Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי צומות בצה"ל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני משרת בבסיס פתוח (יומיות) במרחק שעתיים נסיעה מביתי ואני מתכנן לצום מחר.

אין לי כרגע ימי חופשה. אז השאלה היא קודם כל אם מגיע לי יום חופש? אם כן, האם זה נקרא מיוחדת או שזה על חשבון רגילה עתידית?

פורסם

לפי מיטב זכרוני, אתה אמור להשתחרר באמצע היום הביתה, כלומר - לשרת חצי יום (עד 12:00 או עד 14:00).

דגש על "אמור".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מבחינת הפקודה המטכ"לית, חייל בצום לא יכול לבצע פעולה פיזית או כל פעולה מאמצת אחרת ומפקדיו מחוייבים להשאירו בתנאים שיאפשרו לו לקיים את הצום (כלומר כמה שפחות חשיפה לשמש או פעילויות על מנת שיוכל לצום).

הפקודה לא מחייבת את המפקדים שלך לשחרר אותך ליום חופש,אלא הם מתייחסים לזה בעקרון כמו ל-ב',ששם יש להם את האפשרות לעשות שיקול אם לשלוח אותך לביתך או להשאיר אותך בבסיס בתנאי מנוחה.

במידה והם מחליטים מרצונם הטוב לשלוח אותך הביתה,זה לא יהיה על חשבון החופשה שלך (רגילה).

חופשה מיוחדת זה משהו אחר,זו חופשה שחיילים מקבלים בהתאם לצורך מיוחד (תנאים סוציאלים ו\או כלכליים קשים בבית, חיילים בודדים שרוצים לבקר משפחה בחו"ל וכד'), שוב,גם זה לא יבוא על חשבון הרגילה.

מה שכן,גם פה זה תלוי בטוב ליבם של המפקדים,ויש להם אפשרות לחבר רגילה אחת עם חופשה מיוחדת,וכך מקבלים חופשה ארוכה במיוחד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הקטע הוא שמחר במקום להגיע לבסיס אני צריך להגיע באופן עצמאי להרצאה שהיא לא בבסיס ומשם אני צריך להגיע לבסיס גם באופן עצמאי.

וכרגע בגלל שאין לי ימי רגילה אז זה תלוי אך ורק במפקד שלי?

פורסם

צעירוס, תגיע להרצאה (על סמים, בת"א?) לפני/אחרי ההרצאה תתקשר למפקד/ת ותסביר שאתה בצום ואם אתה צריך לחזור לבסיס או לא.

חופש אף אחד לא חייב לתת לך..

ביחידה של חבר שלי יש אישור רב שלחיילים מותר לשתות ולאכול במהלך היום על-מנת שיהיו כשירים לפעילות מבצעית 24/7.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הפקודה אומרת שאתה צריך להיות בבסיס ולא לבצע פעילות (ב')

אם המפקד משחרר אותך זאת זכותו, אך הוא לא יכול לקחת לך על זה ימי רגילה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בתור חייל בפרקליטות (וגם צם מחר ;-)):

הפקודה (אתה יכול למצוא את הנוסח המדוייק שלה בצהלנט, אם אני לא טועה המספר 34.0201) אומרת כך: "חייל אשר צם יהיה פטור מכל תפקיד". תוכל להכנס לצהלנט ולהדפיס אותה, אם המפקדים ידרשו ממך לעשות משהו (גם מעבודה משרדית אתה פטור). שחרור מוקדם הם לא חייבים לתת לך, אבל אני מסתדר איתם שאני אתן מענה לתקלות עד 11 ואז אחתוך.

פורסם
צום י"ז בתמוז. על שום מה ולמה ?

על שום הב' שמחולקים חינם בצה"ל בצומות

תחילת המצור על ירושלים שבסופו לאחר שלוש שנים ב תשעה באב חרב בית המקדש.

השאלה הנ"ל הפילה רבים בצבא כאשר היא נשאלה לפני מתן הפתור מעבודות בבסיס

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אחד מצומות החורבן, המציין את היום שבו הבקיע טיטוס את חומות ירושלים בימי בית שני (70 לספירה).

משום מה, ובאופן מקרי לחלוטין כמובן וללא שום כוונה- מסמל גם את הבקעת חומת ירושלים על ידי נבוכדנאצר בחורבן בית ראשון שאירע למרבה המקריות בט' בתמוז (586 לפנה"ס).

בהמשך למקריות - חורבן בית ראשון ושני התרחשו שניהם בתשעה באב.

מקרי לחלוטין כמובן.

פורסם
בתור חייל בפרקליטות (וגם צם מחר ;-)):

הפקודה (אתה יכול למצוא את הנוסח המדוייק שלה בצהלנט, אם אני לא טועה המספר 34.0201) אומרת כך: "חייל אשר צם יהיה פטור מכל תפקיד". תוכל להכנס לצהלנט ולהדפיס אותה, אם המפקדים ידרשו ממך לעשות משהו (גם מעבודה משרדית אתה פטור). שחרור מוקדם הם לא חייבים לתת לך, אבל אני מסתדר איתם שאני אתן מענה לתקלות עד 11 ואז אחתוך.

חבל שלא הייתה חייל שלי....הזמנים היו אחרים לפני 10 שנים. אם הייתה יוצא ב17:00 הייתה מודה לי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...