Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החשיבות של חומר האיטום היא על משטחי פח גדולים ללא תמיכה, הם אלו שצריך לשכך כי תדרי התהודה שלהם הם בתחום ה"מפריע". אלמנטים כמו קורות וכו' הם בעלי אפקט שולי כי הקשיחות שלהם הרבה יותר גבוה ותדרי התהודה שלהם בתחום שהשפעתו יחסית שולית

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
החשיבות של חומר האיטום היא על משטחי פח גדולים ללא תמיכה, הם אלו שצריך לשכך כי תדרי התהודה שלהם הם בתחום ה"מפריע". אלמנטים כמו קורות וכו' הם בעלי אפקט שולי כי הקשיחות שלהם הרבה יותר גבוה ותדרי התהודה שלהם בתחום שהשפעתו יחסית שולית

סליחה ידידי האמת שפעם ראשונה שאני רואה דלת של מזדה 3 מפורקת :twisted:

שאלה לי אלך אתה ניסיתה לגעת בקורת שאתה מדבר אליהם קרגע במזדה 3 ?

אני כן נגעתי ואפילו בדקתי אותה אך הי מחוברת לרכב משני צדדו ולכול האורך ומספיק תזוזה של רמקול בישביל להזיז אותם אז אתה רוצה לומר לי שזה שולי טוב אבל מי אני שאסתור את מה שאתה אומר :shock:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם
לא זה חשבון מאוד פשוט ש2 יריעות ולא משנה של איזה חברה סקנד סקיין. קסקיד.דינמט. וכו וכו לא יספיקו בחיים אבל בחיים לדלת אלה אם כן מפזרים את החומר בחלקים לא שזה רע אבל אפשר להגיע לתוצאה יותר טובה אם עוד חומר איטום.

יחיאל ידידי, זה ברור כשמש שאפשר תמיד להגיע לתוצאות יותר טובות ועוד יותר טובות, ואפילו יותר טובות מהיותר טובות הקודמות - אם מוסיפים עוד חומר איטום. ראה ת'רד שפתח לא מזמן אדון SOUNDMAN על "פולקסווגן בורה - מנוע דיזל רועש או מרכבה סימן 3?".

אבל כבר מההתחלה רשמתי שאצלי הגבולות וההיגיון עובדים ומורכבים מעט אחרת - אני לא פחות חולה אודיו מכול שאר אותם אנשים שחופרים עד השלדה שמא אולי הם פיספסו חתיכת מתכת חשופה.

בשלב הזה, ועם הרכב הזה, ועם הסט-אפ הכולל של המערכת שלי - זה די והותר בשבילי.

אני יודע שהאהבה הזאתי של האודיו, המחלה, התחביב, העיסוק הזה ילווה אותי כמעט לכול חיי - וכול חיי אני ישאף תמיד לשפר, לשדרג, לחדש ולהתחדש בתחום- אבל אני מוכן לחתום מכאן: גם אם אני יקבל בירושה את המפעל של דיינאמט (או כול חברה אחרת העוסקת באיטום) אין שום סיכוי שבעולם שאני יעשה דבר כמו שסאונדמן עושה או כמו שאיתמר עשה - אם כל הכבוד על ההשקעה ועל העבודה היפה והקשה!! אבל אמרתי - שכשאני ירצה רכב שקט, עם אקוסטיקה טובה וחומרים אייכותיים אני יעדיף את העבודה הקשה שלי ואת הכסף היקר שלי להשקיע ברכישה של רכב כזה - ולא על בריכת זפת שבה אני יוכל לטבול את הרכב הנוכחי שלי.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אביחי ידידי אני לא השותי אותך לאף אחד אולי היתה פו אי הבנה אני הראתי לך קישור למזדה 3 שעשיתי ליפני כשבוע והראתי סך הכול הבדלי איטום אני מאמין שיש לך הבדל כבר אכשו והוא משמעותי מאוד לעומת מה שהיה לך ליפני כן בכול מקרה ידידי תתחדש ותהנה זה שוו כול שקל.

פורסם

דיי תעזבו את הבן אדם! הוא אמר שהוא הרגיש בשיפור משמעותי עם מה שקיים כרגע ברכב, אז למה לו לשפר עוד יותר אם הוא מאוד מרוצה ממה שיש? לטעמי בין מה שיש לו עכשיו לשיפור מהותי מזה, יהיה צורך בתקציב ממש ממש גבוה, שלא לדבר אם הוא בהחלט ירגיש מאוד את ההבדלים האלה.

