Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תגזים,

ל206 יש האצות ביניים לא רעות בכלל.

הדיון הוא על איזה מרכיב בתכונות הרכב יסב לנהג את מירב ההנאה.

לא שזה לא מהנה ליסוע 200 (אין לי יותר:|)

אבל להכנס ולצאת מפניות מהר ולהחליק איפה שאפשר מהנה אותי הרבה יותר

מלהדביק את הדוושה ולהצמד למושב.

"I teach the fools some basic rules"

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין ספק שכוח הוא אלמנט "ספורטיבי" נגיש הרבה יותר מהתנהגות כביש. כל אחר יכול להרגיש את הכוח של הרכב, גם אם הוא נהג לא ספורטיבי בעליל. לכן האיביזה יכולה להיות מצוינת לחלק משמעותי מאוד מהנהגים. אחרים, אשר יש להם דרישות יותר גבוהות (בדומה לחובבי מוזיקה שיש להם דרישות גבוהות יותר ממערכת השמע שלהם, למשל), יתאכזבו מההתנהגות ורבים הסיכויים שיעדיפו להתפשר בכוח המנוע ולהרוויח התנהגות כביש רהוטה יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זו דעתי בלבד, אבל בנהיגה יומיומית כוח הוא פרמטר יותר משמעותי מהתנהגות. כמה פעמים ביום אתם "תוקפים פנייה" (בייחוד אם זו פנייה שלא עשתה לכם כלום)? כמה פעמים ביום אתם מאיצים חזק או עוקפים?

אני חושב שרוב הנהגים, ואני בינהם, מעדיפים לא לקחת פניות שקרובות למגבלות של הרכב.

כך שאני חושב שבנהיגה יומיומית כוח הוא יותר משמעותי מהתנהגות. כך ש"על הנייר" הייתי בוחר באיביזה.

אודי

הרשה לי לא להסכים.:twisted:

לפחות לא לגמרי.

ללחוץ על הגז זה נחמד. לקחת פנייה על הצד - זה, זה הדבר!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לקחת פנייה על הצד - זה, זה הדבר!

סליחה?

יצא לי לסוע פעם או פעמיים על הרכבים האלה למיניהם.

הפעם היחידה שיצא לי להיות על הצד, זה כשסמיטריילר נכנס בי מהצד.

ממי לקחת פניה על הצד זה כ"כ כיף? אין דברים אחרים?

יצא לך לעשות את זה שאתה כ"כ מתלהב מהרעיון?

יצא לי, פעם או פעמיים, עד שלא שולטים בזה, זה לא כיף בכלל (אלא אם לאבד את האוטו נחשב כייף).

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי קופרה חדשה, אני לא יודע מה ההבדלים בין קופרה לFR, אבל אני יודע דבר אחד בוודאות.

לא ניתן וגם לא יהיה ניתן להשוות בין 2 המכוניות הללו.

206XS או XSI לא תוכננו להתנהג ספורטיבית, מה לעשות ככה העולם.

האיביזה (קופרה או FR) תוכננו לביצועי ספורט, שניהן מכוניות ראלי, כמובן שלא באותה רמה של EVO או STI או WRX אבל עדיין די קרובות.

אני לוקח סיבובים עם הקופרה שבחיים לא דמיינתי בדמיון הכי פרוע שלי שרכב בעל הנעה קידמית יוכל לעשות.

במיוחד שעכשיו שמתי צ'יפ ופילטר פתוח שגרמו לי לתת בראש לWRX STOCK (כמובן מעל 80 קמ"ש ולא מהמקום)

אני לא חושב שיש 206 (לא משנה עם איזה סיומת) שיכולה להתקרב לאיביזה.

אני לא מדבר על נוחות, כמו שלא משווים נוחות של STI לאיביזה קופרה.

האיביזה נותנת לך להנות מ2 העולמות.

שיהיה לכולם שבוע טוב!

פורסם

להגיד שהקופרה מתוכננת כמכונית ראלי מקביל לזה שאני אגיד שה306 שלי מתוכננת כמכונית ראלי (הרי יש את המאקסי , ואם כבר , הרכב שלי והמאקסי חולקות כנראה יותר מכלולים) או צא מהסרט.

