Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

ברצוני להפתיע את ידידה שלי שמשרתת בבסיס הקריה , והקריה כמו שרובנו יודעים מקום "מאובטח".

בחיים לא נכנסתי לשם ולא יודע איך נכנסים, מהי רמת האבטחה שם וכו'. אני לא מתכוון להיכנס לשם בדרכים עקלקלות וכדומה, כי כבר חברים העלו לי רעיונות :twisted:, אני מניח שחוגר מילואים + תעודת לוחם לא תעזור לי שם כמו כל בסיס.

יש לציין למשל שבחר"פ צריפין נכנסתי בקלות אחרי התיידדות של רבע שעה בידיוק עם השומרים אך אני מניח ששם זה לא יהיה.

מישהו יכול לשפוך אור על הנושא , לאן לפנות לצורך אישור כניסה שכזה ?

פורסם

צריך שייעשה לך אישור כניסה בבקרת שערים ע"י מישהו מתוך הבסיס.

אם אין לך איזה אח/אחות בבסיס שיכול לעשות את זה בשבילך, עדיף שתחכה לה פשוט ביציאה כשהיא מסיימת את היום.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לא צריך להתידד עם השומרים.

לפני חצי שנה הייי צריך להיכנס לצריפין בענייני עבודה. הגעתי לשער, פתחתי חלון ואמרתי לש"ג אהלן כאילו אנחנו נפגשים כל יום. הוא כנראה חשב שהוא אמור להכיר אותי וסתם לא מזהה אז השיב באהלן ופתח את השער בלי לבקש כלל תעודה מזהה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

השאלה אם כל אחד יכול להכין לי אישור לבקרת השערים הזאת ?

חבר (שבמצב כמוני בידיוק) סיפר לי שנכנס שבוע שעבר עם חבר בעזרת תעודת לוחם שפג תוקפה, השומר שאל "היכן החוגר ?" והוא ענה לו שבסיס שכח אותו והוא פשוט נכנס. אמרו לי פשוט לזרום עם כל אלה שמגיעים אבל אני בא על אזרחי אז, מן הסתם, אני לא אהיה כמו כולם ואליי ישימו לב יותר, שאני עם זקן לא תיקני ותספורת לא תקנית, מה שייחזק את החשדות אליי.

פורסם

תבקש להגיע לנציב קבילות לשם הגשת קבילה בכתב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הפורום הוא לא המקום לפרט ולהסביר איך להכנס למתקן בטחוני מאובטח ללא אישור נדרש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...