Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 572
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נצפתה היום בקדימה. פורד מודל 47 או 48.

יפהפיה, לא מקורית. הבעלים קורא לזה משודרגת, ניתן לראות גיר אוטומטי, לא ידוע לי מה עוד.

לוחית זיהוי זרה.

הבעלים אמר לי שבשבוע הבא הולכים להעלות את המרכב על שלדה של סונומה.

Image017.jpg

Image018.jpg

Image019.jpg

Image020.jpg

Image021.jpg

פורסם

לגבי הקוננטינל הזהובה שהיה רשום למכירה ביגאל אלון(בתוך עסק לאביזרי רכב)היא שייכת לרזי(פלאקום למי שמכיר)רצה עליה 100K בזמנו אולי הבחור התגמש.

לגבי הטרנספורטר הירוקה אם הטסות הלבנות קיבלתי הבטחה שאני אקבל זכות ראשונים עליה במידה ויחליט למכור(רק שנראה לי שאין מצב בחיים שלו שהוא ימכור הוא מעדיף אותה על כל מה שיבוא לו)

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם
נצפתה היום בקדימה. פורד מודל 47 או 48.

יפהפיה, לא מקורית. הבעלים קורא לזה משודרגת, ניתן לראות גיר אוטומטי, לא ידוע לי מה עוד.

לוחית זיהוי זרה.

הבעלים אמר לי שבשבוע הבא הולכים להעלות את המרכב על שלדה של סונומה.

 

ראיתי אותה נוסעת לכיוון נתניה לפני כמה ימים.

בהחלט יפה ומטופחת מבחוץ.

קצת חבל שהיא הופכת למשהו אחר, אבל כל אחד עושה את הישר בעיניו.

פורסם

במלון קוראל ביץ באילת מרצדס פונטון דגם 190 במצב יפה יפה עומדת כאן בחניה בלי לזוז ועם טסט

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

אולדסמוביל קטלס סופרים מודל 84' בקדימה. עומדת במשבצת שבה פעם הייתה חונה דודג' ישנה.

 

לאחרונה ראיתי אותה עם שלט למכירה (אם מישהו מעוניין אני אשתדל לבדוק את מספר הטלפון). הבנאדם ניסה כבר למכור אותה בעבר ללא הצלחה, דרש סכום גבוה, יכול להיות שהוא התמתן מאז. האולדס הזו מסתובבת כבר כמה שנים טובות בקדימה ונדמה שעברה מספר ידיים בתוך היישוב (לא בטוח).

1.jpg

2.jpg

פורסם

בלוד באזור התעשיה ליד ממן מול אוויס ראיתי מגרש מכוניות ויש שם דברים מעניינים מרצדס קופה משנות 70 משאית וולוו ישנה משנות60-70 פיאט פיורינו דור 1 רנו 18 רנו 5 81 דור 1 טרנזיטים משנות ה70 וה80 טרנספורטרים שנות ה80 גיפ ניראה לי וויליס במצב סופני ולידו רכב גדול שחור ולא מזוהה במצב גרוע משנות ה50 ניראה לי ויש שם עוד גרוטאות

בבעלותי

רובר 827 1994, סיטרואן פאלאס GSA 1982, אופל קדט 1982,טלבוט הורייזן 1980 יד 1 ופורד סיירה 1983 שממתינה ל 2013

פורסם

המיגרש של ממ"ן הידוע... דובר עליו רבות- לצערינו, הדברים המעניינים, שיש שם- ייצאו ככל הנראה רק על המשאית עם ה"עכביש"...:cry: דרך אגב- כל מה שיש שם- הגיע לשם במצב מצויין, תראו איך זה נראה עכשיו... כואב הלב! הג'יפ- GAZ69 רוסי, מצבו לא סופני- אין דבר כזה- מצב סופני לג'יפ כלשהו... והאוטו הגדול השחור- מונית לונדונית משנות ה-70, עם הגה ימין! חבל... אבל, כנראה אין מה לעשות- אחרת כבר מזמן היו עושים. או, שהרכבים שנשארו שם- לא מעניינים אף אחד, שיש לו מספיק כח לעשות משהו. אני הייתי שמח מאד לשים יד על ה-GAZ, למשל- אבל, אין לי קומבינות...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לחובבי האנדרדוגיות של המכוניות הישנות - דאצ'יה דלתא 88' ברמת גן, מהאחרונות בארץ שעדיין מתפקדות ביום-יום.

 

לא מזמן ראיתי אותה עומדת ברחוב ללא לוחיות וחשבתי שזהו, גם הבעלים שלה אמרו נואש. אני לא יודע מה בדיוק היה הסיפור עם הלוחיות, אבל הנה היא, נצפתה רחוב אחד ליד, שלימה ובריאה (הכל יחסי כמובן).

