Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה כבר מה- 18 לאוגוסט הייתי צריך לבצע טסט לוולוו, אבל רק היום (ה 28 לאוגוסט) הצלחתי להתעורר מספיק מוקדם :!::!: ת'אמת אפילו היום לא קמתי במיוחד פשוט נשארתי ער עוד מאתמול בלילה :!:

(תירוץ לדחייה של 10 יום: בן 18, לא אחראי, אילתי, חופש גדול אחרון :!::!::lol: )

או קיי אז סוף כל סוף נכנסתי לאוטו מלא במוטיבציה "היום אני עובר טסט - 20 דקות חצי שעה מקסימום ואני חוזר לישון.." -- כמה שהייתי צעיר באותו הרגע :!::!::shock:

הגעתי למכון דרום, הגשתי את המסמכים ללבלרית הנחמדה, היא מביטה, אני מחכה ופתאום היא יוצאת לי ביציאה שלרכב משנת 1986 יש הצורך בבדיקת בלמים במוסך קודם, ואישור :!: - מה שהיה כמובן חדש לי משום שזהו הטסט הראשון שלי עם הוולוו או בכלל מאז שנולדתי...

אז כמובן שיצאתי זעוף פנים מהמכון בדרכי למוסך כאשר השארתי אצלו את האוטו לבדיקה הוא יצא רק לאחר שעה וחצי :!:

ובתוספת תשלום של 130 ש"ח :shock2: לבדיקה :!:

טוב לאחר שחזרתי עם האישור מעט מחויך, הגיע תורי לטסט:

אורות, וווינקרים: תקין

ברקסים: תקין

אמברקס: תקין

זיהום: נורמלי

צמיגים: תקינים

הכל טוב ויפה אך כמובן שזה היה השקט שלפני הסערה :!:

הכשילו אותי על שמשה קידמית סדוקה :!: (בצדק)

מיד הלכתי להזמין שמשה חדשה (מקורית), מחיר מחירון 1500ש"ח ללא עבודה :!:

הוצאתי את השמשה ממנו ב 900 ש"ח כולל עבודה + מראה ימנית שהיתה חסרה לי (לא חובה בשנתון שלי!)

בקיצור קיבלתי הערכה לשבוע, מחר אני מגיע עם השמשה והמראה החדשה למכון, שיחתמו לי סופית, וזהו בעיקרון עברתי עם הוצאות כוללות של:

אגרת רישיון רכב: 1160 ש"ח

בדיקת ברקסים + קבלת אישור: 130 ש"ח

אגרת טסט: 66 ש"ח

שמשה קידמית + מראת צד: 900 ש"ח

ארוחת צהריים: 36 ש"ח :oops:

דלק לערך: 18 ש"ח

מדבקות זוהרות: 8 ש"ח

סה"כ: 2318 ש"ח :mad::x:cry:

אבל לא נורא, עברנו את זה (לפחות עד לשנה הבא :twisted: )

פורסם

עושק לשמו :!::!::!::wink:

אגרת הרישוי במכון הינה-62 ש"ח כולל מע"מ(באילת 52.5 ש"ח).

עלות בד' חוזרת:19 ש"ח כולל מע"מ(באילת 16 ש"ח).

בחשבון פשוט יצאת ללא הפסד נוסף של 2.5 ש"ח.

צא לחגוג פוחז שכמוך.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עושק לשמו :!::!::!::wink:

אגרת הרישוי במכון הינה-62 ש"ח כולל מע"מ(באילת 52.5 ש"ח).

עלות בד' חוזרת:19 ש"ח כולל מע"מ(באילת 16 ש"ח).

בחשבון פשוט יצאת ללא הפסד נוסף של 2.5 ש"ח.

צא לחגוג פוחז שכמוך.

עמית

יכול להיות שבגלל שפה באילת יש רק מכון אחד, אין תחרות, והוא מרשה לעצמו..

ובנוגע לשמשה לפי מה שאני יודע אם לא הייתי מזמין היה יוצא לי בערך כמו שיצא לי עכשיו רק בלי ההנחות, ז"א שאם הייתי מוציא ממנו את אותם הנחות על שמשה רגילה ולא מקורית, הייתי חוסך עוד קצת :!: , לא נורא אני לא מצטער על זה..

פורסם

אם כבר טסטים אז אני אעלה את הסיפור שלי מיום רביעי האחרון...

הגיע הזמן לעשות טסט לRSI. כמו בכל שנה אריאל הלחוץ (אני...) עושה טסט לרכב חודש לפני התאריך (מי יודע מה יתקלקל עד אז... :wink: ).

יום רביעי בבוקר, השעה 7:22 אריאל עושה את דרכו למכון "אמיתי" על כביש החוף לביצוע הטסט השנתי.

השעה כעת 7:41 , אריאל מוסר את רשיונות הרכב החדשים + טופס הבדיקה לבוחן במכון הרישוי (בחור נחמד בשם אסי)

השעה 7:41:50 , דו שיח קצר בין אריאל לבוחן :

בוחן : אתה נראה לי מאוד מוכר...

אריאל : (מופתע מאוד, אבל ינצל את המצב לטובתו בעזרת הידע המוקדם שלפיו לבוחן קוראים אסי...) אסי, מה קרה לך.. היינו שכנים ולמדנו יחד!! :lol: (לא היה ולא נברא...)

