Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

התחלתי לפרק את המנוע שלי בבית ונתקעתי ללא מנוף ואין לי איך להוציא אותו .

רציתי לדעת אם מישהו יודע מאיפה אפשר להשכיר אחד כזה לשעה -שעתיים ..לא יותר .

ושיהיה קטן או מתקפל כדי שאוכל לקחת אותו ברכב רגיל .

תודה

פורסם

הרכב בתוך מבנה? אפשר לאלתר משהו כמו לשים גלגלת על התקנה ולמשוך כמה אנשים עם חבל, או בכל זאת משהו שלא מחייב את כל המכשיר הענקי הזה. אפשר לשאול איזה רכב?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

דבר איתי יכול להיות אני יכול לארגן לך בלנקה ורק תמצא איזו קורה לתלות אותה מעל האוטו

כל מה שקשור למנועים ימיים .

וכמובן לצרפתית קטנה אחת.

פורסם

יש עוד שיטות לפרק מנוע :

אתה יכול להוריד את האוטו נמוך לרצפה,מאוד נמוך,

אחרי זה תתמוך את המנוע על ג'ק,תפרק תושבות,ותוריד את הג'ק קצת.

עכשיו,תרים את האוטו גבוהה לאוויר,ותמשוך את המנוע מלמטה כלפי חוץ.

אני עשיתי את התהליך הזה מספר פעמים ברכבי פיג'ו,השתמשתי בקרש עם 4 גלגלים שבניתי כדי לגלגל את המנוע החוצה.

הסוד הוא להשכיב את המנוע על העגלה,ככה אין לו גובה כלל.

אם כבר אתה מפרק את המנוע,אולי שווה להוריד את הראש מנוע,ככה לא יהיה לו בכלל גובה..

אולי נשמע קצת חאפרי,אבל זה עובד בלי הרבה בעיות אם מתרגלים לזה:-D

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • 13 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מקפיץ את הנושא אחרי 14 שנה.

אני מחפש מנוף קרן להוצאה של מנוע. חייב מנוף, אי אפשר לקמבן משהו (אין תקרה, מדובר על כלי SBS אז אין אפשרות להוציא מלמטה).

מישהו משכיר / משאיל בארץ? אני מרעננה.
או מישהו שיש לו כזה ומסכים שאגיע אליו עם הכלי, אוציא את המנוע, ואסע לדרכי.

עריכה אחרונה על ידי Quad
  • תוכן חדש...