Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חדש פה ד"א.

אני מתחיל בעזרת ה' לימודי נהיגה לטרקטור,

ואני רוצה לקנות טרקטורון,

איזה טרקטורונים יש בסכום של עד 8500 שקל ?

אני לא רוצה לקנות בומבדיר או DVX חדשים או משהו כי יש כאלו לדודים שלי ,

ולא תמיד הם יכולים לתת לי אותם,

לכן אני רוצה טרקטורון חמוד עד 8500 ש"ח.

יש לכם המלצות?

פורסם

לא תמצא הרבה טרקטורונים במחיר הזה, אני חושב, ובטח לא משהו בסגנון של DVX. בדוק במחירון הטרקטורונים בhttp://www.motobike.co.il

בכל מקרה, זה לא הפורום הכי טוב לשאלות כאלו - הרוב לא מכירים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שים לב בחור צעיר, (אם אתה אכן בחור צעיר).

עבר בכנסת כרגע חוק שמותר לנסוע בכלי המוגדר כטרקטור החל מגיל 17 (ובאמצעות רישיון רגיל לרכב פרטי).

אם אתה בן 16 - כדאי שתרד מהרעיון. משום שלפי מטב ידיעתי החוק לפני סידורים אחרונים או שכבר עבר.

אם אתה מעל גיל 17.

אז בזכות החוק, שוק היד השנייה ברכבים אלו מוצף כרגע כך שההיצע עולה על הביקוש ומחיר הכלים (גם אם הרבה אנשים לא מודים בכך) ירד לרצפה.

אם תתמקח על כלי שעולה בסביבות ה15-20 אלף אני משער שתוכל להוציא אותו ב9.

יש לי חבר שמחזיק כבר הרבה שנים את הריינג'ר שלו ולא מצליח למכור כבר קרוב לחצי שנה למרות שהוא כבר מזמן מעבר לגיל ש"טרקטורון עושה לו את זה"...

פורסם
שים לב בחור צעיר, (אם אתה אכן בחור צעיר).

עבר בכנסת כרגע חוק שמותר לנסוע בכלי המוגדר כטרקטור החל מגיל 17 (ובאמצעות רישיון רגיל לרכב פרטי).

אם אתה בן 16 - כדאי שתרד מהרעיון. משום שלפי מטב ידיעתי החוק לפני סידורים אחרונים או שכבר עבר.

אם אתה מעל גיל 17.

אז בזכות החוק, שוק היד השנייה ברכבים אלו מוצף כרגע כך שההיצע עולה על הביקוש ומחיר הכלים (גם אם הרבה אנשים לא מודים בכך) ירד לרצפה.

אם תתמקח על כלי שעולה בסביבות ה15-20 אלף אני משער שתוכל להוציא אותו ב9.

יש לי חבר שמחזיק כבר הרבה שנים את הריינג'ר שלו ולא מצליח למכור כבר קרוב לחצי שנה למרות שהוא כבר מזמן מעבר לגיל ש"טרקטורון עושה לו את זה"...

אז רגע,

מה שאתה אומר לי פה בעצם זה שכבר אי אפשר להוציא רישיון לטרקטור בגיל 16? :|

והכוונה שלי ברישיון לטרקטור זה לא לעבוד על טרקטור, אלא פשוט שיהיה לי רישיון לטרקטורון.

ולזה שאמר לי פה שאי אפשר למצוא DVX במחיר כזה - אתה צודק, והבהרתי שאני לא רוצה DVX אחי כי יש כבר לדוד שלי, אני רוצה אולי פולריס שנת 97 משהו חמוד לא בשביל התחרעויות.

• תוכן חדש...