Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Soundstream VS Infinity

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה חובה שהכל יהיה של סאונדסטרים?

יכול להיות שבאותו המחיר יש לך דברים יותר טובים.

איזה סיגנונות אתה שומע? את אוהב טוויטר חד? מיד חזק?/רך?

שמעת מערכות עם רכיבים שאהבת?

אמיר

לא חובה זה פשוט המחלה שלי.

אני שומע מזרחית מטאל פסיכודאלי היפהופ ומוזיקה שחורה כמעט את הכל

אני אוהב עוצמה אבל מצד שני שלא יצרום באוזן יותר מידיי

אם יש לך הצעות בכיף.

פורסם
בסביבות ה3200 שקל

מגבר:

Soundstream TRA960.4

מצויין אחד המגברים הכי טובים במחירו

סאב:

Soundstream T4-12

למה ? אם יש לך את האינפיניטי קאפה פרפקט שהוא אחד הסאבים הטובים ביותר (נמוך קצת באיכות מהפירלס שבמחירו לדעתי

הוא הכי טוב ) למה ללכת על משהו שאף אחד לא מכיר ולא שמעתי עליו המלצות בשום פורום בחו"ל ?

קומפ':

Soundstream RF-60C

אותה השאלה למה ?

הכל יוצא 750$

מסאונדסטרים לוקחים את המגברים את שאר הדברים משאירים לחברות אחרות . לא כול חברה (כולל היי אנד)

מייצרת את כול הרכיבים , את חלקם היא לוקחת OEM מחברות אחרות . מה שאומר שזה לא מה שאתה חושב.

וגם ככה לא כול חברה יכולה להיות טובה בכול הדברים , אז מסאונדסטרים לוקחים את המגברים ואת הסאב ואת הקומפוננט מחפשים במקומות אחרים

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
מסאונדסטרים לוקחים את המגברים את שאר הדברים משאירים לחברות אחרות . לא כול חברה (כולל היי אנד)

מייצרת את כול הרכיבים , את חלקם היא לוקחת OEM מחברות אחרות . מה שאומר שזה לא מה שאתה חושב.

וגם ככה לא כול חברה יכולה להיות טובה בכול הדברים , אז מסאונדסטרים לוקחים את המגברים ואת הסאב ואת הקומפוננט מחפשים במקומות אחרים

בברכה יהודה

בסדר אז הסאב הוחזר לאינפיטי..

בקשר לקומפ' יש לך המלצה אחרת?

אולי

Infinity Perfect 6.1

או שב250$ יש לכם המלצה אחרת?

• תוכן חדש...