Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את השטות הבאה:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=014&sspagename=STRK%3AMEWN%3AIT&viewitem=&item=330100885505&rd=1&rd=1

פתאום נפל לי האסימון שאולי יעשו לי בעיות במכס וידרשו אישור של משרד התקשורת בגלל שמדובר במשדר.

יש משהו שיבא מוצר דומה?

עושים בעיות?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא יעשו עם זה כלום, גם 99.9% שהם בכלל לא ידעו על מה מדובר.

מקסימום תגיד להם שזה זכרון נייד MP3 או איזו שטות דומה.

אני לא צופה בעיות , אבל כדי שתעדכן אותנו מה יצא עם זה בסוף.

ניר,

under construction..

פורסם

אני קניתי משדר FM של BELKIN לאייפוד שלי לפני שנה בערך ולא עשו שום בעייה .

זה עבר מבלי לעצור במכס , אבל הדיסק הכפול של בון-ג'ובי שהזמנתי מיפן עצר .. לך תבין .:shock:

בקיצור , אל חשש.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

חברים תודהאני אעדכן לכשיגיע.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
חברים תודהאני אעדכן לכשיגיע.

קבלו עדכון

המוצר הגיע הבוקר, בלי שום בעיות במכס.

אגב...מוצר מגניב, למי שלא רוצה להרוג את המערכת המקורית ברכב.

בSD של 2GB נכנסו לי מעל 400 שירים.

האיכות אחלה, יופי של מוצר.

פורסם

מוצרים מתחת ל50$ בדרך כלל לא עוצרים במכס בכלל, אלא אם כן מוצהר עליהם משהו שהוא אסור לייבוא\קופסא חשודה שיש בה מוצרים שהוצהרו בערך נמוך מהאמיתי.

בכל מקרה, תתחדש! נראה אחלה

• תוכן חדש...