בוחן (אסי) : אהההההההה, עכשיו אני נזכר...

השעה כעת 7:43 , צעקה עזה נשמעת מכיוון "הבור" (לא בקריה אלא במכון הרישוי...) "אתה עם הקליאוווווווו , סע קדימהההההההההה, זהווווווו... שחק עם ההגה ימינה שמאלההההההההההההההה, זהוווווווו.... סע קדימהההההההההההההההה"

אריאל מגיע לשלב בדיקת הברקסים ועובר אותה בהצלחה....

השעה כעת חברים וחברות 7:45:50, עברו שתיים וחצי דקות בדיוק מהצעקה הראשונה ואריאל מחנה את רכבו בצל וניגש לעמדת התשלום כדי לשלם את אגרת הטסט + קבלת מדבקת 2004 חדשה ונוצצת.

כדי לסבר את עיניכם ואוזניכם נכין רשימה של מכלולי הרכב שנבדקו בבדיקה השנתית והחשובה :

(1) חופשים במערכת היגוי - תקין.

(2) בלמים - תקינים.

(3) בדיקת זיהום - תקינה. (לרכב אין ממיר וקיים בו דוד זרימה חופשית אחורי.)

כעת נרשום את הדברים שהיו צריכים להבדק ולא נבדקו (רק את אלה שאני זוכר...)

(1) פנסי הרכב - לא נבדקו, האור השמאלי הקדמי מכוון נמוך (יכוון עצמאית על ידי). לצורך העניין - האורות היו מכובים בכל מהלך הטסט. לא נבדקו איתותים, אורות בלם או אור רוורס.

(2) לא נפתח מכסה מנוע - אין התאמה של מספר השילדה\סוג המנוע לרשיון הרכב. ***עריכה*** בשנה הבאה אני מתכוון להשתיל V8 מגרגר של איזו אמריקאית ישנה ולראות אם יאשרו לי.... :roll:

(3) לא נעשתה בדיקה בפנים הרכב - קיומו של פח זבל, תקינות חגורות בטיחות, תקינות דוושות, קיומו של משולש אזהרה.

(4) דעה אישית שלי - אני בספק אם במהלך עשר השניות שבהן הרכב עמד מעל הבור הספיק הבחון לבדוק למראית עין את תקינות הציריות\משולשים אבל הכל אפשרי... :roll:

זהו בערך...

:-)

פורסם

אולי במקרה שלך הרכב תקין אבל כמה כאלו יש על הכביש שהמצב שלהם על הפנים ?? והם מסכנים את עצמם ואת כולנו בגלל ליקויים ??

חאפרים כלם במדינה הזאת....

נכון, מבאס לאללה ללכת לטסט ולגלות שצריך להחליף מספר, לעשות בלמים, להחליף צירייה / תפוח...

אבל ראבאק (!)...זה הביטחון שלי בכלי בו אני נוסע !!!

פורסם

אריאל, זה עוד כלום לעומת החיפוף בהעברת רכבי ליסינג טסט.

רכבי ליסינג בני שנתיים בדרך כלל אוכלים יותר התעללות מרכב רגיל, ורמת התחזוקה שלהם נמוכה משמעותית. מנסיון.

לי אמנם אין ליסינג (ברוך השם) אבל לחברים שלי מהעבודה חברת הליסינג חיפפה אפילו תלונות על בעיות בלמים!

וכשלוקחים אותם לטסט (שיירה של מכוניות באותו יום) אני לא יודע מה בדיוק בודקים, אבל כנראה שזה לא הרבה. כי לחבר שלי החזירו רכב אחרי טסט ואחרי הבטחה שיטפלו, כשכושר הבלימה שלו נשאר אפסי. הנושא לא טופל ברצינות עד שהקימו הרבה רעש וצעקות.

באמת שאין לי מושג איך הרכב הזה עבר טסט.

פורסם
אריאל, זה עוד כלום לעומת החיפוף בהעברת רכבי ליסינג טסט.

רכבי ליסינג בני שנתיים בדרך כלל אוכלים יותר התעללות מרכב רגיל, ורמת התחזוקה שלהם נמוכה משמעותית. מנסיון.

לי אמנם אין ליסינג (ברוך השם) אבל לחברים שלי מהעבודה חברת הליסינג חיפפה אפילו תלונות על בעיות בלמים!

וכשלוקחים אותם לטסט (שיירה של מכוניות באותו יום) אני לא יודע מה בדיוק בודקים, אבל כנראה שזה לא הרבה. כי לחבר שלי החזירו רכב אחרי טסט ואחרי הבטחה שיטפלו, כשכושר הבלימה שלו נשאר אפסי. הנושא לא טופל ברצינות עד שהקימו הרבה רעש וצעקות.

באמת שאין לי מושג איך הרכב הזה עבר טסט.

מאחר ואין לך כל מידע לגבי:

(1)איכות הבלמים האמיתית הרכבים הנ"ל.

(2)איכות התחזוקה האמיתית של הרכבים.

(3)איכות בד' הטסט שנעשו לרכבים.

מאחר וכל המידע האמיתי שיש לך הינו מעדות שמיעה בלבד, ההודעה שלך גובלת ב-:

השמצה/הכפשה/זריקת-בוץ שלא נדבר על הוצאת-דיבה.

אז בבקשה, אם העיניין אינו מנסיון אישי די לדבר סרה באחרים.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...