הקופרה זה רכב ספורטיבי חביב (הרבה יותר מהFR), אבל ההתנהגות שלו ממש לא ברמה יותר גבוהה ובטח לא מה שאתה מתאר.

הרכב חזק , אבל זה לא מה שהופך אותו לספורטיבי.

זו דעתי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
יש לי קופרה חדשה, אני לא יודע מה ההבדלים בין קופרה לFR, אבל אני יודע דבר אחד בוודאות.

האיביזה (קופרה או FR) תוכננו לביצועי ספורט, שניהן מכוניות ראלי, כמובן שלא באותה רמה של EVO או STI או WRX אבל עדיין די קרובות.

אני לוקח סיבובים עם הקופרה שבחיים לא דמיינתי בדמיון הכי פרוע שלי שרכב בעל הנעה קידמית יוכל לעשות.

במיוחד שעכשיו שמתי צ'יפ ופילטר פתוח שגרמו לי לתת בראש לWRX STOCK (כמובן מעל 80 קמ"ש ולא מהמקום)

אני לא חושב שיש 206 (לא משנה עם איזה סיומת) שיכולה להתקרב לאיביזה.

גם אני יודע משהו אחד בוודאות...שאין לך הרבה מושג במכוניות ונהיגה.

לא קופרה, לא 206 ולא קליאו תוכננו כמו רכבי ראלי.

אתה לוקח עם הקופרה סיבובים שלא חלמת שאפשר לקחת עם הנעה קדמית? המשפט הזה היה מסתדר לי עם 306GTI, אבל עם קופרה חובבת תת היגוי? תעשה לכולנו טובה...

ובכלל שמת צ'יפ ופילטר! כלומר יש לך יותר כוח ובגלל זה יותר תת היגוי, אז יש לך במיוחד יותר תת היגוי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
גם אני יודע משהו אחד בוודאות...שאין לך הרבה מושג במכוניות ונהיגה.

לא קופרה, לא 206 ולא קליאו תוכננו כמו רכבי ראלי.

אתה לוקח עם הקופרה סיבובים שלא חלמת שאפשר לקחת עם הנעה קדמית? המשפט הזה היה מסתדר לי עם 306GTI, אבל עם קופרה חובבת תת היגוי? תעשה לכולנו טובה...

ובכלל שמת צ'יפ ופילטר! כלומר יש לך יותר כוח ובגלל זה יותר תת היגוי, אז יש לך במיוחד יותר תת היגוי.

תת היגוי ותת היגוי ותראה מה עשתה האיביזה עם בולמים מתים במגזין אוטו במסלול שלהם,ניצן רז ואבוחצירה תפסו תראש לנוכח הזמנים שלה:twisted:.

זה רק מראה שיש לאוטו פוטנציאל להיות מהיר מאוד במסלול.

פורסם
תת היגוי ותת היגוי ותראה מה עשתה האיביזה עם בולמים מתים במגזין אוטו במסלול שלהם,ניצן רז ואבוחצירה תפסו תראש לנוכח הזמנים שלה:twisted:.

ללא ספק שיש לאוטו פוטנציאל.

רק במקרה "שכחת" לציין ששתי האיביזות היו עם מנועים משופרים, הצהובה "החלשה" יותר היתה עם 250 כ"ס והכחולה עם 350 כ"ס...לא בדיוק שיפורים קלים וזולים.

בגלל המנועים המשופרים האיביזות עשו זמנים מצויינים...המהירה עשתה סה"כ שתי שניות מהר יותר מקליאו ספורט סטנדרטית!

ואם כבר התייחסת למבחן מסלול של מגזין "אוטו" הרשה לי לצטט משהו: "זאת ללא ספק אחת מהמכוניות עם התנהגות כביש הגרועה ביותר שזכורות לי..."

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

נראה לי שאנחנו חופרים סביב אותה נקודה כבר די הרבה.

השילדה/הגה של ה-206 הרבה יותר טובה (גם ב-1.4).

המנוע של האיביזה הרבה יותר טוב.

שתי אקסיומות.

מכאן השיקול של כל אחד.

אם למישהו עדיף עוד כוח על פני התנהגות, האיביזה.

אם למישהו עדיפה ההתנהגות על פני כוח, ה-206.

