Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יישור קו, סיאט איביזה 99'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני אחרי קניה של הרכב והוא קצת עושה לי בעיות, טורים נמוכים בעיקר שהאוטו קר ונכבה שהמזגן עובד בעמידה.

מצרף את הבדיקה, אני יודע שיש לרכב שסי, היתה ירידה של 40 אחוז מהמחירון.

תודה.

Ibiza2.jpg

פורסם

וואלה, עד שסרקתי את הבדיקה וניקיתי ממנה את הפרטים ככה יפה יפה אף אחד לא מתייחס...

בעסה.

לא נורא.

פורסם

מה אתה רוצה שיכתבו ? רכשת רכב במצב מזעזע בידיעה ולא בטעות, אז מה השאלה בדיוק ?

בשלב ראשון צריך להכנס למוסך לאתר את נזילת השמן, לבדוק למה יש רעש מרצועת תיזמון (במידה וזה מותחן צריך להחליף ומהר אחרת הולך ראש מנוע שהוא נתפס), אחרי שתסיים בצד מנוע

צריך להחליף קלאטץ' ולראות אם העברת ההילוכים בחריקה נפסקת והכל עובד חלק אם לא צריך גם את הגיר לשפץ

שתסיים עם זה תתפנה לבדוק את המתלה מאחורה יש לך איזה משולש דפוק

בעצם הפוך - תתחיל מהמשולש זה אביזר בטיחות !!!!

תוך כדי בדיקה של הטיימינג שיבדקו לך תקלות מחשב, מייצב סל"ד וכו' וכו' לראות למה המזגן מערער את הרכב...

פורסם

על סמך דו"ח הבדיקה אי אפשר לדעת מה הבעיה שגורמת למאפיינים שציינת.

גש למוסך, עם הרכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מה אתה רוצה שיכתבו ? רכשת רכב במצב מזעזע בידיעה ולא בטעות, אז מה השאלה בדיוק ?

בשלב ראשון צריך להכנס למוסך לאתר את נזילת השמן, לבדוק למה יש רעש מרצועת תיזמון (במידה וזה מותחן צריך להחליף ומהר אחרת הולך ראש מנוע שהוא נתפס), אחרי שתסיים בצד מנוע

צריך להחליף קלאטץ' ולראות אם העברת ההילוכים בחריקה נפסקת והכל עובד חלק אם לא צריך גם את הגיר לשפץ

שתסיים עם זה תתפנה לבדוק את המתלה מאחורה יש לך איזה משולש דפוק

בעצם הפוך - תתחיל מהמשולש זה אביזר בטיחות !!!!

תוך כדי בדיקה של הטיימינג שיבדקו לך תקלות מחשב, מייצב סל"ד וכו' וכו' לראות למה המזגן מערער את הרכב...

"מה אתה רוצה שיכתבו ?"

בדיוק מה שאתה כתבת, חשבתי שבשביל זה הפורום קיים.

זה בדיוק מה שאני הולך לעשות אגב, להכנס למוסך ולתקן את הדברים האלה, מה לא בסדר עם זה? הרכב לא במצב מזעזע, זה רכב בן כמעט 8 שהיה מטופל במוסך מרכזי כל חייו ועשה 84,000 ק"מ.

מה שצריך להחליף נחליף, מה שלתן לתקן. אל תרתח, אני כאן כי אני לא יודע, אם הייתי יודע לא הייתי שואל.

אני אפילו לא יודע מה זה משולש, מבחינתי אתה מדבר על המחזיר אור ששוכב בבגאז'... :-D

אם למישהו נוסף יש חוות דעת אשמח לשמוע לגבי סדר העדיפויות ואולי תמחור של הדברים אם יש.

שוב תודה.

פורסם

רק מלקרוא את זה נהיה לי צמרמורות, זיעה קרה בגב, כאבים בחזה, קשיי נשימה וציפצופים באוזניים.

אם אתה ממש סגור על הרכב אז תשמע הצעות מחיר מכמה מוסכים, אפילו תשאל אותם איפה אפשר לחפף\לדחות\ לשפץ.

ותקח את ההצעה הכי אטרקטיבית (שהיא לא בהכרח הזולה מבנייהם!)

בהצלחה.

פורסם

מהיכן אתה בארץ?.

אולי מוסך רון ת"א, שהנו חבר הפורום ומתמחה ברכבי פולקסווגן, אאודי וסיאט יוכל לבדוק המכונית ולתת לך הערכה מה חשוב לתקן מיד ומה סובל דיחוי, מחירים, זמנים וכו'.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
רק מלקרוא את זה נהיה לי צמרמורות, זיעה קרה בגב, כאבים בחזה, קשיי נשימה וציפצופים באוזניים.

אם אתה ממש סגור על הרכב אז תשמע הצעות מחיר מכמה מוסכים, אפילו תשאל אותם איפה אפשר לחפף\לדחות\ לשפץ.

ותקח את ההצעה הכי אטרקטיבית (שהיא לא בהכרח הזולה מבנייהם!)

בהצלחה.

סה"כ יש לרכב שאסי, שאר הבדיקה סבירה לחלוטין והמחיר שהרכב נקנה נמוך משמעותית, יכול להיות שזו עיסקה טובה מאוד, רק יש לתקן את התקלות.

פורסם

קרא לי משוגע אבל מילים כמו

"סימני מתיחה בשילדה"

"כיפופים ותיקונים בקורות"

"חופש במנגנוני הילוכים"

"תיקונים במרכב"

לא עושות לי טוב.

אני מקבל דו"ח עם איתות לא עובד אני מתחיל לבכות.

בכל מקרה זאת בעיה של אנשים שמאנישים יותר מידי את הרכב שלהם (מלשון אנוש).

יכול להיות שהוא במצב טוב. ושוב בהצלחה איתו, ותנהג בזהירות.:-)

• ספונסר פורום
פורסם

הבדיקה הזאת לא אומרת לי כלום ,יכול להיות שהרכב חדש (פרט לאיזה תאונה שמצויינת בו)

לא ראיתי תופס בדיקה שלא מופיעים בו הליקויים הנל ,בקיצור חרטה

כנס למוסך שמכיר את הרכב תבדוק את מצבו וטפל במה שצריך -אם בכלל .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
הבדיקה הזאת לא אומרת לי כלום ,יכול להיות שהרכב חדש (פרט לאיזה תאונה שמצויינת בו)

לא ראיתי תופס בדיקה שלא מופיעים בו הליקויים הנל ,בקיצור חרטה

כנס למוסך שמכיר את הרכב תבדוק את מצבו וטפל במה שצריך -אם בכלל .

נכנסתי לצ'מפיון, הוא אמר שאין כמעט מה לעשות ברכב, בעניין הקלאצ', הוא מאוד נמוך, החליפו לו כבל לפני חודשיים וזה לא פותר, אני ביקשתי להגביה לי אותו כי הוא ממש נמוך ומצריך כח בכל לחיצה.

בגדול, אין לי בעיה עם האוטו, הוא עבר תאונה שבה הורידו לרכב 1%, יש לי את הדו"ח שמאי, התיקון התבצע בצ'מפיון גם כן. אני קניתי אותו ב40% פחות מהמחירון, זה מה שהתאים לי, בסך הכל זה אוטו והוא עושה את העבודה שלו, אני לא עושה האנשה לרכבים ואני לא קורא למוסכניקים וטרינרים.

תודה למוסך רון על התשובה העניינית.

• תוכן חדש...