Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות וילון גלילה לשמשה האחורית , העדיפות היא לאחת מקורית של מרצדס , אבל את זה יהיה קצת קשה להשיג ,

בכזל זאת אם מישהו יודע היכן ניתן לקנות וגלילה מקורי של מרצדס או וילון מיוחד אחר אשמח אם תשתפו אותי.

מיקי.

פורסם

אתה יכול לבדוק במוסך המרכזי של מרצדס- בדר"כ במחסן חלפים מוכרים הכל כולל וילונות שכאלה אך לדעתי המחיר יהיה יקר ואז עומדות בפניך 2 אופציות אחרות:

1. וילון של המוסך בו אתה מטפל, הם בדר"כ מוכרים כאלה(כתוב "טיפלתי אצל ג'קו המוסכניק הגבר" או משהו בסיגנון ויש סמל של הקונצרן).

2. לקנות וילון אוניברסלי שמתאים למידות הרכב שלך באוטו דיפו.

מקווה שעזרתי

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

הצעה שלי - ותר על זה מראש! הוילון הזה הוא סכנה לנהגים שנוסעים אחריך.

תאר לעצמך שהרכבים שלפניך בולמים, ואתה לא שם לב. אתה אולי תתנגש בהם, אך לו הנהג שאחריך יכול לראות זאת

הוא יכול למנוע מזה להפוך לתאונת שרשרת.

כבישי הארץ גם ככה פקוקים וגורמים תאונות בעצם. אל תוסיף אביזרים שמשבשים את שדה הראיה.

חומר למחשבך לך ולשאר הנהגים שמשתמשים באביזר הנוראי הזה, שגם עושה חורים מיותרים ברכב.

פורסם
הצעה שלי - ותר על זה מראש! הוילון הזה הוא סכנה לנהגים שנוסעים אחריך.

תאר לעצמך שהרכבים שלפניך בולמים, ואתה לא שם לב. אתה אולי תתנגש בהם, אך לו הנהג שאחריך יכול לראות זאת

הוא יכול למנוע מזה להפוך לתאונת שרשרת.

כבישי הארץ גם ככה פקוקים וגורמים תאונות בעצם. אל תוסיף אביזרים שמשבשים את שדה הראיה.

חומר למחשבך לך ולשאר הנהגים שמשתמשים באביזר הנוראי הזה, שגם עושה חורים מיותרים ברכב.

אני חולק עליך חבר יקר, מה לזה ולעניין התאונות והפקקים?!, נכון, גם אני מציץ דרך הרכב שלפני לראות מה קורה, אבל לא בהכרח זה מה שמונע ממני לפגוש את הרכב שמלפני, אלא עירנותי ומיומנותי בנהיגה ,וכן, גם נסיון ולמידה, וגם מבט מצידי המכונית שמלפני.

אני מאמין שגם אם זה ליופי, אני מכיר המון אנשים שלא אוהבים שמציצים להם לתוך האוטו וגם אני נמנה איתם.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

בנוסף לדבריו של gt94 אני יוסיף , שלא כל כך נעים להיכנס בשיא הקיץ לרכב בעל מושבי עור שחורים .

בקשר לחורים , אל תדאג חורים אני לא יעשה ברכב , גם כשהרכב היה מונית בעבר לא קדחו לו את הכובע של המונית אלא הבאנו כובע מקורי מגרמניה שמתחבר לרכב בלי קידוחים אל בשקעים המיוחדים שלו.

פורסם
אני חולק עליך חבר יקר, מה לזה ולעניין התאונות והפקקים?!, נכון, גם אני מציץ דרך הרכב שלפני לראות מה קורה, אבל לא בהכרח זה מה שמונע ממני לפגוש את הרכב שמלפני, אלא עירנותי ומיומנותי בנהיגה ,וכן, גם נסיון ולמידה, וגם מבט מצידי המכונית שמלפני.

אני מאמין שגם אם זה ליופי, אני מכיר המון אנשים שלא אוהבים שמציצים להם לתוך האוטו וגם אני נמנה איתם.

צודק לחלוטין המצוטט על ידך. שדה ראייה הינו אחד הדברים החשובים ביותר למשתמשים בדרך. הגבלתו הינה מעשה אוילי, לא פחות, מה עוד שאותו וילון מטופש מגביל גם את הראות לאחור לנהג הרכב בו הוא מותקן, בלי קשר למספר החורים שבו.

מידת המיומנות הגבוהה שלך בנהיגה לא מצדיקה הערמת מכשולים על שדה הראייה שלך, מה עוד שאני מניח שתסכים שלא כולם מיומנים כמוך.

פורסם

מיומנות בסיסית בלבד, אני חושב שזה שווה את הפרטיות של מי שיושב ברכב ושלי,.