 

כמו שניתן לראות, כבר צבעו אותה כחול, אבל כנראה שבדרך לים הרכב נתקע :-)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

פורסם

אישית- הייתי מאד רוצה, שיימצא מישהו, שישמור את האוטו הזה ודומיו- ולו מסיבה, שהם "חרא של אוטו", ולכן נכחדים, כולל אגב, במדינות מולדתן- אפילו יותר מהר, מבכל מקום אחר, בגלל יבוא זול של מכוניות יד שניה מאירופה, ועוד מעט לא יישארו בעולם כאלה- וחבל, כי נרצה או לא- הן חלק מההיסטוריה, כולל היסטוריה שלנו, אפילו כ"קוריוז", כי היו לא מעט כאלה בזמנו, וקיבלו לא מעט כללות מכל הכיוונים!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הוצאת לי את המילים מהמקלדת. למרצדס משנות ה-80' לא צריך לדאוג, תמיד יהיה מי שיחפש לטפל בהן, גם היום ובמיוחד בעתיד. אבל הדאצ'יות האלה ודומותיהן הן כלבים עזובים, אף אחד לא יורק לכיוון שלהן, והן אכן הולכות ומתמעטות מן העולם ללא רחמים. יכול להיות שהדלתא היא מכונית גרועה, אבל היא ממש לא מכונית משעממת. אני חושב שרוב אספני הרכב לא בהכרח מחפשים מכונית "טובה", כי הרי תמיד אפשר לקנות מכונית יותר מודרנית עם טכנולוגיה גבוהה ופחות התעסקות. מחפשים מכונית ייחודית שמשדרת משהו, שמייצגת משהו, מכונית עם רקע כלשהו, עם סיפור, ולא משנה אם זה הארומה האריסטוקרטית של רולס רויס סילבר שאדו או ההומור העצמי והכפריות הרומנית של הדלתא 88' ("גם אתה יכול").

 

ספציפית, נדמה לי שהדלתא הרמת גנית הזו מקבלת יחס הגון. אבל אחרי שצימלתי אותה, חלמתי בלילה שאני מציל אותה :lol:. אני זוכר את החלום ממש בבהירות. חלמתי שאני הולך ברחוב, ורואה את הדלתא הזו עומדת ברמזור אדום. שאלתי את הבעלים אם אני יכול להכנס והוא ענה לי במבטא רומני/רוסי שכן. אני נכנס ורואה שהכל מרופד בעור אדום. שאלתי לאן הוא נוסע, והוא ענה באדישות "לפירוק מתכות", כי הציעו לו 1,500 ש"ח על האוטו (אולי בחלום בלילה :) ). אמרתי לו שלא כדאי, ואני אעזור לו למצוא קונה שיטפל בה, ושהוא יכול לקבל פי 3, וכל הזמן אני חושב לעצמי שאולי כדאי לי לקנות אותה בעצמי. הבחור המשיך לנסוע ואמר בחוסר אכפתיות ש"בסדר". ואז נסענו לים. לא יודע למה, חלום, לך תבין :)

פורסם
כמו שניתן לראות, כבר צבעו אותה כחול, אבל כנראה שבדרך לים הרכב נתקע

אחד מבין שלושת הצבעים שהיו לאוטו הזה, יחד עם אדום ובז'.

ואז נסענו לים. לא יודע למה, חלום, לך תבין

נסעתם לים כדי לזרוק אותה, זה ברור...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אחד מבין שלושת הצבעים שהיו לאוטו הזה, יחד עם אדום ובז'.

 

 

נסעתם לים כדי לזרוק אותה, זה ברור...

 

 

דווקא יפה התכלת. ססגוני. אבל אם מסתכלים טוב (בעיקר בתמונה של פנים הדאצ'יה) אפשר לראות שנמרח צבע גם על המשענת ליד של הנהג, דיפון הדלתות, הוישרים, ואפילו על חלון הנוסע.

 

גם אני חשבתי על הפירוש של "ים = לזרוק", יכול להיות, תת מודע...

בחלום הדאצ'יה הרגישה כמו רכב אקזוטי ולא כמו הקוריוז הרומני שהיא במציאות. אני זוכר שלפני עשרים שנה קרובת משפחה שלי קנתה דלתא חדשה. אבא שלי הסתכל במנוע, ראה שכל השמן והמים התערבבו שם (מכונית שבקושי עלתה על הכביש!) והמליץ לה למכור את הרכב כמה שיותר מהר. תוך זמן קצר התחיל גל גדול של אנשים שניסו להיפטר מהדאצ'יה החדשה, וגם הייבוא נפסק מהר מאוד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

×
×
  • תוכן חדש...