Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי KICKER L7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין מה רצים אחרי הסאב הזה.

מצטער זה סאב SPL נטו , לא יותר לא פחות.

שלא נדבר שצריך תחנת כח כדי לנצל אותו טוב , ותיבה מוטרפת וכו...

אתה רוצה סאב באמת איכותי? שזה בפרסים בחו"ל? שמתאים למוזיקה(כלומר סאב מוזיקלי לא סאב בום בום , בום בום)?

תקנה כזה:

http://www.phase-linear.de/produkte.asp?p=subwoofer&view=detail&grp=6&ser=46&nr=1362013&lang=EN

אתה מפחד מהשם (כן פייז זה ח** חברה , כי ככה אמרו , והיבואן הוא לא טוב, והמחירים גבוהים ובלה בלה בלה) .

לך על זה:

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=686

בקיצור , יש כ"כ הרבה דברים יותר טובים ומוזיקלים מהשטות הזו ששמה L7.

אני מצטער אבל זה קצת הוציא לי כבר עשן מהאוזניים .

במקום להסתמך על קשקושים שאני כותב או שבפורומים בחו"ל כותבים על החברות האלו (אני לא מבין הרי כלום ) , פשוט לכו ותשמעו.

אני יודע, בטוח , במיליארד אחוז שזה יותר טוב.

אין מה לעשות סאב שצורך 750 RMS ונצילות של 87-89 dB , לעומת אחד שמבקש 350 RMS ויש לו 94 dB.

פורסם

אהלן :))) אנשים קודם כול תודה על כול התגובות

וקניתי את הL7 בתיבה מקורית (עלה מעט יקר) אבל ................ פשוט אבל...... מושלם אהבתי

שומעים כול בום בום ....:-D

נ.ב.

יש לי עוד שאלה ....

יש לי כבל של 2מיליון פרד וכול פעם שהסב דופק חזק(אבל ממש חזק) המתח שלו יורד ל13.4 "ומשחק" ככה בין 14-13 משהו כזה...

זה תקין?. צריך לשפר משהו ?

ושוב תודה לכולם:):))):wink:

פורסם

אין דבר כזה כבל 2 מליון פארד יש קבל שני מליון מיקרו פארד.

המתח אופטימלי ותקין גם ללא הקאבל הוא יהיה כזה.

רצוי שתבצע חיזוק של שלושת הגדולים.

לגבי יכולות הSQ של הסאב הם אפסיות.

הסאב נשמע טוב כי הוא חזק ולמי שאוהב SPL הוא סאב מעולה.(נסיון עם הL5 היה לי כמעט שנה)

אבל SQ הוא ממש לא ומי שטוען אחרת שיבוא וישמע סאבים של SQ כמו הIDMAX פירלסXXLS

או JLW3\6 ויגיד לי שהקיקר קרוב אליהם בדיוק.

ושום טיים קורקשין לא יכול להציל את האיחורים שלו.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אם אין לך בעיות של נפילות מתח , הבהובי אורות וכו אין שום צרוך בקבל אחר (ואולי גם אין צורך בקבל הזה). קיבול של 2 פארד הוא מספיק גדול ואין שום צורך לחשוב על קיבול גדול יותר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...