Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחחות בכפר קאסם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום

בררתי ביותר מספר מקומות (לוד,ראשון וכו) המחירים מרקיעי שחקים ! 10000 ש"ח ל AX (כולל חידוש ה פלסטיקה וכו)

בקאסם - 2500 ש"ח...

כמה נורא זה יכול להיות?

אשמח לכל קישור למוסך שלמישהו יש נסיון אצלו ולדעות של מישהו שעשה שם פחחות.

הבנתי שיש לדגום אותם מספר פעמים : האם פשוט לבוא ולהראות נוכחות ? להטריד ? מה בדיוק לעשות שם ?

קח שבוע חופש ותהיה שם כל יום כל השבוע עד שהעבודה תסתיים, בסוף זה ישתלם לך.

פורסם

שלום רב,

א. עשיתי מספר פעמים פחחות בכפר קאסם.

ב. המחירים אכן זולים.

ג. הם נחמדים מאוד והנטייה שלי בטיפול של יום מלא (כגון צבע או טיימינג) זה להגיע בבוקר, להשאיר את הרכב ולבוא אחה"צ לאסוף.

ד. יש להם כמובן צביעה בתנור וזה יוצא סה"כ לא רע בכלל, אתה יכול לבוא לבקר אותי בדרך לכפר ולנסות לזהות את התיקונים בסוברו שהם ביצעו (אני גר במתן שזה באמת בדרך).

המוסך שאני הולך אליו הוא לקראת הסוף של הכפר, צרפתי מפה עם הסימון של X למוסך, אני מצטער שאני לא זוכר את השם, אבל פשוט תוודא שמנהלים אותו שלושה אחים ושיש להם תנור (ממש בכניסה מצד ימין), מוסך מאוד גדול (משהו כמו 8 ליפטים).

בברכת שבוע טוב

untitled.JPG

• תוכן חדש...