Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

 

באיביזה 99 במהירות גבוהה (120 ומעלה) מתחילות רעידות של הדש. ב120 זה מעט ב140 מוגזם. אני לא נוסע במהירויות האלה אבל לא רוצה להזניח ואז זה יתחיל להופיע במהירויות נמוכות יותר. להבנתי זו מחלה של הדגם. מה אפשר לעשות בנידון? האם אפשר לחזק משהו?

פורסם

טוב יש לי תשובה שיכולה לעזור לך .

במידה וגם ההגה רועד לך תבצע בדיקת לחצים בגלגלים ואיזון לקדמיים במידה וההגה לא רועד תעשה בדיקת לחצי ניפוח, ואיזון רק באחוריים זה יכול לעזור לך מאוד וזה מניסיוני האישי בתופעה זו.

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

פורסם

אין רעידות בהגה. יש לציין שהדשבורג קופץ באותה אופן גם כמשחררים קלאצ' מהר מדי בתחילת נסיעה.

פורסם

אז טוב לדעתי הפתרון הוא כזה לפרק את כל הפנלים תא כפפות וכו ולמצוא את התושבות צריך לבדוק אולי יש שבורות או משוחררות

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

×
×
  • תוכן חדש...