אני אומר- תתחדש ותהנה! (ושהכי טוב לאטום דלתות ובגז :wink:).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
דיי תעזבו את הבן אדם! הוא אמר שהוא הרגיש בשיפור משמעותי עם מה שקיים כרגע ברכב, אז למה לו לשפר עוד יותר אם הוא מאוד מרוצה ממה שיש? לטעמי בין מה שיש לו עכשיו לשיפור מהותי מזה, יהיה צורך בתקציב ממש ממש גבוה, שלא לדבר אם הוא בהחלט ירגיש מאוד את ההבדלים האלה.

אני אומר- תתחדש ותהנה! (ושהכי טוב לאטום דלתות ובגז :wink:).

גיא.

גיא שניה ליפני שאתה מגיב תקרה מה רשמתי מעלך בידיוק.
פורסם

איזה גנובים אתם :lol:

חברים יקרים, לפעמים אתם שוכחים מי אתם, איפה אתם נמצאים ומה מעסיק אתכם כמעט 24 שעות ביממה - זה לא חדש לאף אחד כאן שבצורה חד משמעית, אין סוף לתחום הזה!! אם אחד השקיע 1000 ש"ח השני ישקיע 2000, והשלישי ישקיע 20000 והרביעי גם ישקיע 200,000 וזו רק ההתחלה...

אין סוף!! אני מאוד מאוד מרוצה ממה שיש אצלי ברכב, זה שדרוג שחיכיתי לו המון זמן והוא בהחלט שווה את זה!

בשורה התחתונה, כמו שגם אמרתי בתגובה שלי לסאונד מן - כל אחד והסטנדרטים שלו.

תודה רבה רבה לכולם על התגובות, אני אכן מאוד נהנה מהשידרוג החדש וממליץ לכול אחד ואחד להשקיע בזה! (בדלתות, בבגאז', ברצפה, בגג, בקיר האש, במכסה מנוע, בכנפיים, בטמבונים, בשמשות ופלגים...:lol::lol::lol:)

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
גיא שניה ליפני שאתה מגיב תקרה מה רשמתי מעלך בידיוק.

קראתי. אבל מאוחר מידיי :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בדרך כלל אני לא נוהג לבקר עבודות של מתקינים אחרים בדיוק בגלל התגובות הנ"ל (ויש מי שיחשוב שיש לי אינטרס), אבל במקרה הזה יחיאל צודק. לעין רגילה זה ניראה טוב אבל לעין מיקצועית ממש לא. השאלה היא האם פותח השירשור רוצה לשמוע חוות דעת מיקצועית או רק חובבנית?

פורסם
ראה ת'רד שפתח לא מזמן אדון SOUNDMAN על "פולקסווגן בורה - מנוע דיזל רועש או מרכבה סימן 3?".

אבל כבר מההתחלה רשמתי שאצלי הגבולות וההיגיון עובדים ומורכבים מעט אחרת - אני לא פחות חולה אודיו מכול שאר אותם אנשים שחופרים עד השלדה שמא אולי הם פיספסו חתיכת מתכת חשופה. לא שייך בכלל . לדעתי וזו עיצה TAKE IT OR LIVE IT לא עושים חצי עבודה . או שאוטמים דלת או שלא . אבל איך אומרים זה עניינך.

בשלב הזה, ועם הרכב הזה, ועם הסט-אפ הכולל של המערכת שלי - זה די והותר בשבילי.

שכשאני ירצה רכב שקט, עם אקוסטיקה טובה וחומרים אייכותיים אני יעדיף את העבודה הקשה שלי ואת הכסף היקר שלי להשקיע ברכישה של רכב כזה - יעלה לך הרבה פחות ללכת למתקין שיעשה לך עבודה כמו סאונדמן , מאשר לשדרג למרצדס/במוו ולא על בריכת זפת שבה אני יוכל לטבול את הרכב הנוכחי שלי.

אם אתה מרוצה זה מה שחשוב. תהנה ותתחדש

בברכה יהודה

פורסם
מהכרות עם המקום.

מקום בינוני. ומטה.

.

תמשיך להתקין לעצמך,

כי אני חושב שהם ירשו לעצמם לותר עליך.

נ.ב.

למקרה שלא הבנת , יכול להיות שישנן חנויות קצת יותר מקצועיות ,

אבל מבחינת שירות הם הצליחו להפתיע אותי לטובה, ואני נודניק לא קטן.

נ.ב.נ

עבודה יפה, בהחלט נראה טוב, מידן.

ZZR

• תוכן חדש...