Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתה כלכך מתעקש על הטויוטה הזו? יש מכוניות טובות בהרבה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טל"ש, מה תגיד על העובדה שהחל ב2012 מערכת ESP (או דומה לה) תהיה חובה ברכב הנמכר בשוק האמריקאי ? :roll:

אין לי שום בעיה עם מהלך רציונלי שתואם מגמות שוק ונבנה בהדרגה. זה לא שונה מבחינתי מההכרזות שמשנת X יהיו בתוקף תקנות זיהום Y. עד 2012 יש עוד כמה שנים, ממילא השימוש ב-ESP הולך ונהיה נורמטיבי, אז אין פה בעיה.

מה שמציק לי זה שבדרישות שעלו כאן יש אפליה לרעה של חלק מהשחקנים על המגרש בגלל שלאבא שלהם יש כסף, אם אתה מבין למה אני מתכוון... כי הרי לחבר'ה כאן אין שום בעיה עם יצרן שמציע מכוניות עם 4 כריות אוויר אם, נניח, הוא לא נבדק ב-NCAP בכלל, או שלא נבדק עם 6 כריות. ז"א, יצרנים שמלכתחילה לא מצטיינים בחו"ל באבזור הבטיחות שלהם - עבורם זה בסדר. להם מותר למכור לנו מכוניות עם אבזור נחות.

זה מה שמפריע לי.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
למה אתה כלכך מתעקש על הטויוטה הזו? יש מכוניות טובות בהרבה.

מצטרף, וחוץ מזה מספר כריות האוויר לא קובע את בטיחות המכונית. מרסדס עם 2 כריות אוויר תהיה בטוחה מטויוטה עם 6 כריות, השלדה חזקה יותר, פירושו מכונית בטוחה ועמידה יותר.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

היום אני במצב רוח טוב, ולכן תקבל אזהרה על גבי הפורום, ולא אזהרה שתעלה לך נקודות.

שטויות כאלה ("לוולוו יש פח חזק", "השלדה חזקה יותר" - לא כאן בבקשה. אתה לא פרופסור לחישובי חוזק במבנים מורכבים).

כל מרצדס תהיה בטוחה מכל טויוטה ? גם A-Class יותר מקאמרי ? או מלקסוס 430 ? (גם זו טויוטה).

פורסם

מה גם שמכונית "חזקה" בלי כריות צד זה מתכון בטוח לפגיעות ראש קטסטרופליות כשמישהו נכנס בך בצומת, למשל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני קורא את השירשור הזה ומחייך לי, ושואל את עצמי על מה המהומה ??

הרי ברור לי שיבואן טויוטה , ולצורך העניין יודעים כבר מזמן שהשוק הישראלי הוא שוק שבוי לתוצרת יפן, וזה לא משנה אם יש תוצרת אירופאית עדיפה במחיר זהה ואו נמוך יותר.

הסטיגמה של אמינות טוטאלית וסחירות מיידית ברגע שרוצים למכור + מחירון גבוהה הנשמר בקנאות על ידי מר יצחק גורם למרבית קוני הרכב הפרטים לנהות על סוכנויות הרכב היפני..

את הלקוח לא מעניין כריות האויר או הימצאות ESP ברכב, מה שמעניין אותו באופן מוחלט היא האמינות, והסחירות של הרכב כמשומש..

לא פלא אם כך שיבואני הרכב היפנים מזלזלים באיבזור הבטיחות של הרכבים שלהם, במקרה שלהם פראירים לא חסרים..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

היום ראיתי שתי משאיות עמוסות קורולות חדשות דנדשות , הדגם החדש נראה מעולה והרבה יותר נעים לעין מהדגם היוצא .

מה שמוזר זה שלא מצאתי שום אזכור לכך שמתחילים לשווק את הרכב בארץ בשום אתר כולל באתר היבואן .

מישהו יכול לתת קצת מידע .

אהה כן צריך לציין שלא מדובר באוריס .

ים long time no

פורסם

הקורולה החדשה אמורה להתחיל להמכר ב-1/5

יכול להיות שאלה רכבי הדגמה לסוכנויות.

גם אני זוכר שכמה חודשים לפני שהגיעה הריו החדשה, ראיתי משאית עם כמה כאלה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תוך מספר שבועות יתחילו לחלק את החתיכות הראשונות, כבר היום ניתן להזמין אחת.

חבר של אבא שלי (למרות עשרות נסיונות שכנוע) החליט להזמין אותה ואמור לקבל אותה תוך שלושה שבועות.

פורסם
היום ראיתי שתי משאיות עמוסות קורולות חדשות דנדשות , הדגם החדש נראה מעולה והרבה יותר נעים לעין מהדגם היוצא .

מה שמוזר זה שלא מצאתי שום אזכור לכך שמתחילים לשווק את הרכב בארץ בשום אתר כולל באתר היבואן .

מישהו יכול לתת קצת מידע .

.

אם היצרן יפרסם את העובדה שדגם 08' אוטוטו מגיע אז אף אחד לא יזמין את שאריות 07' שנשארו.

Back to the original - NC again.

פורסם

מה שמוזר זה שבשום מקום באינטרנט אי אפשר לקבל מידע על הרכב ולא שום דבר למרות שבארצות מסויימות הוא כבר נמכר כ07

ים long time no

פורסם
תוך מספר שבועות יתחילו לחלק את החתיכות הראשונות, כבר היום ניתן להזמין אחת.

