Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית לא מסמפט את פנסי הקסנון, לפי דעתי זה סתם בזבוז של כסף והמטרה העילאית של זה זה סתם בשביל פוזה.

וזה מסנוור מאוד בלילה! (ולא אל תגידו לי- גם כשמנקים אותם בצורה הנכונה)

אני הייתי ממליץ למי שהתאורה הסטנדרטית לא מספקת אותו שירכיב פנסי ערפל- שגם אותם לא צריך להפעיל בפרהסייה בכל נסיעה למכולת העירונית.

כל פעם שאני רואה על כביש עירוני או בין-עירוני סטנדרטי רכב שחוצה אותי עם קסנון אני מקבל כזה סינוור שרק גורם לי לקלל את הנהג החולף גם כשאני לא בטוח האם הוא מודע לזה שהוא מסנוור מאוד..

לעומת זאת אני יודע שיש קיטים מסויימים של קסנון שהם פחות מסנוורים ואת אלה דוקא כדאי להשיג, רק שאני לא יודע בדיוק איך זה נקרא (לא מבין גדול בקסנון)

סורי על הפליימינג, פשוט הרגשה פנימית שלי :oops:

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...