בכל מקרה

• תוכן חדש...