Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעייה בצריבת דיסקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרך תוכנת NERO.

אני מכין דיסק לצריבה

לא משנה אם הוא MP3 או AUDIO

והוא לא צורב

הוא רושם הודעה

could not preform endfile.

הורדתי גירסא אחרת של NERO.

ואני עדיין מקבל את אותה שגיאה...

מישהו יודע למה המרד הזה?

תודה.

פורסם

יכול להיות שהצורב שלך זקן?

תעלה תמונה אם אפשר יהיה יותר קל

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

מצטרף לשאלה בנוגע לצריבה,נגיד אני צורב דיסק רגיל אז יש לי אפשרות לבחור את סדר השירים איך אני יכול לבחור את סדר השירים גם באמפי3? כי הוא צורב לפי סדר הא'-ב'.

תודה אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

תמונה של השגיאה שמתקבלת + באיזה שלב אתה מקבל את השגיאה

לגבי סידור השירים,

תשתמש בנרו אקספרס הרבה יותר פשוט שם הסידור

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

ככלל, כאשר רוצים לסדר קבצים (במיוחד שירים) בצורה מסוימת ולעקוף את הABC פשוט להוסיף מספור בתחילת שם הקובץ:

01- שיר ראשון

02- שיר שני

...

..

.

שים לב: עבור מספרים חד ספרתיים, אם תשים רק ספרה אחת בלי 0 עוקב (1,2,3 במקום 01,02,03) ייצא ששיר 11 יבוא לפני שיר 2, לכן חובה לשים 0

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם

מומלץ מאוד שיהיה לפחות ג'יגה פנוי אחרת צריבה יכולה להשתבש

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אם אתה צורב הרבה, שנה אחת זה בהחלט יכול להיות די והותר עבור צורב

(מה לעשות, מוצר מתכלה). מצטרף לשאלות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...