Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

החלפתי שני צמיגים ברכב של גוד ייר אבל שמתי לב רק למחרת שנסעתי שהם של דגם T ומה שיש לי באוטו זה של H .חזרתי למוכר והוא אמר לי שאין כל כך הבדלים אבל לפי מה שהבנתי יש הבדלים ואם יש לי כבר H באוטו אז הוא היה צריך לשים לי גם כן H או שזה לא נורא כל כך ואפשר להסתפק לעת עתה ב T ?

תודה

פורסם

פה תמצא את ההבדלים לפי קודי המהירויות:

http://www.dunloptire.com/care/speedRatings.html

התקן צמיג בעל קוד מהירות לפי המלצת היצרן ברכבך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא ממש.

עמידותו של הצמיג במהירות 190 אולי אינה חיונית ביום יום, אבל היא מעידה על איכות הצמיג / חוזקו / בלאי גם במהירויות נמוכות יותר.

יש הנחיות יצרן. ישבו איזה 2-3 אנשים מלומדים, חשבו על זה והמליצו. לא רע להקשיב להם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רז, בכל מקום שיש בו ענין של בטיחות , יש ענין של מקדם בטיחות שבו היצרן דואג להמליץ על הגבול האידאלי. אז גם אם הוא ייסע 194 לא יקרה כלום.

מה שנכון הוא שההבדל בעיקר בעמידות הצמיג ובמקדם השחיקה שלו.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

כעיקרון, עלייך לקבל את מה ששילמת בעבורו.

אני ממש לא אתפלא עם ערך הצמיגים שווה פחות ממה ששילמת.

לפני כשנתיים הזמנתי F1 בגרסאת ה-D3, ושילמתי בעוד מועד.

למחרת באתי לאסוף את הצמיגים, ומצאתי שהם בכלל D2.

הפאנצ'רמנייק אמר שזה שטויות ואין הבדל, לא עזר לו כלום והוא נאלץ להחזיר אותם וחיכיתי עוד שבוע ל-D3.

כך תעשה, תעמוד על שלך.

אביחי

פורסם
כעיקרון, עלייך לקבל את מה ששילמת בעבורו.

אני ממש לא אתפלא עם ערך הצמיגים שווה פחות ממה ששילמת.

אביחי

אין לך על מה להתפלא. צמיגים עם קוד מהירות T זולים מצמיגים עם קוד H.

כשהחלפתי צמיגים לאודי הישנה שלי דרשתי וקיבלתי צמיגים מסוג H, למרות שבפנצריות "המליצו" על T. ההפרש היה (לאותו סוג צמיג) משהו כמו 10%.

אגב קוד המהירות הוא נגזרת של מהירותה הסופית של המכונית. מכונית עם יכולת תיאורטית להגיע ל - 230 קמ"ש תדרש לקוד מתאים (אם אינני טועה W, אם כי לפי הטבלה גם V יספיק). כמובן שבתנאים "ישראליים" לא יקרה דבר אם תשתמש ב H (עד 210) כי זו מהירות שכבר לא מגיעים אליה בארץ למרות שכלי הרכב מסוגל טכנית לעשות זאת.

T הוא לדעתי בעייתי כי גם בארץ ישנם מקרים (כשנותנים בגז) שמתקרבים לקצה הטווח שלו - (190 קמ"ש).

חשוב מאוד להקפיד על קוד העומס - המשקל - שכל צמיג מסוגל לשאת. הקוד מופיע כמספר הצמוד לקוד המהירות.

• תוכן חדש...