Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסחרית בינונית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לשנות כיוון, כי בדקתי את עצמי טוב יותר ואזדקק כנראה לחזור לרכב מהסוג שהיה לי עד עתה (ואני כ"כ לא מעונין בזה, אבל יש רצוי ויש מצוי...) יונדאי h100.

עברתי על החומר בפורום וכן על ההשוואה בין H100 L300 וקאיה פרג'יו ונראה שכולם מצדדים ביונדאי וכולם גם לא מתכחשים למציאות שרכבים אלו אינם מיועדים להסעת נוסעים... (מישהו כתב "מתאים להובלת ירקות", אנחנו במשפחה קראנו לו קרון להובלת בהמות... לא הבדל גדול).

בכל זאת, ברצוני לשאול, לי היה מודל 95 רעשן וקפצן -(הקטע ברכבים האלו זה שאתה יושב עם האשה, הילדים ו...המנוע בתוך הרכב, בלי יותר מידי בידוד וכדי לשוחח עם הילדים מאחור יש צורך במערכת קשר של מסוקים/טנקים...)-, אמנם רכב חזק ודי אמין.

האם בדגמי 2000/2001 יש שיפור ברמת הרעש/ הקפיצות מאחור?

ואולי כדאי לחפש בנזין? כי אני בקושי "מגרד" את ה20,000 ק"מ בשנה, וההבדל במחיר לליטר היום לא משמעותי.

מה גם ששמעתי שהוצאות האחזקה של הבנזין בד"כ קטנה יותר, זה נכון?

(ירדתי לתקציב של 20-25K כדי שישאר משהו לשיפור הרכב).

פורסם

במודלים המאוחרים של ה-H100 (אחרי מתיחת הפנים) לא הוצע כלל מנוע בנזין בארץ. מה שכן הוצע זה מנוע טורבו-דיזל המציע ביצועים משופרים ומטע פחות רעש (ממש מעט!). הרכב נשאר קופצני גם לאחר מתיחת הפנים.

פורסם

היה לי 2001 מהעבודה טורבו דיזל והוא היה רועש.

בסיום יום העבודה ישבתי ברכב שלי ואמרתי תודה לאל שנגמר היום

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
במודלים המאוחרים של ה-H100 (אחרי מתיחת הפנים) לא הוצע כלל מנוע בנזין בארץ. מה שכן הוצע זה מנוע טורבו-דיזל המציע ביצועים משופרים ומטע פחות רעש (ממש מעט!). הרכב נשאר קופצני גם לאחר מתיחת הפנים.

אתה מתכוון אם הבנתי נכון ל-H1

והוא הרבה יותר יקר

פורסם

H100 מ98 מצויד בטורבו

היו לנו בחברה 97 בלי טורבו ו98 עם טורבו. לא ממש הרגשתי הבדל לטובה ברכב בלי הטורבו, אפילו העדפתח לנסוע עם הישן יותר (מזגן יותר טוב היה לו)

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

סוזוקי קארי (הכוונה לדגם חדש, לא לזה שנמכר בשנות ה80) זה רכב מאוד קטן, בגודל של סובארית, מנוע בנזין 1300 סמ"ק, גיר ידני.

הדגם החדש נמכר בכמויות מאוד מאוד קטנות, מה שאומר שחלקים תחליפיים/מפירוק אין, פרט לאלו, שמשותפים עם סוזוקים אחרים.

פורסם

בתקציב שלי (20-30 אלף) מה עדיף?

אחת מהעגלות האלו H100/L300/פרג'יו מודל 2000/1, או ניסן סרנה 96'?

קראתי בפורום על ניסן סרנה והיא גם מוגדרת כ"עגלה" בעיקר בגלל הסחיבה שלה והרעש של המנוע. השאלה איך היא בהשוואה ל"עגלות" הנ"ל?

(הרכב מיועד לעבודה - העברת סחורה בבגאז'/קיפול ספסל אחורי ביום יום ולנסיעות ארוכות עם המשפחה - 4 ילדים, מס' פעמים בחודש)

פורסם

בתקציב שלי (20-30 אלף) מה עדיף?

אחת מהעגלות האלו H100/L300/פרג'יו, מודל 2000/1, או ניסן סרנה 96'?

קראתי בפורום על ניסן סרנה והיא גם מוגדרת כ"עגלה" בעיקר בגלל הסחיבה שלה והרעש של המנוע. השאלה איך היא בהשוואה ל"עגלות" הנ"ל?

(הרכב מיועד לעבודה - העברת סחורה בבגאז'/קיפול ספסל אחורי ביום יום ולנסיעות ארוכות עם המשפחה - 4 ילדים, מס' פעמים בחודש)

למישהו יש דעה בענין?

פורסם

ניסאן סרנה מצוידת במנוע 2.3 כמו אחותה הלרגו,

רכב אמין וחביב למדי אך המנוע בהחלט לא מהזריזים אבל סחיבה לא רעה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

ואולי כדאי לחפש בנזין? כי אני בקושי "מגרד" את ה20,000 ק"מ בשנה, וההבדל במחיר לליטר היום לא משמעותי.

מה גם ששמעתי שהוצאות האחזקה של הבנזין בד"כ קטנה יותר, זה נכון?

.

סולר עדיין זול בכ15%. תביא בחשבון גם צריכת דלק נמוכה ב25-30% ואת העובדה שמכוניות בגודל הזה משתמשות בלא מעט דלק ותגיע למסקנה המתבקשת!
  • תוכן חדש...