Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165520

זאת כבר השוואה ליגיטימית ואין ספק שבמקרה זה הייתי בוחר ב206 : גם יותר חזקה וגם אוחזת יותר טוב

אומנם עולה יותר אך מצדיקה את ההפרש.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי נושא השרשור - למרות מגמת ההערצה העיוורת (בין אם זה לכוח או להתנהגות), לרוב הנהגים יתרון הכוח באיביזה יהיה יותר משמעותי מאשר יתרון ההתנהגות בXS, לפי דעתי.

גם אני, "מחסידי ההתנהגות" (כשיש 306 XT אי אפשר להיות חסיד של כוח), אתפתה לאיביזה כשההשוואה נעשית מול הXS.

בדיוק!!!

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בן, אני לא יודע על מה קפצת, אין לך מה להעלב.

אתה בן אדם שכוח יותר חשוב לו משילדה/הגה (לפי הודעות קודמות שלך).

בסדר גמור.

אני עדיין חושב של-XS יש הרבה מה לתת מול ה-FR. כמו שנכתב פה הרבה פעמים בעבר.

אני אפילו חושב שהיא די חזקה (ה-110) בשביל לעשות בה הרבה "שטויות".

אני גם לא בגישה של רכב סטנדרטי, כמעט אף פעם.

לכן כשאני יודע שב-15K אני מאזן את הכוח, אבל בחיים לא שילדה, אז השיקולים שלי משתנים.

הדיון פה הוא על שני רכבים, 206 (בין אם XS או GTI) ואיביזה (FR או CUPRA).

יש הרבה מאוד מה להשוות בין XS ל-FR, אבל זה יגיד בן אדם ש-80% מהשיקול שלו זו שילדה (אני).

אל תלך רחוק, תסתכל על מה שרשמתי בפורום שיפורים, אני מאוד בעד כוח.

אבל כוח לא מסתיר ממני את האמת על ההגה/שילדה של אוטו.

ד"א למרות הכל, אני עדיין טוען שיש מקום גם לאיביזה, גם לפולו GTI או 16V וגם ל-HGT.

זה שהן פחות טובות בתחום השילדה, לא הופך אותן למוקצות מחמת מיאוס בכל תחום אחר. כמו שהרבה אנשים חושבים.

ועדיין, פעם עשירית, לפחות מבחינתי.

הפער בשילדות/הגה בין ה-206 לאיביזה ושות' פשוט גדול מדי בשביל מישהו שמחפש אותם (כמוני).

אם היית נותן לי HGT מול FR, היו לי הרבה יותר לבטים (לא בדיוק, FR לוקחת בטוח).

יבין, שים לב שדובר על ה"נהג המנוסה" או נהג שמחפש שילדה על כוח.

לבן אדם רגיל שלא מכיר רכבי ספורט ורוצה משהו זריז, האיביזה נותנת מענה מאוד טוב(חוץ מהקשיחות הטיפה מוגזמת).

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
יבין, שים לב שדובר על ה"נהג המנוסה" או נהג שמחפש שילדה על כוח.

לבן אדם רגיל שלא מכיר רכבי ספורט ורוצה משהו זריז, האיביזה נותנת מענה מאוד טוב(חוץ מהקשיחות הטיפה מוגזמת).

רוי, מה שאתה אומר נכון, רק חבל שאחוז קטן מאוד מהנהגים נמצא באמת בקטגוריה הזו.

סתם אופטופיק קטן: בזמן האחרון אני באמת שם לב לכמות גדולה של איביזות "חמות", בהשוואה לרגילות (או שפשוט אני גר ב"אזור טוב").

PUG-306 XSI MK2

פורסם
רוי, מה שאתה אומר נכון, רק חבל שאחוז קטן מאוד מהנהגים נמצא באמת בקטגוריה הזו.

סתם אופטופיק קטן: בזמן האחרון אני באמת שם לב לכמות גדולה של איביזות "חמות", בהשוואה לרגילות (או שפשוט אני גר ב"אזור טוב").

הסיבה היא מאוד פשוטה.

היבואן מציע חבילה אטרקטיבית מאוד אם תשאלו אותי. במחיר שמשלמים מקבלים רכב זריז במיוחד עם מראה מוקצן (מה שתורם בימינו אנו לתחום הספורטיביות של הרכב, מסיבה כזו או אחרת), ויכולות ספורטיביות לא רעות בכלל. לקהל היעד המצוי והנפוץ הרכב הזה בהחלט מספיק ואף יותר.

נכון שכוח זה לא הכל ברכב, אבל בתור חבילה, האיביזות בהחלט בולטות. ביחוד לאור העובדה שאין הרבה רכבים ספורטיביים בסגמנט בשוק כרגע.

אגב, אני מהאלה הלא שפויים שנהג בקופרה, ושמח לחזור לרכב שלו בסופו של היום :screwy:

!AWDSOME

• תוכן חדש...