Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרגת אותנו

יהיה לך מזל טוב ותהנה מהאוטו

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני חושב שאני הולך לפתוח כאן קופסאת שרצים היסטרית

אבל פותח הדיון בתור אחד שחשב לקנות אחת פעם אני שואל אותך

למה לא קליאו ספורט?

פורסם

כי הוא לא באמת מחפש רכב ספורט- בגלל זה הלך על ה206, מההתחלה ההשוואה לא היתה במקום וזה מה שניסינו להגיד כל הזמן......

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה שכן - אם כבר 206XS, אז הייתי משקיע בגרסת 110 הסוסים.

בקשר ל206GTI, יש לה 20 סוסים פחות מהאיביזה (שאפשר להקפיץ לה את הסוסים נורא בקלות), אבל החבילה טובה יותר לדעתי :), ובהרבה. (אין לי נסיון על 206GTI).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כי הוא לא באמת מחפש רכב ספורט- בגלל זה הלך על ה206, מההתחלה ההשוואה לא היתה במקום וזה מה שניסינו להגיד כל הזמן......

אני דווקא כן מחפש רכב ספורט, לפי התגובות כאן (לפחות לפי רובן ) הבנתי שחוץ מהכוח הפג'ו לוקחת את האיביזה בכל הפרמטרים והתחזוקה זולה יותר .

לכן החלטתי ללכת על ה206 XS ואני לא יודע אם היא באותה קטגוריה של האיביזה או לא, אבל זה בכלל לא משנה שתיהם מכוניות במחיר דומה (איביזה יקרה במעט) ושתיהם מכוניות ספורטיביות .

בנוגע לקליאו ספורט אני חשבתי על האופציה הזו אבל לא בדיוק מצאתי מחירים ומקומות אפשרים לקניה שלה .(פחות התעמקתי בנושא).

פורסם

יש פה אנשים שפשוט לא נהגו ואפילו לא היו בנסיעה בתוך הFR והם מגיבים וזה פשוט דבילי!!

אין ספק שה206 יש לה שלדה טובה יותר והגה שהוא לא חשמלי וזה יתרון גדול בתקשורת.

אבל FR עם סט בולמים קפיצים וצ'יפ תעשה ביתספר ל206XS (שעברה שיפורים באותו סכום בידיוק)

כמה שצוחקים על הFR שהיא גרועה... היא הצליחה להפתיע אנשים שהיו איתי באוטו, וכן היא יודעת מעולה את המושג "על הצד".

בהשוואה של מגזין הגה הFR סטנדרטית לחלוטין הייתה איטית ב8 מאיות מקליאו ספורט בעלת 172 כ"ס "MK1 שהועמדה לרשותנו הייתה רחוקה מלהיות סטנדרטית: היא שופרה במערכת המתלים, כולל הנמכה, כולל שינוי בזוויות המתלים"

חברים אתם יכולים להיות בטוחים שאם הFR הייתה עם שיפורים במערכת המיתלים ומונמכת וכל השיט הזה כוללת צי'פ הייתה עושה זמן הרבה יותר טוב מהקליאו.

אולי פחות מהנה כי התקשורת גרועה... אבל בטוח מהירה משמעותית!

פורסם

עדיף שתנהג על שני הרכבים ותרגיש בעצמך למי מהם אתה מתחבר יותר. יכול להיות שהאיביזה לא גרועה כמו שעושים אותה (אם אתה לא מתגרזן כל שני וחמישי היא תספק אותך מעל ומעבר)

ואולי ה-206 כן זריזה מספיק בשבילך (כרכב צעירים היא נחשבת זריזה יחסית. אולי לא כמו קליאו, אבל בקלות תספק אותך).

תזכור שרמת הנהיגה של רוב הכותבים בפורום גבוהה בהרבה משל רוב הנהגים והם שמים לב להבדלים באחיזה ובכח יותר מאשר נהגי עמישראל. אולי אתה לא תתרגש מקצת יותר תת היגוי בחלק מהפניות.

אל תקנה בלי לבדוק את כל האופציות על ידך בלבד!

פורסם

לפותח השירשור: 206 XS זה לא רכב ספורטיבי יגידו מה שיגידו פה כולם אם אתה רוצה רכב ספורטיבי זה לא ה206 XS, תעשה סיבוב על FR ותיווכח.

ומי לעזאזל דוחף את המילה קליאו ספורט כלהזמן?