כל תיאוריה אחרת, תהיה קצת תלושה מהמציאות.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

שמישהו בבקשה יסביר לי איך לעזאזל השילדה וההגה של ה206 יותר טובים משל הקופרה\FR?????

איך אתם בכלל משווים 206 לקופרה\FR?????

משווים לי את חטיבת סיאט ספורט לפ'גו??????

אין לכם מושג על מה אתם מדברים!!!

פורסם

לא ניתן וגם לא יהיה ניתן להשוות בין 2 המכוניות הללו.

206XS או XSI לא תוכננו להתנהג ספורטיבית, מה לעשות ככה העולם.

מזל טוב על הקופרה. תתחדש גם על הדעות המוטות שבאו איתה. מה שמעניין אותי (מלבד השאלה הברורה מאליה - אם הקופרה היא הרכב הספורטיבי הראשון שלך וכמה ניסיון יש לך בנהיגה ספורטיבית) זה מאיפה הבאת את המשפט המנצח: "206 לא תוכננה להתנהג ספורטיבית" ומה בדיוק גורם לך להאמין בו כ"כ. כשתענה לי על זה אפשר יהיה להתקדם.

אתה מוזמן על הדרך גם להגדיר בפני מהם "ביצועי הספורט" להם תוכננה האיביזה, ומהי "מכונית ראלי" בשבילך (כי לפי ההגדרות שאני מכיר איביזה קופרה היא מכונית ראלי כמו שפורשה 911 היא מיניואן).

ויודע מה - אני מזמין אותך לסיבוב על 206 1.4 (אפילו לא XS) ונראה באיזו מהירות אפשר לעשות איתה סיבובים. טוב? (וצא מהקטע שרכב הנעה קדמית אוחז בהכרח פחות טוב מרכב בעל הנעה אחורית או כפולה).

אני מכיר אישית, היטב, את ניצן רז ואת הדוקטור. אני יודע היטב ששניהם לא תפסו את הראש ולא בטיח לנוכח הזמנים שלה. הם הופתעו לרעה מהזמנים של האיביזה החזקה, שהייתה איומה ונוראה על המסלול, והופתעו לטובה מהזמנים של האיביזה החלשה (עלק חלשה, 250 כ"ס) שהוכיחה שעם יחס הספק משקל אפשר לעשות זמנים טובים גם כשאין שלדה והתנהגות לגבות את המנוע. והציטוט של כספר אומר את הכל:

ואם כבר התייחסת למבחן מסלול של מגזין "אוטו" הרשה לי לצטט משהו: "זאת ללא ספק אחת מהמכוניות עם התנהגות כביש הגרועה ביותר שזכורות לי..."

ולנתנאל, בתגובה לזה:

שמישהו בבקשה יסביר לי איך לעזאזל השילדה וההגה של ה206 יותר טובים משל הקופרה\FR?????

איך אתם בכלל משווים 206 לקופרה\FR?????

משווים לי את חטיבת סיאט ספורט לפ'גו??????

אין לכם מושג על מה אתם מדברים!!!

שוב, אנא צא מההיסטריה והסבר לנו בבקשה מאיפה לך הידע על ההבדלים בין "חטיבת סיאט ספורט" לבין פיז'ו, ומדוע אתה משוכנע לחלוטין כי האיביזה עדיפה בכל המובנים. חשבת, אולי, שאם מספיק אנשים טוענים אחרת - אולי יש בזה שמץ מן האמת? אולי, רק אולי, יש סיכוי שאתה טועה?

עזוב, זאת עוד אחת מקונספרצית הפורום פה... :lol:

כן, אנחנו בעצם סוכנים שתולים של הצרפתים. בפיז'ו משלמים לי על כל 206 שנמכרת :-P

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

sronis יש לצהובה בלחץ 240-250 בגדישה של 1.8,חבל שלא צינו בכתבה שתמסלול הוא עשה ב1.2 באר בגלל החום הרב שהיה שם, אבל זה כבר לא משנה בכול מצב לנהג רגיל בלי הכשרה שינסה לנהוג אותה מהר יגמור אותה מהר מאוד על השולים הפוך...האוטו מאוד מסוכן לנהג לא מיומן!

• תוכן חדש...