Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

MAZDA(3)MAN אני מבין שקצת קשה לך לקבל ביקורת כי אתה חושב אחרת על המקום וציפית לתגובות אוהדות יותר(זה ניכר בתגובות הכועסות שלך משהו). לא הגרר לויכוח המיותר לגבי מקצוענות התמונות מדברות בעד עצמם

(אתה יכול לעשות השאוות עם איטום שנעשה בחו"ל למרות שאני מסתכל על השוק המקומי). רציתי להאיר את עיניך כדי שתלמד לפעם הבאה לשים הדגשים על הפרטים הקטנים שניראים לך אולי זניחים הפרטים שהופכים עבודה טובה למיקצוענית, במקום זה בחרת לכתוב מאמר על "מקצוענות" חבל מאוד. זוהי תגובתי האחרונה בעניין זה.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
MAZDA(3)MAN אני מבין שקצת קשה לך לקבל ביקורת כי אתה חושב אחרת על המקום וציפית לתגובות אוהדות יותר(זה ניכר בתגובות הכועסות שלך משהו).

אמרתי מראש שזה לא המצב - אם לא הייתי בנאדם של ביקורות, הדבר האחרון שהייתי עושה זה לפרסם רכישות או התקנות שלי בצורה כ"כ רחבה. מה גם, שפרסמתי איזשהו שידרוג יחסית קטן ופשוט לעומת פרוייקטים ענפים ומושקעים של אנשים אחרים פה - אז ככה שביקורת זה הדבר האחרון שאני מפחד ממנו.

לא הגרר לויכוח המיותר לגבי מקצוענות התמונות מדברות בעד עצמם

(אתה יכול לעשות השאוות עם איטום שנעשה בחו"ל למרות שאני מסתכל על השוק המקומי). רציתי להאיר את עיניך כדי שתלמד לפעם הבאה לשים הדגשים על הפרטים הקטנים שניראים לך אולי זניחים הפרטים שהופכים עבודה טובה למיקצוענית,

אתה אחד מוותיקי הפורום (תקן אותי אם אני טועה), וממש לא נראה לי שאני צריך להיות זה שיגיד לך שהתגובה שלך הייתה כל דבר אחר חוץ מלהאיר את עיניי או ללמד אותי משהו שאתה, בתור בעל נסיון בתחום, יודע ואני לא - כדי שבפעם הבאה אני יידע לשים עליו את הדגש.

התגובה שלך הייתה מהסוג המאוד מאוד מתנשא...ממקום מושבו המאוד גבוה של "מתקין העל" שבקלות כזו של הקלדת שורה או שניים עושה את החציצה וההפרדה הזו בין מקצוען לחובבן.

במקום זה בחרת לכתוב מאמר על "מקצוענות" חבל מאוד.

ממש לא חבל...כמו שאני יכול ללמוד ממך (אם אנחנו מדברים ספציפית על עיניין האיטום), אז אם אתה שואל את דעתי - דווקא מהדברים האלו אתה יכול ללמוד ממני.

זוהי תגובתי האחרונה בעניין זה.

כנראה שזה האופי המתנשא...המשך ערב טוב.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

טוב חלאס להרוס את השירשור הזה בתגובות לא נחוצות. מי שרוצה להגיב לעניין שיגיב. ולא אני לא בא להטיף למישהו כאן אבל זה לא במקום ולא קשור. הוא רשם "הסאונד נהיה אחר - אני מרוצה מאוד ולא יכול להיות יותר מרוצה" ואתם אומרים שההתקנה\איטום לא טובים? נו באמת :roll:

כמו שחכמים ממני אמרו - אם זה טוב לך - זה טוב גם לנו.