חבר של אבא שלי (למרות עשרות נסיונות שכנוע) החליט להזמין אותה ואמור לקבל אותה תוך שלושה שבועות.

למה היו "למרות עשרות נסיונות שכנוע" - מה חשבת שהוא עושה טעות ?, יש משהוא שאתה חושב או יותר נכון מנחש שמשהוא לא בסדר - הרי אף אחד מחברי הפורום עוד לא נסע בטויוטה החדשה ואין לו שום דבר ממשי מלבד תחושות מהעבר ו/או סתם דיבורים.

חוץ מזה שהבנתי מהסוכנויות שההזמנות לטויוטה החדשה -ניתנות לביטול ללא שום קנס ומחזירים את כל התשלום ששולם בעת ההזמנה- אם כך מה הסיכון בכך ואיפה הטעות?

למה אני שואל? - כי גם אני די בשל לבצע הזמנה רק רוצה קודם לחכות לרכבי ההדגמה שעוד לא הגיעו - למרות שאין שום סיכון כספי לבצע הזמנה לפני נסיעת המבחן.

אם כבר מדברים - האם יש מישהוא מבין חברי הפורום שכבר ביצע הזמנה כזאת - ואם כן לאיזה דגם ובאיזו סוכנות- האם יש כאן הצעות להעדיף סוכנות מסוימת של טויוטה שיש לכם מידע חיובי עליה ואתם ממליצים-

או להיפך- האם למישהוא היה ניסיון רע עם סוכנות מסויימת והוא ממליץ לא להגיע אליה ???

אודה לתשובות עיניניות ומבוססות

אם היצרן יפרסם את העובדה שדגם 08' אוטוטו מגיע אז אף אחד לא יזמין את שאריות 07' שנשארו.

יש לך פשוט טעות או מידע לא מדוייק.

רציתי לקנות קורולה ( 4 או 5 דלתות ) לפני חודשיים וכבר לא היה להם במלאי.

דווקא באתרים של מס' סוכניות יש כבר פרסום להזמנה מוקדמת, יודעים כבר אילו דגמים יגיעו. מה המפרט שלהם ובאילו מחירים.

פשוט מי שמעוניין יכול להתעניין .

כך גם לגבי כל רכב אחר חדש שנת 2008.

דרך אגב- שמעתי שיבואן גולף עושה מבצע מיוחד לדגמי 2007 - מי יודע משהוא בעניין ?

מה שמוזר זה שבשום מקום באינטרנט אי אפשר לקבל מידע על הרכב ולא שום דבר למרות שבארצות מסויימות הוא כבר נמכר כ07

מצאתי עכשיו פרסום באתר של הסוכנות הירשלמית:

http://www.toyotayas.co.il/cars/auris/index.html

ראשית אני לא עובד טויוטה ולא קשור אליהם בשום צורה ואופן- אלא פשוט אחד שרוצה לקנות רכב חדש 2008 ומאד מתעניין בה,

אך גם בודק פורד פוקוס וגולף ועוד לא החלטתי סופית. ( מאזדה פסלתי-לא מתאימה לי).

מכיוון שלא ראיתי עד היום פרסום של דגמי הטויוטה קורולה החדשה באתרים בישראל-אפילו לא באתר הראשי של היבואן בארץ-כל הזמו קיבלתי מידע מאתרים בחו"ל-העיקר מאנגליה אך גם באתרים שונים באירופה.

סוף סוף נתקלתי עכשיו באתר סוכנות טויטה בירושלים ושם כבר מופיעים הדגמים השונים והמפרטים הטכניים כולל תמונות.

למי שמעוניין,כמוני. הינה הקישור- מי שלא אוהב טויוטה לא כדאי לו להכנס:

1.קורולה - 4דלתות:

http://www.toyotayas.co.il/cars/corolla/index.html

2.טויוטה AURIS 5 דלתות:

http://www.toyotayas.co.il/cars/auris/index.html

מחירים לא ראיתי באתר הזה

יש מישהוא שמעודכן במחירים?

פורסם

כמה נראה לך שזה יעלה? דגמי הליסינג יעלו בדיוק כמו כל שאר הקבוצה, והדגמים המאובזרים בטח 5000-15000 יותר.

מעבר לכך - קח נסיעת מבחן לפני הקנייה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אינני אנטי-קורולה כחלק מיושבי הפורום, אך לראות את אחת מהכותרות בעניינה עם האימרה "גם כשכולם הסכימו שזה הרכב היפה ביותר לא עצרנו..." באתר ש-WIZZB1 הציג לו לינק נראה לי קצת מוגזם :lol:.

פורסם
אינני אנטי-קורולה כחלק מיושבי הפורום אך לראות את אחת מהכותרות בעניינה עם האימרה "גם כשכולם הסכימו שזה הרכב היפה ביותר לא עצרנו..." באתר (ש-WIZZB1 הציג לו לינק) נראה לי קצת מוגזם :lol:.

מסכים איתך במאה אחוז-

הם כותבים שם באתר הזה כל מיני סיסמאות מרגיזות- זה שכתב להם את הטקסט לאתר הגזים בגדול.

אך אין זה אומר דבר של הרכב עצמו.

• תוכן חדש...