Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מנסה לעמוד על ההבדלים שבאחזקה\טיפולים שוטפים ועל רמת האמינות של

citroen zx 1.8/1.9/2.0 :?:

יש בבעלותי אחת כזו בנפח 1.4 ואני מאוד מרוצה אבל אין לי שמץ של מוגש לגבי הנפחים הגדולים :?

כל מידע והמלצה על אחזקה-טיפולים-האמינות-מחלות כרוניות, יתקבל בברכה

בתודה מראש, מתי 8).

פורסם
שלום לכולם

אני מנסה לעמוד על ההבדלים שבאחזקה\טיפולים שוטפים ועל רמת האמינות של

citroen zx 1.8/1.9/2.0 :?:

יש בבעלותי אחת כזו בנפח 1.4 ואני מאוד מרוצה אבל אין לי שמץ של מוגש לגבי הנפחים הגדולים :?

כל מידע והמלצה על אחזקה-טיפולים-האמינות-מחלות כרוניות, יתקבל בברכה

בתודה מראש, מתי 8).

כך לימדו אותי - מנוע גדול יותר - שתיין גדול יותר.

אבל מצד שני, מנוע שהוא בנפח גדול יותר, הוא פחות מתאמץ בעליות, או כשמפעילים מזגן על FULL POWER, אז המנוע מתאמץ יותר.

אבל תשמע לי, הוא שתיין. לי יש מנוע 2.2 ל' ופעם בארבעה חמישה ימים אני שם 100 ש"ח דלק...

אז תעשה חישוב, 100 לחמישה ימים, יש 30 יום בחודש, 6*100 זה 600, תעשה 12*600, זה יצא לך 7200 ש"ח בשנה רק על דלק.

לבחירתך.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

לפי הנפח (2.2 ליטר) אני מניח שמדובר במנוע של קוואליר. אם כך לא פלא שהוא שתיין - מדובר במנוע מיושן מאוד ולא יעיל וצריכת הדלק בהתאם, במיוחד כשהוא מחובר לגיר אוטומטי עם 3 הילוכים.

פורסם
לי יש מנוע 2.2 ל' ופעם בארבעה חמישה ימים אני שם 100 ש"ח דלק...

צריכת דלק מודדים כיחס שבין ק"מ לליטרים. לא לפי ימים.

המנועים שציינת יהיו פחות חסכוניים בדלק מגרסת 1.4 שבבעלותך, אך עדיין אינם נחשבים בזבזניים.

מדובר ברכבים די ישנים, כך שעלות התחזוקה שלהם מושפעת ביחס ישיר ממצבם בפועל, ולא רק לפי נפח המנוע וצריכת הדלק שלו.

על כל אחד מהם תמצא מידע רב המנוע החיפוש.

אם אתה מחפש רכב ספורטיבי, ה-1.9 תתאים ביותר מהרשימה הנ"ל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
צריכת דלק מודדים כיחס שבין ק"מ לליטרים. לא לפי ימים.

המנועים שציינת יהיו פחות חסכוניים בדלק מגרסת 1.4 שבבעלותך, אך עדיין אינם נחשבים בזבזניים.

מדובר ברכבים די ישנים, כך שעלות התחזוקה שלהם מושפעת ביחס ישיר ממצבם בפועל, ולא רק לפי נפח המנוע וצריכת הדלק שלו.

על כל אחד מהם תמצא מידע רב המנוע החיפוש.

אם אתה מחפש רכב ספורטיבי, ה-1.9 תתאים ביותר מהרשימה הנ"ל.

יש אחת כזו במצב ממש טוב למכירה אבל היא אוטומטית... איכשהו אני נרטע מאוטומט צרפתי אבל שוב אין לי שום ניסיון איתם.

האם הוא בעייתי ?

בתודה מראש , מתי.

פורסם

דומה... הוא של קורסיקה (הבונבון שלי...:-P)

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

דווקא ה-2 ליטר נחשב לאמין יותר מה-1.9 (מנוע זהה ל-205GTI)

אבל הכל תלוי בתחזוקה של הרכב הספציפי

הגירסא הכי ספורטיבית היא הZX16V, תעשה חיפוש היה שרשור מפורט על היתרונות והחסרונות שלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...