שוב, אני מציע לך לא להתייחס לאחרים ולהנות מהמערכת שאתה בנית. :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
טוב חלאס להרוס את השירשור הזה בתגובות לא נחוצות. מי שרוצה להגיב לעניין שיגיב. ולא אני לא בא להטיף למישהו כאן אבל זה לא במקום ולא קשור. הוא רשם "הסאונד נהיה אחר - אני מרוצה מאוד ולא יכול להיות יותר מרוצה" ואתם אומרים שההתקנה\איטום לא טובים? נו באמת :roll:

גיא.

כנראה שלעולם לא נהיה מקצוענים...:roll:

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

התגובות כנראה נכתבו בפזיזות ,

מישהו מהמבקרים היה מצליח לכסות יותר שטח עם קיט דלתות ? כנראה שלא.

כמות החומר ששמו בדלת היא קטנה יחסית, אבל זה לא הופך עבודה לגרועה.

אם לא היו מנקים את הדלת לפני ששמים חומר - אפשר לקרוא לזה עבודה גרועה.

וזה לא המצב.

ZZR

פורסם

אביחי !!!

אני ממש שמח לראות את התמונות של מאזדה שלך , נראה אחלה (בניגוד לכל הבולשיט שנאמר פה) ואני בטוח שנשמע טוב יותר ממקודם.

אם אתה מרוצה - אני מאוד מרוצה ואשמח לשבת ברכב ולהקשיב למערכת לאחר האיטום .

לגבי כל הויכוחים פה , זה מעניין את ה"לא משנה מה" שלי אם נראה לאנשים פה שצריך לשים איטום גם על המחוגים של המהירות שלא יהיו רעידות מהבאסים , צאו מהסרט שלכם , הבן-אדם בא בשיא הכייף ופרסם תמונות של סוג של שדרוג ברכב ואתם עפים עליו ומוציאים לו את הרוח מהמפרשים .

:mm_mad:

אז יש כאן אנשים שמתכסים מדיינאמאט וסקנד סקין בלילה , אז מה ? :shock:

ויש פה "מתקינים" ו"מתקיני-על" ו"סופר דופרים" , ומצד שני יש כאן הרבה אנשים ששותקים ומבינים בסאונד פי אלף מרוב המגיבים והמתקינים והלא יודע מה שיש בפורום ובוחרים לקרוא ולהינות ולא תמיד להעיר על כל דבר .

אל תשכחו שרוב המדינה שלנו נוסעת עם רדיו דיסק וסט רמקולים של "best sound" ממחוז קייג'ין בסין שהם קנו ב120 שקל בנענע-שופס..

אני מברך את אביחי על שדרוג יפה ומועיל ברכב וחושב שכל הקטע על היכן זה נעשה וכאלה מיותר ,

בחייכם , זה התחיל כתגובות לגיטימיות והפך לויכוח שסטה מנושא הת'רד .

אז מזל טוב לאביחי , מת לשמוע איך זה - ותנו לבן-אדם להינות .

תומר.

כול הכבוד :mm_yeah:

+1

בברכה יהודה

פורסם

לגבי העניין של המקצוענות וחובבנות ושאר ההגדרות.

אני כמובן מכיר את יוסי טוב מאוד גם אישית וגם מבחינה מקצועית. וכן , לא סתם הוסף לו הניק מעל השם . מה שהוא כתב לא בא מתוך כוונה לכתוב דברים גבוהים כדי שיראו שהוא מקצוען , אלה במטרה להראות ולהאיר את תשומת לבם של רובנו בנקודות חשובות שבדרך כלל מי שבא מהתחום ועושה פרוייקטים ברמה גבוהה יכול לשים אליהם לב.

לטעמי , זה ערך מוסף של הפורום , ואפשר וצריך ללמוד מהאנשים המקצוענים פה בפורום ( הן אם זה בנוגע להתקנות , לסאונד , לאלקטרוניקה וכו ). לשמוע חוות דעת על התקנת איטום ממישהו שמקצוען בתחום לטעמי מעניינת יותר מאשר מישהו שלא מקצוען. הרי אנחנו לומדים פה בפורום , כל פעם ממישהו אחר. עכשיו אם מישהו שרגיל לעבוד ברמה מאוד גבוה נותן הערות לגבי עבודות אחרות שנעשו ברמה פחות פרפקציוניסטית זה בסדר והגיוני כי לא לכולם יש את הרצון והיכולת להשקיע לרמות הגבוהות, אבל למה לא לשמוע עצות והערות ולדעת לאן לשאוף ? יש הרבה דברים שסתם תשומת לב יכולה להועיל.