ומה עם חלונות שחורים? אתה גם חושב שזה מגביל את שדה הראייה של מישהו?

אני מסכים שהוילון מפריע לשדה ראייה אבל לא ממש, בנוסף יש מראות ואמצעים אחרים.

איש איש באמונתו יחייה.

לפותח השרשור, גש ל"גומי השרון" ברחוב בר כוכבא 35 בפ"ת אם אתה באיזור, יש להם מבחר וניתן גם להזמין מיוחד.

פורסם

אצלי ברכב גם החלונות האחוריים מושחרים וגם יש את הוילון הנ"ל,לי זה לא פוגע בשום אופן בשדה ראיה,זה די עוזר אפילו בימי השמש המסנוורים,וכמו שדובר כאן עניין הפרטיות די חשוב.

והנהג שנוסע מאחורי? שישמור מרחק,כמו שאני עושה.

פורסם
אני מעוניין לקנות וילון גלילה לשמשה האחורית , העדיפות היא לאחת מקורית של מרצדס , אבל את זה יהיה קצת קשה להשיג ,

בכזל זאת אם מישהו יודע היכן ניתן לקנות וגלילה מקורי של מרצדס או וילון מיוחד אחר אשמח אם תשתפו אותי.

מיקי.

באתר "על גלגלים" טוענים שיש להם וילונות עם לוגו היצרן.

בדוק אם יש להם מרצדס, אם זה מספק אותך.

פורסם

אל תקפוץ לפני שתתקשר.

גם אני רכשתי וילוון עם לוגו של מאזדה, זה די נפוץ. לא בטוח שתמצא של מרצדס.

אגב, במה הוא מקורי? בזה שיש עליו את הלוגו של היצרן?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
צודק לחלוטין המצוטט על ידך. שדה ראייה הינו אחד הדברים החשובים ביותר למשתמשים בדרך. הגבלתו הינה מעשה אוילי, לא פחות, מה עוד שאותו וילון מטופש מגביל גם את הראות לאחור לנהג הרכב בו הוא מותקן, בלי קשר למספר החורים שבו.

מידת המיומנות הגבוהה שלך בנהיגה לא מצדיקה הערמת מכשולים על שדה הראייה שלך, מה עוד שאני מניח שתסכים שלא כולם מיומנים כמוך.

היום התפרסמה במוסף "דה מרקר" ידיעה ולפיה ראש המחלקה לתחבורה בטכניון, פרופ' אבישי צדר קובע כי : "וילון אחורי שמותקן במכונית מסכן את נוסעיה ואת נוסעי המכוניות שמסביב".

עוד הוא קובע כי נסיעה מאחורי מכונית עם וילון אחורי, כמוה כנסיעה מאחורי משאית ובשל ההפרעה לשדה הראיה, היא מאריכה את זמן התגובה של הנהג מאחור פי שניים.

אין ספק שהגיע הזמן לאסור בחוק את הדבר המטומטם והמסוכן הזה. ואכן בסוף הידיעה נמסר כי משרד התחבורה בוחן את מסקנות פרופ' צדר ויפעל בהתאם לממצאים.

פורסם
תודה לעוזרים , אני מהצפון , היום ראיתי וילון כמו שאני מחפש שחבר קנה לרכב שלו של מאזדה שנראה מקורי לגמרי באיזה חנות באזור , אני מחר אקפוץ לשם לראות אם יש לו את מה שאני מחפש .

מיקי,תוכל לשלוח לי את המיקום של החנות בה"פ?,אני גם מעוניין.

תודה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
היום התפרסמה במוסף "דה מרקר" ידיעה ולפיה ראש המחלקה לתחבורה בטכניון, פרופ' אבישי צדר קובע כי : "וילון אחורי שמותקן במכונית מסכן את נוסעיה ואת נוסעי המכוניות שמסביב".

עוד הוא קובע כי נסיעה מאחורי מכונית עם וילון אחורי, כמוה כנסיעה מאחורי משאית ובשל ההפרעה לשדה הראיה, היא מאריכה את זמן התגובה של הנהג מאחור פי שניים.

אין ספק שהגיע הזמן לאסור בחוק את הדבר המטומטם והמסוכן הזה. ואכן בסוף הידיעה נמסר כי משרד התחבורה בוחן את מסקנות פרופ' צדר ויפעל בהתאם לממצאים.

אז בוא נחוקק חוק שיקבע שכל המכוניות צריכות להיות שקופות, או רק קבריולט.:screwy:,

בחייך, אנשים נוהגים בכביש ולא דרך השמשה הקדמית שלי. שדה ראיה זה דבר חשוב, אבל החלון האחורי שלי ובשבילי ולא בשבילך.

• תוכן חדש...