Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אימפרזה 2007

ליפני כחודש התקנתי מערכת,המרט הוא כזה:

מגבר מאק אודיו Z4200

קומפוננט מורל דוטק אוביישן עם טוויטרים אמ טי 22

וסאב פניקס גולד אוקטן אר 12 בתיבה של קליפוניה בום (הסאב יד שניה)

יש לי בעיה שמאחור חסר סאונד ושומעים יותר מידי את הסאב דופק מאשר את הרמקולים

מקדימה שומעים מצויין היות והסט מותקן מקדימה,איך אפשר לפתור את הבעיה ?

חשבתי על לשים שש תשע שיעבדו על הרדיו דיסק אבל לפי מה שראיתי באימפרזה אין אפשרות כזאת מה לעשות?

יש לי גם בעיה קטנה עם הסאב שנשמע טיפה מרוח לטעמי ,אין לי ניסיון עם הסאב ליפני ככה שאני לא יודע איך הוא אמור לעבוד

אולי תגידו לי אתם? יש אפשרות שהתיבה לא מתאימה?

פורסם
יש לי אימפרזה 2007

מגבר מאק אודיו Z4200

יש לי בעיה שמאחור חסר סאונד ושומעים יותר מידי את הסאב דופק מאשר את הרמקולים

מקדימה שומעים מצויין היות והסט מותקן מקדימה,איך אפשר לפתור את הבעיה ?

חשבתי על לשים שש תשע שיעבדו על הרדיו דיסק אבל לפי מה שראיתי באימפרזה אין אפשרות כזאת מה לעשות?

יש לי גם בעיה קטנה עם הסאב שנשמע טיפה מרוח לטעמי ,אין לי ניסיון עם הסאב ליפני ככה שאני לא יודע איך הוא אמור לעבוד

אולי תגידו לי אתם? יש אפשרות שהתיבה לא מתאימה?

אם יש לך סאב אז אין צורך ב6.9 מאחורה ובמיוחד שאין לך מקום תשים 6.5 והם יביאו לך את מנגינה והסאב יביא כבר את כל הבאס

פורסם

גם רמקול 5.25 צריך לפתור לך את הבעיה.

אם זכרוני לא מטעה בי אז באיפרזה החדשה יש הכנה לרמקולים גם בדלתות האחוריות... אולי שווה ניסיון.

פורסם

על מה ממליצים?

אני צריך רמקולים ונצילים שיעבדו נחמד על הרדיו דיסק

בקשר לסאב מישהו יכול לעזור לי בעיניין הזה?

פורסם

תקציב נוכל לעזור לך

ודבר שני אני יקדים את המאוחר.

אני מציע לך להגיע למפגש הבאה לבוא לשמוע להכיר את המערכות.

ככה תבין מה אתה מחפש או אוהב יותר

אין דבר כזה מערכת טובה יש דבר כזה מערכת שמספקת את הנהג.

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
יש לי אימפרזה 2007

מגבר מאק אודיו Z4200

יש לי בעיה שמאחור חסר סאונד ושומעים יותר מידי את הסאב דופק מאשר את הרמקולים הסאב אמור לדפוק ולא רמקולים מאחורה

מקדימה שומעים מצויין היות והסט מותקן מקדימה,איך אפשר לפתור את הבעיה ? לפתור ככה שתשמע את הסאב גם מקדימה ולא מאחורה (ע"י כיוונים) .

אולי תגידו לי אתם? יש אפשרות שהתיבה לא מתאימה? אם הסאב מרוח , אזי כנראה התיבה לא מתאימה לסאב . זה סאב SQ אמיתי , ובתיבה הנכונה הוא נשמע נהדר

לא שומעים הופעה מאחורה אז לא צריך לשמוע שום דבר מאחורה , צריך לכווין את המערכת כך שהכול ישמע מקדימה . ואז גם אלו מאחורה ישמעו מצויין . ובמקרה שאחרי זה חסר לך FILL אזי מוסיפים מאחורה רמקול קטן ללא הגברה שיתן את זה .

לגבי תיבה תשאל אחרים שיודעים כיצד לתכנן תיבות

בברכה יהודה

• תוכן חדש...