כמו לדוגמא בחלק מהמקרים שאני רואה שרשורים של עבודות פיבר , תמיד אני יכול לתת המון הערות לגבי איך היה צריך לבנות כמה ולמה , מהסיבה הפשוטה שעבדתי שנים על בסיס יומי עם החומרים האלו. בפועל אני לא נכנס ומבקר בהתנשאות וכותב ביקורת כדי להראות שאני יודע אבל בחלק מהמקרים אני כן כותב ומעיר כי יש המון דברים שפשוט תשומת לב יכולה לעזור לאנשים בהמשך. זה לא אומר שהם יכוונו לאותה נקודה שאני מכוון , אבל חלק מהכלים הם יקחו הלאה וזה הרווח מלשמוע חוות דעת של מישהו מיקצוען בתחום ולא מישהו "שרק" יודע לעבוד.

זאת לדעתי הייתה הכוונה של יוסי ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
לגבי העניין של המקצוענות וחובבנות ושאר ההגדרות.

אני כמובן מכיר את יוסי טוב מאוד גם אישית וגם מבחינה מקצועית. וכן , לא סתם הוסף לו הניק מעל השם . מה שהוא כתב לא בא מתוך כוונה לכתוב דברים גבוהים כדי שיראו שהוא מקצוען , אלה במטרה להראות ולהאיר את תשומת לבם של רובנו בנקודות חשובות שבדרך כלל מי שבא מהתחום ועושה פרוייקטים ברמה גבוהה יכול לשים אליהם לב.

לטעמי , זה ערך מוסף של הפורום , ואפשר וצריך ללמוד מהאנשים המקצוענים פה בפורום ( הן אם זה בנוגע להתקנות , לסאונד , לאלקטרוניקה וכו ). לשמוע חוות דעת על התקנת איטום ממישהו שמקצוען בתחום לטעמי מעניינת יותר מאשר מישהו שלא מקצוען. הרי אנחנו לומדים פה בפורום , כל פעם ממישהו אחר. עכשיו אם מישהו שרגיל לעבוד ברמה מאוד גבוה נותן הערות לגבי עבודות אחרות שנעשו ברמה פחות פרפקציוניסטית זה בסדר והגיוני כי לא לכולם יש את הרצון והיכולת להשקיע לרמות הגבוהות, אבל למה לא לשמוע עצות והערות ולדעת לאן לשאוף ? יש הרבה דברים שסתם תשומת לב יכולה להועיל.

כמו לדוגמא בחלק מהמקרים שאני רואה שרשורים של עבודות פיבר , תמיד אני יכול לתת המון הערות לגבי איך היה צריך לבנות כמה ולמה , מהסיבה הפשוטה שעבדתי שנים על בסיס יומי עם החומרים האלו. בפועל אני לא נכנס ומבקר בהתנשאות וכותב ביקורת כדי להראות שאני יודע אבל בחלק מהמקרים אני כן כותב ומעיר כי יש המון דברים שפשוט תשומת לב יכולה לעזור לאנשים בהמשך. זה לא אומר שהם יכוונו לאותה נקודה שאני מכוון , אבל חלק מהכלים הם יקחו הלאה וזה הרווח מלשמוע חוות דעת של מישהו מיקצוען בתחום ולא מישהו "שרק" יודע לעבוד.

זאת לדעתי הייתה הכוונה של יוסי ..

:mm_yeah: !! הנה צורת התבטאות נאותה.

מסכים עם כול מילה - ומודה לך על התגובה היפה הזו.

• תוכן חדש...