Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה עוסק באלקטרוניקה אתה צריך לזכור שמהעשור האחרון כבר לא דואגים ללכלוך כי בכל מפעל נורמלי בעולם שמייצר כרטיסים ולוחות למיניהם משתמש באקדחי אבק (לכרטיסים ולוחות). ---> שזה מנקה כרטיסים לפני גמר יצור או עטיפה.

שטות! אצלנו מוצר רפואי שלא סובל לא משריטות קטנות, לא מהאבק ולא מהדיו של עט... הכל עניין של סדר בעבודה ונקיון, אחרת לא תגיע לתוצאות הגבוהות.

זה שבאנגליה מהנדסים טובים, אני לא מתגד. קודם כל רצון! זה שחברים שלכם לומדים בחול את ה"מוזיקה" - הנדסת קול זה הרצון ללמוד!

בישראל מעט אנשים שרוצים לחשוב ולפתח דברים ברמות גבוהות.

אני מאוד אוהב את הנושא ובאתיד רוצה להמשיך עם זה.

דימה.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם
ולשלם 150K USD על צמד מגברי מונו של MBL זה הגיוני?

בתחום ה-HIGH END אין חשיבות לעלות.

רוב יצרי הקצה העליון הם COST NO OBJECT ORIENTED ולא מכוונים לאזרח הפשוט מאחר והמגזר הזה לא מעניין אותם וחסר חשיבות עבורם.

ואני חשבתי שבנוסף למגברים הללו אתה מחזיק גם זוג מונטנות, וזה היה עוד למכירה.

:shock:

under construction..

פורסם
בישראל מעט אנשים שרוצים לחשוב ולפתח דברים ברמות גבוהות.

דימה.

לידיעה: ישראל מס' 1 בעולם ביחס למחזיקי תואר שני, דר' , פרופ'. כמו כן מס' 3 בעולם בפיתוח הייטק.

ואני בטוח שעוד יגיע יום יתחילו כאן את הדרך ל- HI-END בסאונד.

פורסם

הכל נמכר פרט למגברים.

יש כבר ציוד חדש שגם הוא מוצע למכירה.

מעוניין?

ואם במונטנה חשקה נפשך חבר קרוב מוכר זוג כזה ב-ROSEWOOD.

פורסם

במוצר כגון זה חשוב כמובן שמהנדס מיומן יתכנן אותו. אבל במוצר אלקטרוניקה גם לייצור עצמו חשיבות רבה. אין לזללז בשיטות ייצור מקובלות בעולם האלקטרוניקה. מדובר פה במכשיר אלקטרוני ולא בזוג סנדלים.

חוץ מזה, כאשר אני משלם על מותג יוקרתי מסוים אני מצפה שגם התיכנון שלו וגם הייצור בוצעו ברמה הגבוהה ביותר. בסופו של דבר מוצר צריך להיות מתומחר בהתאם לעלויות הייצור + השם כמובן.

ראיתי תמונות מפס ייצור של מרסדס או הוולקסוואגן פייטון - זה נראה כמו בית מרקחת - ולכן גם משלמים בהתאם.

יואב :arrow:

פורסם

לא הבנתי.

ולחשוב שלא ידעת בכלל מה זה MBL ומונטנה לפני ששוחחנו.

בכל מקרה, לדעתי הטעם שלך בסאונד גרוע לא בגלל שאתה בעל נסיון שמע רב, הדבר נוסע מבורות וחוסר נסיון.

אתה יותר ממומזן לשמוע את המערכת ברכבי/ביתי.

מבטיח לך שקסם יהיה ותשנה את דעותיך וטעמך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...