Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום היום בדרכי חזרה לבית האוטו נתקע, התנעתי את האוטו נסעתי 20 מטר לערך ופתאום הרגשתי שהגיר לא מגיב כלומר הייתי על הילוך שני נתתי גז והואטו לא זז, דירדרתי עד לצומת והאוטו כבה, דחפנו את האוטו וניסיו להניע אך ללא הועיל.

למישהו יש מושג מה הבעיה.?

פורסם

הבעיה הראשונה שלך היא, שאתה לא כותב על איזה אוטו מדובר.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אני מנחש שבעיית דלק

לרוב נסיעה קצרה והשתנקות אומרת שהדלק בכוסית נגמר ולא מגיע דלק חדש - משאבה מיכנית או נתק חשמל במשאבה חשמלית

קרה כבר לסופר לנסר שהפכנו את כל האוטו עד שקלטנו (ע"י פירוק מסילת הדלק וסטרטר) שלא מגיע דלק שהאשם היה חוט שהתנתק ממשאבת הדלק (מתחת לכיסא האחורי על מיכל הדלק)

כמובן שיש עוד סיבות כמו דלק מהול בצורה מזעזעת\בעיית הצתה (רוטור\כוייל - חיבורים רופפים וכ"ו)

לדעתי כדאי לך להתחיל בתרשים זרימת תקלות של בדיקת ניצוץ והזנת דלק

בהצלחה!

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
שלום היום בדרכי חזרה לבית האוטו נתקע, התנעתי את האוטו נסעתי 20 מטר לערך ופתאום הרגשתי שהגיר לא מגיב כלומר הייתי על הילוך שני נתתי גז והואטו לא זז, דירדרתי עד לצומת והאוטו כבה, דחפנו את האוטו וניסיו להניע אך ללא הועיל.

למישהו יש מושג מה הבעיה.?

חוסר תזוזה תוך כדי שהמנוע פועל ובהילוך יכול להיגרם מציריה שבורה , קלאץ גמור , גיר שסיים את חייו

זה שהמנוע לא מניע זו בעיה נוספת ואחרת

פורסם
אני מנחש שבעיית דלק

לרוב נסיעה קצרה והשתנקות אומרת שהדלק בכוסית נגמר ולא מגיע דלק חדש - משאבה מיכנית או נתק חשמל במשאבה חשמלית

קרה כבר לסופר לנסר שהפכנו את כל האוטו עד שקלטנו (ע"י פירוק מסילת הדלק וסטרטר) שלא מגיע דלק שהאשם היה חוט שהתנתק ממשאבת הדלק (מתחת לכיסא האחורי על מיכל הדלק)

כמובן שיש עוד סיבות כמו דלק מהול בצורה מזעזעת\בעיית הצתה (רוטור\כוייל - חיבורים רופפים וכ"ו)

לדעתי כדאי לך להתחיל בתרשים זרימת תקלות של בדיקת ניצוץ והזנת דלק

בהצלחה!

אלעד

אלעד ברנו אקספרס משאבת הדלק היא מכנית.

יש לגשת מן הקל לכבד, ומן ההגיוני לבלתי סביר.

אם הוחלף מסנן דלק, בסבירות גבוהה, שתוך כדי ההרכבה, צינור הדלק התקפל, וחסם מעבר דלק לקרבורטור, וזאת בגלל מיקומו , הבלתי נוח שגורם לסיבוב הצינור וחסימת הזרמת הדלק לקרבורטור.

בשלב הבא יש לבדוק, ניצוץ והאם חוט ההצתה המגיע מסליל ההצתה למכסה המפלג לא התנתק.

הרגשתי היא שהבעייה היא בתחום הדלק בלבד, כולל חוסר דלק בטנק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...