Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי KICKER L7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים שלום:)

אני רוצה לקנות S12L7

תובות עליו??....

ועלויות ??.... יבואן או חנות טובה ( אחרי שראיתי בZAP וכו')

תודה...

פורסם

אכן חיפוש הוא התשובה ,

אבל ברמיזה - אני בעל אחד ואני ממש ממש מרוצה ,

מדוייק לי מספיק

חזק לי בטירוף

ומרעיד את האיברים הפנימיים וזה עוד עם תיבה מקורית לא ידידותית לסאב שלי ,

אני לא רוצה לחשוב מה יהיה אחרי שאעזר באחד מחברי הפורום (שאת שמו לא אחשוף) לתכנן לי תיבה , אני מניח שהאוטו יחזור בזמן ..:lol:

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

מחזק את דברי תומר , ממש מילה במילה!

למרות שלי התיבה המקורית מספקת את הסחורה בצורה הטובה ביותר!

רק חבל שאני לא זכיתי לשמוע את החמוד שלי כבר יותר מחודש:cry: תודות למתקין ה"מעולה" שלי:?

פורסם

תלוי מה אתה מחפש. אם אתה רוצה באס שישטלת על כל המוזיקה ובלי קשר אליה אז לך על זה.

אני ממש לא אוהב את הסאב הזה.

במחיר שלו יש כל כך הרבה סאבים טובים וחזקים, ומוזיקלים הרבה יותר ממנו (אולי לא חזקים ממנו) .

פורסם

אני לא הולך להיכנס לוויכוח. אבל כל אחד והטעם שלו אם הבחור מחפש SPL שיקנה אותו.

אם הוא רוצה משהו מוזיקלי שיקשיב לסאבים אחרים (לא L7 בטוח). למה ישר להמליץ לו לקנות אותו יכול להיות שהבחור לא יודע מה זה הסאב הזה בכלל.

הוא ישפר את מערכת החשמל ברכב, יקנה מונו עוצמתי וכל זה בשביל בסוף למכור את הסאב בתוך כמה חודשים (אם הוא לא בקטע של SPL).

פורסם

אני לא רוצה להיכנס לויכוחים כמו שקורה פה בהרבה שירשורים.

כנראה ש SQ שלך קצת שונה משלי, ואתה יודע מה יכול להיות שהצלחת לגרום L7 להישמע טוב ואני בספק (לא קשור אליך אלה לסאב הזה). למה לקחת משהו שהוא לא קשור אליו בכלל ולנסות להפוך אותו למשהו אחר. הסאב הזה לא שווה את ההשקע שצריך להשקיע בשביל שישמע "טוב".

יש כל כך הרבה סאבים במחיר שלו החל מ JL ,DLS ID הרצים למינהם, ככה שישר להגיד שהסאב הזה הוא מצויין זה לא נכון (תלוי למי ומה הבנאדם מחפש).

פותח השירשור שאל על תובנות על הסאב אז כנראה שהוא זקוק לחוות דעת ואולי לא מכיר את הסאב הזה בכלל.

פורסם

אני עד שאצל GUY007 הL7 הגיע לרמות דיוק שעוד לא שמעתי לפני ..

:shock:

יש למה להקשיב שם .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אהלן חברה...

אני כבר המון זמן בונה מערכת שהאמנתי שתתאים לצרכים שלי.

קניתי את הL7 וניסיתי אותו על JBL GTO 75.4 בגישור.

(אני יודע שזה מגוחך -אבל המליצו לי כבר לנסות לפני שאני קונה מונו בלוק)

בכל אופן קניתי עכשיו מונו בלוק KICKER ZX750.1 שיירים את הסאב.

בכל אופן אני עדיין לא הצלחתי להתקין את הסאב והמגבר כיוון שהמתקין אמר לי שמערכת החשמל באוטו שלי ישנה (פיאט טיפו 95)

ועוד המליצו לי להחליף את הכבל מתח מ-4GAUGE ל- 2GAUGE.

תחלס אני אוהב מוסיקה איכותית סטייל פינק פלויד,DIRE STRAITS,SCORPIONS וכדומה

ביאסו אותי בפורום שהסאב לא מתאים.

מה דעתכם?? האם אני הולך בכיוון הלא נכון עם הסט הזה??

אשמח לעצות מנחות ,

כמו כן ,אם למישהו יש ניסיון עם התקנות של מגברים מהסוגים שקיימים אצלי עם סט 4GAUGE על רכב לא חדש,

אשמח לשמוע את חוות דעתו ואת ניסיונו האישי.

מצטער על הסיפור הארוך...:lol:

• תוכן חדש...