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
בהשוואה של מגזין הגה הFR סטנדרטית לחלוטין הייתה איטית ב8 מאיות מקליאו ספורט בעלת 172 כ"ס "MK1 שהועמדה לרשותנו הייתה רחוקה מלהיות סטנדרטית: היא שופרה במערכת המתלים, כולל הנמכה, כולל שינוי בזוויות המתלים"

חברים אתם יכולים להיות בטוחים שאם הFR הייתה עם שיפורים במערכת המיתלים ומונמכת וכל השיט הזה כוללת צי'פ הייתה עושה זמן הרבה יותר טוב מהקליאו.

אולי פחות מהנה כי התקשורת גרועה... אבל בטוח מהירה משמעותית!

איזה מישמש עשית... אתה יכול להיות סטטיסטיקאי או יועץ השקעות - לוקח נתונים, מערבל אותם איך שאתה רוצה ומוציא את התוצאה המבוקשת.

ה-FR הסטנדרטית הייתה איטית ב-8 מאיות מקליאו ספורט MK2 סטנדרטית עם צמיגים בינוניים (קומהו KH11). הקליאו המשופרת עשתה זמן מהיר בשתי שניות (שזה שמיים וארץ במושגי מסלול באורך של דקה וקצת).

ואתה צודק שאם ה-FR הייתה משופרת היא הייתה עושה זמן דומה או אולי אפילו טוב יותר משל הקליאו, אבל זמני מסלול הם לא הכל בחיים, ובסופו של דבר היא פחות מהנה לנהיגה לנהג המנוסה.

ד"א, אם קוילאוברים עושים לאיביזה מה שהם עושים לגולף MK5 GTI - אז בהחלט אפשרי שהיא הופכת למכונית מהנה בהרבה.

ולפותח השרשור - אם רצית מכונית ספורטיבית ואתה נהג ספורטיבי (כלומר לא כזה שרוצה אוטו ספורט בשביל לתפוס בחורות ובשביל ללחוץ קצת בישורות) אז שתיהן לא בדיוק מתאימות. האיביזה מהירה אבל לא מספיק טובה בסיבובים, הפיז'ו חלשה מדי בסופו של דבר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני,

חודש הבא הג'ינג'ית מקבלת סט בולמים+ קפיצם של בילשטיין+אייבך ובנוסף צ'יפ ווסת דלק חדש.

מזמין אותך ועוד משהו עם 206 xs למבחן משולש לפני ואחרי השיפור

משהו אמר מנחת??

הבטחה שלי, גם לפני השיפור האיביזה לא תראה את ה206 - כל עוד נעבור הילוך שני....

עידן

ולפןתח השרשור- אם אתה כן מחפש אוטו ספורטיבי- 206xs זה בטח לא, ולפני שאתה מחליט מציע לך לעשות סיבוב על איביזה טורבו ואז תבין כמה השרשור הזה מגוחך...

פורסם

משהו אמר מנחת??

אתה אמרת מנחת. אז שים לב לנתונים הבאים: לפי זמני המסלול של מגזין אוטו בערד - סיאט איביזה קופרה עשתה 1:59.9 וסיטרואן C2 VTS עשתה 2:00.6. יש הבדל אדיר ביחס ההספק משקל והסיטרואן הייתה כולה 7 עשיריות פחות מהירה. הסיבה פשוטה - ה-C2 פשוט מכונית דינמית יותר ("מתנהגת", אם תרצה) - ובכך היא מחפה על חסרון הכוח.

אז חשבון פשוט - קופרה (שהיא יותר דינמית וחזקה מ-FR סטנדרטית) עשתה כמו C2 VTS (שהיא יותר דינמית וחזקה מ-206XS באותו האופן, לצורך העניין) - מכאן רוב הסיכויים ש-FR סטנדרטית תעשה זמן דומה ל-206XS.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני- אני מדבר על משופרת.....ועם קפיצים ובולמים אני מאמין שfr תעשה זמן יותר טוב מאשר קופרה לא משופרת.

ראה גיליון אוטו של יולי שעדיין לא יצא ותראה מה שיפור עושה לאוטו...:wink:

ומתי שסוף סוף יהיה מסלול אמיתי (בלי להעליב) שניתן יהיה בו להעביר גם להילוך רביעי וחמישי אני מניח שהתוצאות יהיו שונות לגמרי...

עידן

• תוכן חדש...